× frankrike spanien Italien portugal grekland Sydafrika Kalkon cypern irland bulgarien polen Nya Zeeland jamaica
Sparade egenskaper
× Annonsera ditt hem vittnesmål Vanliga frågor

Near Marpissa,  grekland

€449 000  • House; • 3 sovrum • 183 sqm

detaljer

Huset ligger på den östra sidan av Paros 1,5 km från byn Marpissa, tittar över jordbruksmark mot ön Naxos med Ios i söder. I väster om huset finns en rad berg.

Byggd 1996 följer huset den traditionella parian-designen med ett tvåtorns torn i ena änden. Det är 163 kvm i storlek. Det står i ett område på 4000 kvadratmeter omgiven av stenmurar. Förutom fem gamla olivträd har frukt och nötter planterats på olika ställen runt om på fältet. Det går bra på fastigheten. Huset har tre sovrum, alla badrum, ett stort vardagsrum, ett fullt utrustat kök och en studie / 4 sovrum. Varje sovrum har egen terrass. Det finns ett stort garage och en bilhamn.

Huset är omgivet av väl etablerade, terrasserade blomsterbäddar. Dessa är omhändertagna året runt av en utmärkt trädgårdsmästare.

En pergola under en naturlig bergskrok erbjuder ett skyddat sittområde nära huset. Det finns ett ytterligare skyddat sittområde för väster om huset. Detta hus är det perfekta stället att spendera tid. Det är nära havet där det finns oändliga stränder för att simma. Fjällen bakom erbjuder miles av stigar för promenader och om du är intresserad av blommor och vilda djur är detta ett paradis. Den lokala byn Marpissa erbjuder alla viktiga butiker.

Det finns ett brett utbud av utmärkta restauranger runt om i området.

Vatten: Fastigheten är ansluten till elnätet. Det finns också en vattenförvaringstank (sterna) under den främre terrassen som rymmer 80 kubikmeter vatten. Denna vattentank uppfyller de flesta behoven hos huset.

El: Mains.
Wifi / telefon.

Juridisk status: Alla rättspapper som gäller fastigheten är i ordning.
Förvaring:
Garage
Det finns ett litet förråd för vindsurfare under köksterrassen.

Löpekostnader: ungefär E10 000 per år, inköpsskatter och spendera pengar.

Möbler: Genom förhandlingar. Alla bilder och några antikviteter är inte tillgängliga.

Visning: Om du är intresserad, skulle vi välkomna visningar när vi är på ön.

Plats

Kontakta säljaren

© 2004 - 2019 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss