This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

3 sovrum Semi-Detached House

Chaillac,  Indre,  Centre,  frankrike
€115 000

Sammanfattning

  • bedrooms 3
  • bathroom 1
  • Year built: 1800

detaljer

Vackert, helt återställd, traditionell bondgård i en liten, lugn by på gränsen till Limousin och Centre-regionen och bara en timme från Limoges flygplats. Denna fastighet ligger i ett fantastiskt, lugnt lantligt läge med en simbassäng 10 minuter bort. Det finns ett stort uteplatsområde för att sola och grilla en trädgård med gräsmatta, buskar och träd som går tillbaka till Brenne National Park.

Framsidan av huset vetter mot sydväst, sidan av huset vetter mot söder och ryggen riktar sig mot öst och ser till att hela trädgården badas i solsken under dagen. Alla rum har en generös storlek med högt i tak och stora fönster som fyller varje rum med ljus. De dubbla dubbelglasade glasdörrarna öppnar in i den stora tegelhallen med trappor till första golv, dörrar till vardagsrum, matsal, tvättstuga och originalbågad låda till trädgården. Det finns tre eluttag och ett telefonuttag med ett litet förvaringsskåp under trappan.

Utanför korridoren ligger matsalen med många originalfunktioner, inklusive tomater på golvet, takbjälkar i ek, traditionellt fönster, med vindrutesäte och en stor berenes öppen spis som har blivit kakel och innehåller en ny Aga braskamin. En halvglaserad stabil dörr leder till sidträdgården. Litet skåp med louvre dörrar håller elmätaren.

Ledningen utifrån matsalen är ett stort, luftigt loft med hög tak med inbyggda golvskåp på två väggar, hyllor, dubbla handfat, stort originalfönster till sida och halvglaserad dörr till trädgården. Det finns keramiska plattor på golvet en under disken kylskåp med liten frysfack, stor kyl / frys och flaska gasspis. med fyra ringar och ugn / grill.

Vardagsrummet går från baksidan till huset och leder av hallen med dubbla franska dörrar. En annan uppsättning dubbla franska dörrar öppnar på en stor uteplats och trädgården och det finns ett annat fönster på framsidan av huset som var en original liten dörr till ladan. Golvet är kaklat och det finns en stor vedeldad spis i hörnet av rummet och en elektrisk radiator på väggen. Det finns en anslutning till parabolantennen och en Sky Plus-anslutning.

Tvättrummet med halvkaklade väggar har ett dubbelglasat fönster på baksidan, en toalett, en liten tvättställ och en engelsk tvätt maskin. Det finns hyllor för förvaring och ett kaklat golv. På övervåningen finns en stor landning med de ursprungliga ekbafflarna, ett fönster med dubbla glasdörrar till framsidan och havsgrässen på golvet.

Det finns två dubbelrum som är exakt samma storlek och form. Båda har ett dubbelglasat dammfönster med insektsskärm, en mot framsidan och en mot ryggen med utsikt över nationalparken. Båda har de ursprungliga bjälkarna, utrustat havsgräsmatta och en eldstrålkastare.

Det stora sovrummet går från baksidan till huset och har det ursprungliga trägolvet som har slipats och färgats, ett dubbelglasat väluxfönster till framsidan och en till baksidan och en dubbel, dubbelglasad fransk dörr till sidan med insektsskärmen. Taket går upp i takets topp, som innehåller alla ursprungliga strålar. Det finns en egen toalett och handfat med kaklade omgivning och förvaringsutrymme under takets tak.

Familjen Badrummet har en full storlek bad, en duschkabin, en tvätt handfat och toalett. Det finns ett fönster med dubbla glasögon med fantastisk utsikt över nationalparken, originalbelagda balkar och vinylplattform.

I utmärkt dekorativ ordning och de flesta möblerna och vitvarorna kan inkluderas i priset. Klar att flytta in och / eller ett utmärkt tillfälle för semesterlovet. Redan släppt ut för augusti varje år. Omgivet av ett fantastiskt överflöd av fåglar och vildblommor under säsong erbjuder detta område utmärkta möjligheter att promenera, fågelskådning etc. Det finns Hoopoes som matar i trädgården och nattegalerna och Blackcaps sjunger för att bara nämna några.

Många lokala städer har ett urval av affärer, stormarknader, barer och restauranger. De flesta helgerna på sommaren finns en Fete i en av de omgivande byarna med fyrverkerier, bilstartförsäljning, mässhallar och dans på gatorna. Detta område är känt som franska sjödistriktet med många möjligheter till vattensporter, båtliv, fiske, terrängcykling och simning på många lokala sjöar. Vackra medeltida städer och fantastiska slott att utforska.

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss