× frankrike spanien Italien portugal grekland Sydafrika Kalkon cypern irland bulgarien polen Nya Zeeland jamaica
Sparade egenskaper
× Annonsera ditt hem vittnesmål Vanliga frågor

Les Eyzies-de-Tayac-Sireuil,  Nouvelle-Aquitaine,  frankrike

€325 000  • House; • 4 sovrum • 145 sqm

Funktioner

  • Större än genomsnittlig pool 10m x 6m
  • Attraktiv belysning till bakgård och pool och automatisk säkerhetsbelysning fram
  • Imponerande, elegant egendom i grunder på ca 2 hektar och litet trä
  • I en stor viktig turistby med bra faciliteter
  • Ny Fosse Septique installerad 2017
  • Extremt attraktiv pool och trädgård på baksidan
  • Inga direkta grannar, men inte isolerade
  • Lugnt och lugnt område med skogar och fält intill
  • Full källare lämplig för konvertering till extra bostadsyta
  • Mysigt och varmt med centralvärme och brännare

detaljer

Vi har bestämt att det är dags för oss att minska och så erbjuder vi vårt vackra, rymliga familjehus till salu (eller byt ut!). Den har 4 sovrum och en större än genomsnittlig
10 m x 6 m uppvärmd pool. Det ligger imponerande i mitten av cirka 2 hektar mark, inklusive ett litet trä, strax ovanför den fantastiska turistiska staden Les Eyzies de Tayac. Det är omgivet av skogar och fält och natur, och har stor utrymme och privatliv, men det är inte isolerat eftersom de närmaste fastigheterna ligger mycket inom gångavstånd.

Under sommarmånaderna från maj / juni till september / oktober driver vi faktiskt huset som en lyckad semesterboende, så det finns möjlighet att göra detsamma om du letar efter en fastighet som ger en anständig inkomst.

Det finns två våningar i detta välbyggda hus och en full källare.

Rummen är rymliga och eleganta med högt i tak.

L-formad vardagsrum och matsal nås via stensteg och en liten terrass på framsidan av huset. Du går in i matsalen genom de främre dubbeldörrarna, och till vänster är den kvadratiska lounge som har en stor vit Perigourdine sten spis. Matsalen dörren leder dig till lobbyn, av vilka är köket, dörrarna till övervåningen och källaren och även till en liten korridor av vilken är ett dubbelrum med inbyggda garderober och ett intilliggande badrum med tofflor och regnskur.

Satellit-TV och Wi-Fi finns tillgängliga.

Den översta våningen nås genom en dörr utanför lobbyn och via en sluten, krökt trästrappa. Framför dig genom dörren högst uppför trappan finns ett stort enkelrum med inbyggd skåpförvaring, och ett takfönster med utsikt över trädplattorna på framsidan. Till höger om den här sovrumsdörren finns ett stort öppet kontor / sovrum med inbyggt lågt förvaringsskåp, intill vilket är ett duschrum och separat toalett. Detta område leder till ett fantastiskt rymligt sovrum med fantastisk utsikt över trädkronorna. Till vänster från toppen av trappan, i slutet av en liten korridor finns ett dubbelrum som är tillräckligt stor för en dubbel och enkelsäng. Detta sovrum har också byggt in ett litet skåpförråd och har utsikt över skogen.

Inredningen är i huvudsak neutral och vit med lite tapeter. Det finns sekundär glas och gas centralvärme via radiatorer hela. Det finns en utsmyckad brännare i loungen och en större vedeldare i källaren som kan användas som ett mycket ekonomiskt sätt att värma vattnet och radiatorer. Köket är en bra storlek, är kvadratisk formad , och fullt utrustad med gott om ekskåp. Den har en elektrisk elektrisk ugn och en gasspis. Kyl / frys, diskmaskin, tvättmaskin och mikrovågsugn kan lämnas in situ om det behövs.

Genom bakdörren mittemot är köket en stor terrass med en gräddfärgad stenbrygga. Också på denna terrass som vetter mot grillen är ett fyrkantigt träbord och 9 stolar, täckta av en metallramad pergola med kräm gardiner för skugga. Terrassen har eleganta balustrade steg med markbelysning, som leder ner till poolen. Steppstensar leder dig till poolterrassen med en vacker trä kaprifol och blåregnsklädda pergola. Poolområdet är inramat av många väl etablerade attraktiva växter, träd och buskar, inklusive vinstockar och fikontré, och har en prydnadsfontän.

Den 10m x 6m poolen har romerska änden steg och är en bekväm 1,25m djup hela. Poolen kan värmas upp via en mycket kostnadseffektiv poolvärmare på kalla dagar.

Vi har installerat fjärrstyrd belysning i marken runt poolen och inom trädgården, vilket gör det till ett trevligt utrymme att tillbringa tid under långa sommarkvällar. Det finns också automatisk sensorbelysning på framsidan av fastigheten och belysning till de främre grindarna.

Det finns många träd i och runt trädgården och en gräns med buskar och träd omger gräsmattan. Det finns ett litet trä som sträcker sig från ena sidan av de främre grindarna till slutet av den bakre trädgården som bildar en "L" form. Ingången till fastigheten är via vita metallportar och sedan längs en kör till och runt en stor upphöjd ö full av etablerade buskar och blommor. Det finns parkering för flera bilar på fastigheten och en carport till sidan.

På bottenvåningen i källaren har den ena änden ett rum som innehåller centralvärmepanna, varmvattenbehållare, poolfilterpump och diskbänk. Det finns också en mjukmedel i detta rum, även om vi aldrig har använt det. Strax utanför denna ände av källaren genom de stora dubbla garagedörrarna är en kran med trädgårdsslang och även poolvärmaren. Detta utomhusområde tänds av automatisk säkerhetsbelysning. Källaren kunde lätt omvandlas till ytterligare boende om det behövs, och ytterligare två rymliga rum är redan bildade i motsatt ände. Det stora öppna utrymmet i mitten rymmer för närvarande ett bordtennisbord, biljardbord och John Deere-turen på klippare, men det kan också hyra minst 2 stora bilar bekvämt.

Vi har gjort flera förbättringar till huset och trädgården sedan förvärv av fastigheten 2011. Badrummet i nedre våningen har totalrenoverats och moderniserats, poolen och terrasserna tillkom. Trädgården som bildar poolområdet bildades och ett trä pergola, steg och fontän område skapades för att förbättra hela miljön. År 2015 lade vi till en imponerande balustrade och steg ner till poolen, tillsammans med fjärrstyrd belysning runt poolen och trädgården och vid de främre grindarna. En ny 4000L fosse septique installerades i slutet av 2017. Den omgivande miljön är skogbevuxen och underbart lugn, och huset och trädgårdarna förbises inte. Det är en kort resa nedförsbacke till byn med flera butiker, läkarmottagning, apotek, postkontor, bankautomater och restauranger, allt i en vacker vidsträckt miljö. Les Eyzies är en populär turiststad och passar bra för de många besökare som kommer varje år, huvudsakligen från april till oktober. Det finns ett antal kaféer och restauranger i staden som ger allt från pizzor och take-away-snacks till prisbelönt gourmetrestaurang, och vissa är öppna hela året. De två närmaste större städerna Le Bugue och St Cyprien ligger ca 10 minuter med bil och här hittar du större stormarknader (Carrefour, Lidl, Aldi, Intermarche) och i Le Bugue finns banker. Den större medeltida staden Sarlat ligger cirka 25 minuters bilresa och här finns fler tjänster och offentliga kontor samt större butiker.

Det finns flera intressanta sevärdheter i området och huset är perfekt beläget för stora sevärdheter, såsom Lascaux grottmålningar, medeltida Sarlat, Domme, Castelnaud, La Roque Gageac och så mycket mer. Les Eyzies har fascinerande prehistoriska länkar, ett museum, Font de Gaume och fantastiska och vackra grottor, och ligger vid sidan av den massiva floden Vezere. För foodies finns 13 + restauranger i staden och flera underbara ställen att hitta utsökt mat runt detta område!

Les Eyzies är ungefär en timmes bilresa från Bergerac Airport (Ryanair), och lite mer från Brive Airport (Ryanair). Bordeaux (Easyjet) och Limoges (Ryanair) Flygplatser ligger mellan 2 och 4 timmars bilresa. Körning från Calais tar cirka 9 timmar, beroende på stopp och trafikförhållanden.

Golvplaner, fler bilder och information kan lämnas på begäran.
Vissa möbler kan köpas genom separat förhandling om det behövs.

HOUSE SWAP - vi är öppna för Möjligheten att byta vårt hus till ett hus i ett av följande länder. Vi har för närvarande ett lån och så skulle vi leta efter ett rättvist medelstort hus plus en kontantbetalning på 100 000 euro för att kompensera resten.

Idealiskt är vi " d som en 2 eller 3 bäddar / 2 bad icke isolerad egendom med en trädgård, helst inom eller inom gångavstånd från en trevlig stad nära eller vid havet med bra faciliteter. Föredragna områden är Devon, Hampshire, East eller West Sussex, Somerset, även Cambridge, men andra områden utom de i Skottland och Wales kan övervägas.

Spanien
Idealiskt skulle vi vilja ha en 2 eller 3 säng / 2 bad icke isolerad egendom med en trädgård, helst inom eller inom gångavstånd från en trevlig stad nära eller vid havet med bra faciliteter. Föredragna områden är Costa del Sol städer på järnvägslinjen till Malaga City, men andra områden på gångavstånd till havet kan övervägas. Vi är inte golfare, så inte intresserade av golfegenskaper.

Idealiskt vill vi ha en 2 eller 3 bäddar / 2 bad, ej isolerad egendom med en trädgård, helst inom eller inom gångavstånd till en trevlig stad nära eller vid havet med bra faciliteter. Föredragna områden är Vannes, Lorient, Provence-områdena, södra Dordogne, antingen i närheten av sjö / strand sjöar eller med med och bergsutsikt.Golv planer

Plats

Kontakta säljaren

© 2004 - 2019 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss