× frankrike spanien Italien portugal grekland Sydafrika Kalkon cypern irland bulgarien polen Nya Zeeland jamaica
Sparade egenskaper
× Annonsera ditt hem vittnesmål Vanliga frågor

Les Eyzies-de-Tayac-Sireuil,  Nouvelle-Aquitaine,  frankrike

€325 000  • House; • 4 sovrum • 145 sqm

Funktioner

  • Större än genomsnittet pool 10m x 6m
  • Attraktiv belysning i trädgården och poolen, och automatisk säkerhetsbelysning framtill
  • Imponerande, elegant egendom på grund av cirka 2 tunnland och litet trä
  • I en viktig viktig turiststad med fantastiska faciliteter
  • Ny Septic Pit installerades 2017
  • Extremt attraktiv pool och trädgård bakifrån
  • Inga direkta grannar, men inte isolerade
  • Lugnt och lugnt område med skog och fält intill varandra
  • Hel källare lämplig för ombyggnad till ytterligare bostadsyta
  • Mysigt och varmt med centralvärme och vedeldare

detaljer

Vi erbjuder vårt vackra, rymliga familjshus till salu. Den har 4 sovrum och en större uppvärmd pool än genomsnittet. Den ligger imponerande i mitten av cirka 2 tunnland mark inklusive ett litet trä, precis ovanför den fantastiska turiststaden Les Eyzies de Tayac. Det är omgivet av skogar och fält och natur, och drar nytta av en stor mängd utrymme och avskildhet, men det är inte isolerat eftersom de nästa fastigheterna är mycket väl inom gångavstånd.

Under sommarmånaderna från maj / juni till september / oktober driver vi huset som en framgångsrik semesterfastighet, så det finns en möjlighet att göra detsamma om du letar efter en fastighet som ger en anständig inkomst. Det är lika perfekt för året runt bo eller som fritidshus.

Det finns två huvudgolv till detta välbyggda hus och en hel källare.

Rummen är rymliga och eleganta med högt i tak.

Inträde i den L-formade vardagsrummet och matsalen nås via stentrappor och dubbeldörrar på en liten terrass framför huset. När du kommer in till vänster är en fyrkantig lounge som har en enorm vit Perigourdine sten spis. Matsalens dörr leder till en liten öppen yta (lobbyn), av vilka är köket, dörrarna till översta våningen och källaren, och även till en liten korridor i slutet är ett dubbelrum med inbyggda garderober och en angränsande badrum med toffelbadkar och regndusch.

Satellit-TV och Wi-Fi finns tillgängliga.

På övervåningen i slutet av en sluten böjd trätrappa finns ett stort enkelrum med inbyggt låg skåpförvaring och ett sovsalfönster med utsikt över trädtopparna framtill. Till höger om detta sovrum finns ett stort öppet kontor / sovrum med inbyggt låg skåpförvaring, intill ett duschrum och separat toalett. Detta område leder till ett fantastiskt rymligt sovrum med fantastisk utsikt över trädtopparna. Till vänster uppifrån trappan, i slutet av en liten korridor finns det ett sovrum stort nog för en dubbelsäng och enkelsäng. Detta sovrum har också inbyggt låg skåpförvaring och har utsikt över skogen.

Inredningen i huvudsak är neutral och vit med lite tapeter. Det finns sekundärglas och centralvärme via radiatorer i hela. Det finns en utsmyckad vedeldare i loungen och en större vedeldare i källaren som kan användas som ett mycket ekonomiskt sätt att värma vattnet och radiatorerna, även om det finns möjlighet att använda gas.

fyrkantigt kök är en bra storlek och fullt utrustad med massor av ekskåp. Den har en elektrisk ugn med ögonhöjd och en gasspis. Kyl / frys, diskmaskin, tvättmaskin och mikrovågsugn kan lämnas på plats vid behov.

Genom bakdörren mittemot köket finns en stor terrass med en grädde färgad BBQ. Också på denna terrass som vetter mot BBQ finns ett fyrkantigt träbord och 9 stolar, täckt av en metall inramad pergola med grädde gardiner för skugga. Terrassen har eleganta räckvidder med markbelysning som leder ner till poolen. Klippstenar leder till poolterrassen under en vacker trä kaprifol och blåsiga klädda pergola. Poolområdet är inramat av många väletablerade attraktiva växter, träd och buskar inklusive vinrankor och fikonträd och har en prydnadspringbrunn.

Poolen 10m x 6 m har romerska ändsteg och är en bekväm 1,25 m djup i hela. Poolen kan värmas via en mycket kostnadseffektiv poolvärmare under kyliga dagar.

Vi har installerat fjärrstyrd belysning i marken runt poolen och i trädgården, vilket gör det till ett roligt utrymme att tillbringa tid under långa sommarkvällar. Det finns också automatisk sensorbelysning framför fastigheten och belysning till de främre grindarna.

Det finns många träd i och runt trädgården och en gräns med buskar och träd omger gräsmattan. Det finns ett litet trä som sträcker sig från ena sidan av de främre grindarna till slutet av den bakre trädgården som bildar en "L" -form. Ingången till fastigheten är via vita metallgrindar sedan längs en enhet till och runt en stor upphöjd ö full av etablerade buskar och blommor. Det finns parkering för flera bilar på fastigheten och en carport till sidan.

En del av källaren innehåller centralvärmepannan, varmvattenbehållare, simbassängens filterpump och ett handfat. Det finns också en mjukgörare i detta rum, även om vi aldrig har använt det. Precis utanför genom de stora dubbla garageportarna finns en kran med trädgårdsslang och även poolvärmaren. Detta yttre område är upplyst av automatisk säkerhetsbelysning. Källaren kan lätt omvandlas till ytterligare bostäder om det behövs, och ytterligare två stora rum har redan bildats i motsatt ände. Det stora öppna utrymmet i mitten har för närvarande ett bordtennisbord, biljardbord och turen på gräsklippare, men lika mycket kan det hysa minst två stora bilar bekvämt.

Vi har gjort flera förbättringar av huset och trädgård sedan förvärvet av fastigheten 2011. Badrummet i bottenvåningen har totalrenoverats och moderniserats, poolen och terrasserna lades till. Trädgården som inramar poolområdet bildades och en träpergola, trappsteg och fontänområde skapades för att förbättra hela miljön. 2015 lades vi till en imponerande räckvidd och trappsteg ner till poolen, tillsammans med fjärrstyrd belysning runt poolen och trädgården, och vid de främre portarna. En ny 4000L fosse septique installerades i slutet av 2017.

Den omgivande miljön är trädbevuxen och underbart lugn och huset och trädgårdarna förbises inte. Det är en kort resa nedför till byn med flera butiker, läkarkirurgi, apotek, postkontor, kontanter och restauranger, allt i en vacker miljö vid floden. Les Eyzies är en populär turiststad och passar bra för de många besökare som kommer varje år, främst från april till oktober. Det finns ett antal kaféer och restauranger i staden som tillhandahåller allt från pizzor och take-away snacks till prisbelönta gourmet-läckerheter, och vissa håller öppet året runt. De två närmaste större städerna Le Bugue och St Cyprien ligger cirka 10 minuter med bil och här kan du hitta större stormarknader (Carrefour, Lidl, Aldi, Intermarche), och i Le Bugue finns banker. Den större medeltida staden Sarlat ligger ungefär 25 minuters bilresa och här finns fler tjänster och officiella kontor samt större butiker.

Det finns flera intressanta attraktioner i området och huset ligger perfekt för stora intressanta platser som Lascaux grottmålningar, medeltida Sarlat, Domme, Castelnaud, La Roque Gageac och så mycket mer. Les Eyzies har fascinerande förhistoriska länkar, ett museum, Font de Gaume och fantastiska och vackra grottor, och ligger bredvid den enorma floden Vezere. För foodies finns det 13+ restauranger i staden, och flera härliga ställen att hitta läcker mat runtom i detta område!

Les Eyzies ligger ungefär en timmes bilresa från Bergerac flygplats (Ryanair) och lite mer från Brive flygplats (Ryanair). Flygplatserna Bordeaux (Easyjet) och Limoges (Ryanair) ligger mellan 2 och 4 timmars bilresa. Att köra från Calais tar cirka 9 timmar, beroende på stopp och trafikförhållanden.

Golvplaner, fler foton och information kan tillhandahållas på begäran.
Vissa möbler kan köpas genom separat förhandling vid behov.

Golv planer

Plats

Kontakta säljaren

© 2004 - 2019 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss