Traditionellt toskansk bondgård för renovering

Barga,  Lucca,  Toscana,  Italien
Sold

Sammanfattning

  • bedrooms 5
  • bathroom 2
  • Property Size: 270 sqm
  • Land Size: 12 Acres
  • Year built: 1800
  • Fantastisk utsikt nedför dalen
  • Italienska livet
  • Avskilt, men tillgängligt
  • Autentisk atmosfär
  • Original toskanska funktioner
  • still
  • Söderläge vingård och hus
  • Vilda djur och växter
  • Stora möjligheter för boutiquehotell
  • Olivträd

detaljer

Tiglio Basso, Barga, Lucca, Toscana.

Detta autentiska och originella toskanska bondgård (1871) är beläget i ett söderläge panoramautsikt med utsikt mot den vackra Garfagnana-dalen och Apuanska Alperna. Det är omgivet av vingårdar, skogar och olivlundar. Huset, som ursprungligen utformades som en traditionell gård och vingård, har en omfattande tomt och renoverades till ett bostads konstskola / centrum för 40 år sedan. Den har haft flera perioder med renovering sedan och är i gott allmänt skick. Nyligen har det använts som ett B&B och en yoga / wellness reträtt. Det är i bebörligt skick och har en autentisk och original känsla, men vissa aspekter kräver en uppdatering och det är perfekt som ett renoveringsprojekt. Perfekt för flytt av ett företag, ett bostadsprojekt, ett boutiquehotell eller en B & B-möjlighet. Dalsläget erbjuder utmärkta möjligheter för utomhusaktiviteter inklusive promenader, vandring, cykling och skidåkning.

Huset ligger på en sluttande sluttning nedanför byn Tiglio Basso, 6 km från den medeltida staden Barga och har 3 våningar bostäder som täcker 270 kvm, och innehåller två välutrustade lounger, stora öppna plan kök, 4 sovrum med dubbelsäng, 1 extra sovrum med dubbelsäng / studie / bibliotek och 2 badrum (3 toaletter). Det inkluderar också en stor öppen planlösning vinkantin på nedre våningen. Huset behåller mycket av sin ursprungliga karaktär med breda kastanjgolv, terrakottakakel, kastanjbjälkade tak och en original trätrappa till övervåningen. Det serveras med en oljefyrpanna som serverar varmt vatten och centralvärme. Fastigheten är ansluten till alla huvudverktyg. Det finns loftåtkomst via en mekanisk loftstege till taket.

Mottagningsrummen på bottenvåningen kommer in genom ytterdörrarna från huvuddrivenheten. Denna enkla nivå ger tillgång till mottagningsrum, 1 sovrum, huvudbadrum och kök. Framdörrarna öppnar in i en luftig lounge med öppen spis och öppen spis och fönster för att se. Detta leder till ett rustikt öppet kök, inklusive alla vanliga bekvämligheter och mat- och vinskafferi. Köket har för närvarande en spis med 5 brännare, ugn och grill och kyl och frys. Badrummet innehåller badkar, bidé, handfat och toalett. Denna nivå har också ett stort dubbelrum med fåfänga diskbänk. Alla fönster är ursprungliga trä 6-rutiga vertikala (rullstång låsning) traditionell toskansk bondgård stil slutna fönster. Övre våningen öppnar till en lounge, vilket leder till tre sovrum. En dubbel, en dubbel / tvilling (båda med fåfänga sänkor) och ett stort öppet sovrum / studie / bibliotek. Den lägre nivån är kantina (och oljeldad panna) och sovrum med dubbla trädgårdar (med dubbla öppningsdörrar till vingården) och nås internt via en spiraltrappa. Denna nivå inkluderar också ett badrum med dusch, bidé, handfat och toalett. Tillträde till Cantina är också genom två stora traditionella dörrar till sidogården.

Utsidan av huset innehåller två uteplatser, den främsta till sidan av huset och har plats för 12 personer bekvämt, den andra den ena är i den andra änden av huset och fångar ljuset tidigt på morgonen och är idealisk för meditation. Det finns en fast träaffär och ett tegelhöna / ankahus (och damm) längre ner i vingården. Framför huset finns en två våningar hö ladugård (med anslutet vatten) som kan omvandlas till ytterligare boende. Det finns också ett annat litet externt uthus som innehåller en öppning för en bröd- och pizzaugn. Ytterligare en "kall" kantina med välvt tak för lagring av vin och vatten rinner under huset (20 kvm).

Huset är idealiskt beläget i en avskild dal och är en del av byn Tiglio (500 meter bort) och Canale Valley community (närmaste grannar är 100 meter bort). Huset har tillgång till hård väg och på grund av platsens natur ger denna väg tillgång till flera nivåer av fastigheten.

Fastigheten kommer med cirka 4,3 hektar mark. Det finns mestadels söderläge vingårds "trappsteg". Dessa är mestadels odlade men skulle vara idealiska för boskap, druvor, frukt, lavendel eller annan ekonomisk odling. Landet inkluderar också områden med blandat skog och en liten olivlund. På vänster sida av fastigheten sjunker landet ner till floden. En paket kastanjeträ ingår också på andra sidan dalen, som används för timmer och timmer. Huset är en naturlig himmel med vilda djur, fåglar, insekter, vilda hjortar och den udda grisvinen! Utsikten från uteplatsen är verkligen spektakulär och är en av de viktigaste funktionerna i fastigheten.

Med köpet kommer en utmärkt möjlighet att köpa en traditionell toskansk bondgård som har många möjligheter för boende, utveckling och affärer. Det lokala området erbjuder ett stort utbud av restauranger, marknader och lokala bekvämligheter. Även om huset är avskilt, erbjuder det god tillgång med väg-, järnvägs- och flygplatsförbindelser till Europa. och Storbritannien. Den livliga staden Barga ligger bara (6 km) 15 minuter bort, Lucca (40 km) 50 minuter, Pisa (flygplats) (60 km) 75 minuter och Florens bara (75 km) 90 minuter bort. Skidorten Abetone ligger (50 km) 60 minuter bort och stränderna vid Viareggio är (60 km) 75 minuter. Huset erbjuder inte bara en förstklassig plats och utsikt utan också en möjlighet för dig som vill skapa ett boutiquehotell eller köpa en betydande bit av den toskanska drömmen. Huset är för närvarande traditionellt möblerat. Glad att diskutera specifika artiklar som en del av försäljningen eller full godkännande. Om du är intresserad är bondgården för närvarande till salu med toskanska hem i Barga, som kan ordna visning. Vänligen kopiera och klistra in följande länk: http://www.tuscanhomes.com/public/en/1804- Priset är inställt på att säljas, men förhandlingsbart och gärna diskutera alla rimliga erbjudanden.

Golv planer

Ground floor plan - Main House

Plats

Platsfoton

Kontakta säljaren

Denna fastighet har nu sålts

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss