This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

4 sovrum Chalet

Mungia,  Vizcaya,  País Vasco,  spanien
€570 000

Sammanfattning

  • bedrooms 4
  • bathroom 4
  • Property Size: 340 sqm
  • Land Size: 5000 sqm
  • Year built: 1990
  • Snyggt boende i landet
  • Vackra mogna trädgårdar
  • Underbart för underhållande
  • Lätt och luftig känsla
  • Högkvalitativ finish
  • Utmärkt transportförbindelser
  • Nära till alla moderna bekvämligheter

detaljer

Ett underbart tillfälle att skaffa ett vackert franskt lanthus i Baskien i norra Spanien, bara 20 minuter från Bilbao, med det futuristiska Guggenheim-museet, eleganta shoppinggator och världsberömda gastronomiska kulturen. Detta land reträtt har en lugn pittoresk miljö samtidigt som det bara 15 minuter från Bilbao internationella flygplats och 30 minuter från färjeterminalen. Santander International Airport och dess färjeterminal ligger bara en timme bort som San Sebastian och Rioja vinregionen.

Detta eleganta 4-rumslägenhet är ca 25 år gammalt och har blivit färdigt till en mycket hög standard. Det är omgivet av 5000m2 vackra anlagda trädgårdar med en solig sydvästläge som gör den extremt privat.

Huset är byggt över tre våningar. Bottenvåningen är åtkomlig via ett trädgårdsrum med utsikt över poolen. Det finns en rustik braskamin på ena sidan för de kalla vinterkvällarna. Från det här går du in i huvudmottagningen som består av vardagsrum och bibliotek och har tre uppsättningar franska dörrar. Biblioteket har en logglödande öppen spis och är helt fodrad med skräddarsydda trähyllor. Till vänster om vardagsrummet finns matsalen som också har två uppsättningar franska dörrar som ger ut på trädgårdsrummet och poolen. Både vardagsrum och matsalar är golvade med rustika terrakottaplattor, medan biblioteket har ett soligt körsbärsträ.

Köket kan nås från matsalen eller vardagsrummet. Den har en härlig lantlig känsla med en kaklat alkov för ugnen / hällen och krämtillverkningsenheterna färdiga med en vit marmorbänk. Det finns också ett separat frukostområde med en bakdörr som leder ut till en frukostpavilion för de soliga sommarmorgnarna. På denna våning finns också en garderob och gästtoalett på korthallen mellan köket och vardagsrum.

Uppför trätrappan, upplyst ovanifrån med en skylt över velux, kommer du till en liten landning som ger upp till tre dubbelrum (1 badrum) och en familjebadrum.

Det stora sovrummet har tre stora uppsättningar fönster på två sidor och har ett separat omklädningsrum, duschkabin, toalett och bidé. Förklädningsrummet har två väggar med inbyggda garderober.

Det andra sovrummet är väldigt stort med tre uppsättningar fönster på tre sidor, inklusive franska dörrar som ger på en fantastisk sydvendt balkong som är underbar för att ta sig på kvällssolen. Det här rummet har också en vedeldad spis. Det tredje sovrummet har två uppsättningar fönster på två sidor och är väldigt snyggt inrett med fransk stil väggpapper på både väggar och tak och vackert inbyggt fast material eiken garderober längs en vägg. Alla sovrum och trappor har massiv kirsebärsträd. Det smakfullt färdiga badrummet är helkaklat med ett stort inbyggt skåp, badkar och dusch.

Garaget och fjärde sovrummet nås av en trätrappa från vardagsrummet som slutar i en kort hall med gott om inbyggt förvaringsutrymme.

En dörr leder till en liten väst till höger som är ett gästrum med eget badrum med duschkabin. Vardagsrummet ger också tillgång till garaget som rymmer tvättmaskin och torktumlare. Garaget var ursprungligen utformat för tre bilar men har delats i två för att skapa ett gym / gymrum på baksidan samtidigt som det lämnar plats för en bil. Det kan enkelt ändras tillbaka. Källan till den oljeeldade centralvärmen finns också här.

Huset är omgivet på tre sidor av vackra anlagda trädgårdar. Det finns en stor uppfart via automatiska grindar som ger parkering för upp till fem bilar. En grön mosaikplatta med utsikt över trädgården och ligger mellan ett rostäckt lusthus till vänster och ett formellt arrangemang av kvitten och prydnadsappleplantor till höger. En rosbåge ansluter huset till parkeringsplatsen.

Trädgården innehåller också en liten fruktträdgård och en frukt- och grönsaksgård med välfyllda blomgränser, ett trä och en ström.

Hela trädgården är extremt privat och förbises inte.

Trädgården är lätt underhållna på grund av ett omfattande automatiskt vattensystem.

Detta vackra hus ligger en 2,5 km promenad från närmaste by med 4/5 "pintxo" barer och restauranger. Det finns en dedikerad cykel / vandringsväg som gör den här idealisk för alla åldrar. Den närmaste staden är Mungia, 5 minuters bilresa bort som har alla lokala bekvämligheter, inklusive läkarmottagning, banker, rådhus postkontor , sportcenter, skolor, stormarknader och många barer och restauranger. En upptagen lokal marknad äger rum varje fredag ​​på torget och det finns livliga fiestor och bondemässor som hålls regelbundet under hela året.

Det finns 4 bussar en timme från Mungia till centrum av Bilbao (20 minuter) samt bussar till den livliga fiskeorten Bermeo, Bakio med sin vackra surfstrand och Gernika med sin berömda marknad. De populära stränderna i Plentzia och Gorliz ligger bara 15 minuter bort med bil och fungerar också som centra för kajakpaddling, padel boarding, surfing, rodd osv. Det finns många ridningstjänster inom 20 minuters radie och många golfbanor.

Om du letar efter internationella skolor är American School of Bilbao, St Georges engelska skola, den franska skolan och tyska skolan alla bara 30 minuter med bil, och några av dessa har en skolbussanläggning.

Vi har tillbringat 10 underbara år i detta hus, men nu känner vi att det är dags att fortsätta som våra barn har gått till universitetet och nya horisonter ser ut.

Golv planer

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss