× frankrike spanien Italien portugal grekland Sydafrika Kalkon cypern irland bulgarien polen Nya Zeeland jamaica
Sparade egenskaper
× Annonsera ditt hem vittnesmål Vanliga frågor

La Salette,  Provence-Alpes-Azur,  frankrike

€350 000  • House; • 3 sovrum • 150 sqm

Funktioner

  • Fantastisk utsikt och plats
  • Betydande stark byggnad från sten
  • I mark, utomhus inhägnad pool
  • Elektrisk uppvärmning och 3 x timmerbrännare
  • Nytt mycket stort varmtvattensystem
  • Bra storlek garage och verkstad.
  • Ett antal förråd
  • Loft välisolerat
  • Bekväm och anpassningsbar egendom

detaljer

Till salu är ett betydande stenbyggt hus beläget på 800 meter över havet i en liten fransk by belägen i de lägre Alpes.
Det serveras bra med bra vägar och har en daglig busstrafik som går till Nice. Fastigheten ligger cirka en timmes bilresa från Nice och flygplatsen, och vanliga tåg till Nice körs från den lokala staden Entrevaux, som ligger 15 minuters bilresa bort.
Huset ligger i Daluis, ett område populärt bland turister. som besöker Gorge de Daluis, som ligger cirka en km bort. Floden Var ligger några hundra meter från fastigheten och används regelbundet av fiskare och kanotister för vitt vatten.
Den närmaste skidorten är Valberg, som ligger cirka 30 minuter bort med bil.
Daluis har ett kafé och bar (Auberge) och ett lokalt reparationsgarage. De närmaste stora stormarknaderna ligger cirka 10 minuters bilresa bort.
Huset är väsentligen byggt av sten med betongblock inre väggar och klinkergolv. Som med så många franska fastigheter är det ordnat över två nivåer.
Den lägre nivån består av en fristående lägenhet med hall, 2 rum (för närvarande används som två sovrum) badrum och kök. Externt finns ett stort garage och ett antal förråd och ett poolfilterrum.
Den övre nivån består av en balkong med utsikt över Alperna, ett stort vardagsrum med dörrar som leder till balkongen, ett kök, badrum, sovrum , toalett och förråd.
Huset har ett isolerat loft, som är oanvändt.
På baksidan av huset finns en stenlagd yta och en i marken pool (10 x 5 meter ca). Filter- och pumprummet för poolen är på baksidan av huset.
Huset har stora trädgårdar fram och bak, och mindre trädgårdar på varje sida. En trädgård med liknande storlek kommer också med den projektegenskap som beskrivs senare (The Ranch)
På grund av dess design är huset idealiskt för personer som har tonårsbarn eller som letar efter ett "granny annexe". Den är också lämplig för att låta en nivå medan du bor i den andra. Rullstolstillgång till lägre nivå är möjligt.
Den lägre lägenheten ligger på en nivå och är helt fristående. En trädgårdsförråd finns nedan, tillgänglig från steg till trädgårdsnivå.
I botten av trädgården ligger en annan fastighet (känd som The Ranch) som är en del ombyggd 3 våningar fristående fastighet med 5 rum, byggd från lokal sten.
Den här egenskapen tros vara strukturellt sund och torr, men kräver fullständig konvertering. The Ranch har en trädgård med liknande storlek på framsidan och sidan och är tillgänglig från bygatan.
Ranchen ingår i försäljningspriset för huvudfastigheten, men finns också som ett individuellt köp för 40.000 euro. Marken har uppmättts och fullständiga planer finns tillgängliga för de bifogade grunderna.
Om detta säljs före huvudfastigheten, kommer det begärda priset för huvudfastigheten att sänkas med försäljningsbeloppet.
Det omgivande området erbjuder massor av utomhusäventyr, från vandring i bergen till glaciärklättring och forsränning på vattnet. Utförsåkning (under säsong) är fritt tillgängligt, och den lokala staden Annot är känd för sina längdskidfaciliteter.
De lokala städerna och byarna är typiska provensalska bergsstäder och är genomsyrade av historia. Vår lokala stad Entrevaux är känd från år 1100, och är en mycket stor turistattraktion.

Golv planer

The plot ( area shown in yellow) Plot dimensions, with the Ranch plot highlighted in green.

Kontakta säljaren

© 2004 - 2019 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss