× frankrike spanien Italien portugal grekland Sydafrika Kalkon cypern irland bulgarien polen Nya Zeeland jamaica
Sparade egenskaper
× Annonsera ditt hem vittnesmål Vanliga frågor

Le Faouet,  Brittany,  frankrike

Sold  • House; • 3 sovrum • 150 sqm

Funktioner

  • Allt boende på en nivå
  • Stor halvkällare som ger ett överflöd av garage och lagringsutrymme
  • välskött anlagd trädgård med uthus
  • Sjö med fiskbestånd som lockar till fåglar inklusive häger och kungsfiskare
  • Panna och vedeldare båda bytte ut under de senaste tio åren med utrustning av hög kvalitet
  • Gott om utrymme för framtida utveckling med förberedelser

detaljer

Kort sammanfattning.
En väl presenterad friliggande neo-bretonsk stil med tre bäddar / 3 badrum i två tunnland mogna anlagda trädgårdar med sjö på cirka 800 kvm.
Huset ligger på tre våningar, semi källare på ca. 125 kvm inkluderar ett stort kaklat verktygsområde, vinkällare, verkstad och två garage; trappuppgång till första våningen på ca. 150 kvm innehållande entré, garderob, vardagsrum, kök / matplats, tre sovrum (två badrum) badrum och studie, lövträtrappa till det outvecklade loftområdet ca 140 kvm.
Trädgården som omger huset ligger i gräs med mogna och några ovanliga träd, buskar och blomsterbäddar, grönsakslott och lite mjuk frukt. Det finns ett växthus, trädgårdsskjul och vedlager.
Det finns ett extra område med grov skogsmark som uppgår till cirka 10 tunnland som inte gränsar till huset.

Mer detaljerat.
Tillgång och tjänster: Tillgångsvägen till huset upprätthålls av kommunen till fastighetsgränsen. Framför garage finns ett stort svängområde och utrymme för parkering av flera bilar. Nätelektricitet och telefon är kablade över huvudet till det sydöstra hörnet av huset, tillförseln är för närvarande 3 fas 20 ampere per fas (ca 12 kilowatt leverans) Huvuddistributionskort uppgraderad 2008, smart meter installerad 2017. Bra bredband tillgängligt. Nätvattenförsörjning meter 2 meter från huset. Dränering till fosse septic möte gällande regler. Underjordisk oljetank för centralvärme / varmvattenanläggning.

Halvkällarområdet: Tillträde till detta område är med två tre meter breda säkra garageportar som leder till två separata garage / butiksområden och genom en intern trappa till första våningen. Detta område inkluderar en isolerad vinkällare, stor tvättstuga / tvättstuga med handfat, dränering av varmt och kallt vatten, tvättmaskin och torktumlare. I området finns också oljefyren centralvärme / varmvattenpanna och elektrisk varmvattencylinder, för valfritt bruk under sommaren. Den oljedrivna pannan ersattes 2008 och har en egen integrerad 300 liters varmvattenbehållare; Detta område innehåller också omfattande skåp och arbetsytor och en liten verkstad med bänk och verktygslager.

Första våningen: Alla nuvarande bostäder finns på denna våning. Tillträde sker via huvuddörren, tre altandörrar eller den inre trappan till semikällaren. När du kommer in i huset finns det en garderob (toalett och handfat) till vänster, till höger finns träglasglasdörrar som leder till kök / matplats och loungen. Det finns en "infoga" stil vedeldad spis i den östra änden av loungen, detta värmer området på tre sätt, direkt strålningsvärme från elden, genom konvektion genom inlopps- och urladdningsgrillar och via en fläktassisterad kanal till det yttre hörnet av rummet. Loungen har en satellit-TV-anslutning och två altandörrar som leder till en söderläge, kaklad uteplats ca. 8 m x 3m Köket är utrustat med inbyggt kylskåp, ugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Den stora induktionshällen har extraktionsventilation som lossnar genom taket. Från entrén till vänster leder en korridor till de tre sovrummen, Två har eget badrum med dusch, handfat och toalett, badrummet med badkar, handdusch, handfat och toalett ger faciliteter för det tredje sovrummet. Det sista rummet på denna nivå används för närvarande som en studie / kontor och har ett kaklat golv och direkt tillgång till uteplatsen via en uteplats dubbel dörr.

Loft / Grenier: Detta stora område används för närvarande för lagring, men kan lätt utvecklas för att ge ytterligare beboeliga rum för olika ändamål. De fyra veluxfönstren ersattes med större enheter 2016, samtidigt ersattes ett befintligt fönster med en ytterdörr och det södra höjdfönstret ersattes. Alla tjänster är lätt tillgängliga i detta område för att underlätta vidareutveckling vid behov.

Uteplats: Det kaklade uteplatsområdet vetter mot söder och är delvis skyddat från solen med en elektrisk manövrerad solskydd (eller butik) ca. 5 m x 4 m. God utsikt över trädgården och sjön härifrån.

Trädgård och uthus: Grunderna runt huset sträcker sig till cirka 2 tunnland, inklusive sjöområdet. Det finns ett växthus på ca. 10 kvm uppfördes 2008 på en väsentlig bas. Trädgårdsskjulet är 3m x 5m och gjordes 2009 Denna välkonstruerade byggnad är helfodrad och isolerad, med ett skiffertak, har den en verandorea på 6 kvm. m. och har ytterligare 6 kvm. av däck intill verandan. Vedboden är 10 m. x 5 m och byggdes 2010 med ett profilerat plåttak. Väggarna är av behandlade timmerplankor eller flerskiktsbambustockar som ger ventilation men håller vädret ute. Det finns för närvarande en tre till fem års leverans av rutinerad ved inom skjulet och i två täckta travar intill. Elnät levereras under jord till växthuset, skjulet och vedskjulet. Det finns ett bevattningssystem för att möjliggöra att vatten från sjön kan användas för att vattna trädgården, en elektrisk pump förmedlar vatten till en topptank och det finns fem kranar som ger försörjningspunkter på bekväma platser i trädgårdens odlade områden. Sjön är ca. 40 m x 20 m och innehåller ett antal fiskar, inklusive tre stora karper och många mört. Huvuddörren närmar sig via två korta trappsteg och en blockerad asfalterad stig som kan belysas på natten. Det finns en stenbyggd "lavoir" i marken under sjön som vi förstår att tidigare användes för steppning av lin.
Det finns ett område med skogsmark som innehåller vissa områden med grov bete som sträcker sig till cirka 10 tunnland som inte är direkt anslutna till husområdet. Ytterligare betar kan finnas i närheten, mycket av marken ges för att hästarna hålls.
Plats

Kontakta säljaren

Denna fastighet har nu sålts

© 2004 - 2019 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss