4 sovrum rymligt hus med stor uppvärmd pool

Les Eyzies-de-Tayac-Sireuil,  Dordogne,  Nouvelle-Aquitaine,  frankrike
Sold

Sammanfattning

  • bedrooms 4
  • bathroom 2
  • Property Size: 145 sqm
  • Land Size: 2 Acres
  • Year built: 1970
  • Större än genomsnittlig uppvärmd pool 10m x 6m
  • Attraktiv belysning till den bakre trädgården och poolen, och automatisk säkerhetsbelysning fram
  • Imponerande, elegant fastighet på cirka 2 tunnland och litet trä
  • I en viktig viktig turiststad med fantastiska faciliteter
  • Nya Fosse Septique installerad 2017
  • Mycket attraktiv pool och trädgård på baksidan
  • Öppet kök, matsal och vardagsrum
  • Lugnt och lugnt område med skog och åkrar intill
  • Hel källare lämplig för ombyggnad till ytterligare bostadsyta
  • Mysigt och varmt med centralvärme och vedeldare

detaljer

Detta är ett rymligt hus med 4 sovrum (ett på bottenvåningen) och en uppvärmd pool som är större än genomsnittet. Denna eleganta fastighet, byggd cirka 1978, ligger imponerande mitt på cirka 2 tunnland mark inklusive en liten skog, precis ovanför den fantastiska turiststaden Les Eyzies de Tayac. Omgiven av skog, åkrar och natur drar det nytta av en stor mängd utrymme och en lugn miljö. Det finns ett litet hus/bungalowvåning på marken på baksidan av fastigheten, som är välskärmad av skog och flera vintergröna lagerbuskar. Det finns inga andra nära grannar. Körfältet på framsidan av fastigheten är väldigt tyst med knappt någon trafik som passerar.

Under sommaren drivs huset som en framgångsrik semesterfastighet, så det finns en affärsmöjlighet om det tilltalar. Det är också perfekt för året runt -boende eller som fritidshus.

Det finns två huvudvåningar till detta välbyggda hus och en hel källare.

Rummen är rymliga och eleganta med mestadels högt i tak.

Det "L" -formade vardagsrummet och matsalen nås via stentrappor och dubbeldörrar på en liten terrass på framsidan av huset. När du kommer in är matsalen direkt framför dig och köket är till höger. Till vänster när du går in genom ytterdörrarna är ett fyrkantigt vardagsrum med en stor öppen spis i sten. Det finns ett dubbelrum med inbyggda garderober och ett badrum med tofflor och regndusch mitt emot på denna våning, och även dörrarna som leder till översta våningen och källaren.

Satellit-TV och Wi-Fi finns tillgängliga.

En sluten, böjd trätrappa leder upp på trappan och svänger genom en dörr högst upp mot dig ett stort enkelrum med inbyggt lågt skåp förvaring och dammfönster, med utsikt över trädtopparna till främre. Till höger om detta sovrum finns det ett stort öppet kontor/sovrum med inbyggt lågt skåp förråd, i anslutning till vilket finns ett duschrum och en separat toalett. I slutet av det öppna området leder en dörr in i ett fantastiskt rymligt sovrum med fantastisk utsikt över trädtopparna. Det finns ett sovrum med dubbelsäng i slutet av en liten korridor när man svänger vänster högst upp på trappan, tillräckligt stor för en dubbelsäng och enkelsäng. Detta sovrum har också inbyggt lågt skåp förvaring och har utsikt över skogen.

Inredningen i hela är huvudsakligen neutral och vit med lite tapeter. Det finns mestadels sekundärruta och centralvärme via radiatorer hela tiden. Det finns en vedeldare i loungen och en mycket större i källaren som effektivt värmer vattnet och alla radiatorer. Det finns möjlighet att värma bara vattnet, genom att stänga av radiatorerna, och när det väl är uppvärmt till en bra temperatur kommer det varma vattnet att hålla i upp till 3 dagar. Denna panna är också ansluten till gas via en cisterne till sidan av den bakre trädgården så det finns möjlighet att använda gas istället. Det finns också en separat elektrisk vattentank.

Köket har renoverats i år och har nu blanka nya elfenbensdörrar, en ö och bänkskivor i ek. Ett Smeg -sortiment och diskmaskin och ett Teka -handfat är nytt i år. Tvättmaskinen har placerats om i källaren med en roterande klädstreck på sidan utanför, och det finns också en lång klädsträcka i den bakre trädgården. Köksbelysningen är mycket flexibel och ljuslådan ger atmosfär.

En annan stor uppdatering i år har varit på golvet, som nu har vackra beige och grädde travertinplattor genomgående, vilket ger hela vardagsrummet /matplatsen /köket en verklig känsla av ljus och rymd.

Utanför bakåt finns en stor terrass med grill och en gardinpergola. Härifrån finns trappsteg som leder ner till poolen. Stegstenar leder till poolterrassen under en vacker träkaprifol och blåregnklädd pergola. Poolområdet är inramat av många väletablerade attraktiva växter, träd och buskar inklusive vinstockar och ett fikonträd, och har en liten fontän.

10m x 6m poolen har romerska ändsteg och har ett bekvämt djup på 1,25m hela. Poolen kan värmas via en mycket kostnadseffektiv poolvärmare på kyliga dagar och ett solskydd håller det varmt under de soliga dagarna.

Fjärrstyrd belysning i marken har installerats runt poolen, på trappan och i trädgården, vilket gör det till en trevlig plats att spendera tid under långa sommarkvällar. Det finns också automatisk sensorbelysning på framsidan av fastigheten och belysning till de främre grindarna.

Det finns många träd i och runt trädgården och en kant av buskar och träd omger gräsmattan. Det finns ett litet trä som sträcker sig från ena sidan av de främre grindarna till slutet av den bakre trädgården som bildar en "L" -form. Ingången till fastigheten är via vita metallportar sedan längs en bilresa till och runt en stor upphöjd ö full av etablerade buskar och blommor. Det finns parkering för flera bilar på enheten, och en carport till sidan

Ett rum i källaren rymmer centralvärmepannan, varmvattentanken, poolfilterpumpen, ett handfat och tvättmaskinen . Det finns också en vattenavhärdare i det här rummet, även om vi aldrig har använt det. Precis utanför genom de stora dubbla garageportarna finns en kran med trädgårdsslang och även poolvärmaren. Detta ytterområde belyses av automatisk säkerhetsbelysning. Källaren kan lätt omvandlas till ytterligare boende om det behövs, och ytterligare två stora rum bildas redan i andra änden. Det stora öppna utrymmet i mitten rymmer för närvarande ett bordtennisbord, biljardbord och åk på gräsklipparen, men det kan också rymma minst 2 stora bilar bekvämt.

Flera förbättringar har gjorts i huset och trädgården sedan den förvärvades av oss 2011. Badrummet på nedervåningen har totalrenoverats och moderniserats, poolen och terrasserna har lagts till. Trädgården som ramar poolområdet bildades och en träpergola och trappstegen och fontänområdet skapades för att förbättra hela miljön. Under 2015 tillkom några balustradsteg till poolen, tillsammans med fjärrstyrd belysning runt poolen och trädgården. Det finns sensorbelysning på husets framsida och vid de främre grindarna. En ny 4000L fosse septique installerades i slutet av 2017.

Den omgivande miljön är skogbevuxen och underbart lugn. Det är en kort nedförsbacke till byn med dess flera butiker, läkarkirurgi, apotek, postkontor, kassautomat och restauranger, allt i en vacker miljö vid floden. Les Eyzies är en populär turiststad och passar bra för de många besökare som kommer varje år, främst från april till oktober. Det finns ett antal kaféer och restauranger i staden som erbjuder allt från pizzor och take-away snacks till prisbelönta gourmetläcker, och vissa restauranger håller öppet året runt. De två närmaste större städerna Le Bugue och St Cyprien ligger cirka 10 minuter med bil och här hittar du större stormarknader (Carrefour, Lidl, Aldi, Intermarche), och i Le Bugue finns det banker. Den större medeltida staden Sarlat ligger cirka 25 minuters bilresa och här finns fler tjänster och officiella kontor, liksom större butiker.

Det finns flera intressanta attraktioner i området och huset är perfekt beläget för stora sevärdheter som Lascaux -grottmålningarna, medeltida Sarlat, Domme, Castelnaud, La Roque Gageac och mycket mer. Les Eyzies har fascinerande förhistoriska länkar, ett museum, Font de Gaume och fantastiska och vackra grottor, och ligger intill den massiva floden Vezere. För matälskare finns det 13+ restauranger i staden och flera härliga ställen att hitta utsökt mat runt om i detta område!

Les Eyzies ligger cirka en timmes bilresa från Bergerac flygplats (Ryanair) och något mer från Brive flygplats (Ryanair). Bordeaux (Easyjet) och Limoges (Ryanair) flygplatser ligger mellan 2 och 4 timmars bilresa. Att köra från Calais tar cirka 9 timmar, beroende på hållplatser och trafikförhållanden.

Golvplaner ingår här. Fler foton och information kan tillhandahållas på begäran.

Vissa möbler kan köpas genom separat förhandling om det behövs.

Golv planer

Plats

Platsfoton

Kontakta säljaren

Denna fastighet har nu sålts

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss