This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

10 sovrum 9 Bathrm Gite & separat stuga

La Forêt Auvray,  Orne,  Normandie,  frankrike
€350 000

Sammanfattning

  • bedrooms 10
  • bathroom 9
  • Property Size: 500 sqm
  • Land Size: 7500 sqm
  • Year built: 1700
  • Helt rymlig och imponerande egendom i populära Suisse Normande turistområde
  • Exceptionellt antal badrum bad / duschrum, lockar över hela världen bokningar
  • Gite erbjuder sällsynt rymlig kapacitet, vilket möjliggör för stora grupper i enbyggnad tillsammans
  • 500 msq boende och 2 trädgårdar erbjuder exceptionellt utrymme för gästerna
  • Upprättad för 14 år framgångsrik uthyrning
  • Många återvändande gäster, och högt antal (80+) av 5 stjärnor recensioner
  • Separat Ägare 3 sovrum stuga ingår
  • Många originalperioder, till exempel synliga bjälkar, stenbågar, imponerande ingångsportar
  • Flexibel layout med många affärer eller stora familje möjligheter.
  • Viktiga historiska förbindelser genom dess historia som en del av det lokala Chateateau

detaljer

L'Orangerie Gite ligger i hjärtat av den magnifika Suisse Normande och är en imponerande 300 år gammal egendom och trädgårdar, i bra skick. Under de senaste 15 åren har drivits som en framgångsrik gite-verksamhet med 7 sovrum för grupper på upp till 20 vuxna, med separat ägares 3-sovrumsstuga. Stora rum, i en fantastisk miljö med mycket turistattraktion. Skulle passa någon som vill undkomma råtta-rasen och bo i en charmig egendom på ett fantastiskt läge, med lugn, ganska och spektakulär utsikt över landskapet från alla håll.

Beskrivning

L’Orangerie erbjuder massor av utrymme för stora grupper som vill träffas i ett imponerande hus, beläget på ett fantastiskt läge. Den består av två hus och två trädgårdar (plus lite skogsmark). Den stora giten har 7 rymliga sovrum och 7 duschrum (varav 6 är badrum). Proportionerna av rummen (80 kvm vardagsrum), stort kök och separat matsal har lockat gäster från hela världen, som vill spendera tid tillsammans eller fira ett speciellt tillfälle. Det är sällsynt att hitta en gite-fastighet som rymmer stora grupper, allt på en plats. Även om det för närvarande används som en gite, skulle detta också göra ett bra familjshus, med kanske ett separat granny-annex eller tonåring-annex, och varför inte hyra ut den separata 3-sovrumsstugan som ingår i försäljningen (som för närvarande används av ägarna ), som en gite. Den har så mycket flexibel potential att passa olika livsstilar och krav. Huvudfastigheten skulle också låna sig vara ett B & B-företag med 5 sovrum, med 2 sovrums privata ägares rum i nedervåningen och potentialen att hyra ut den separata 3-sovrumsgiten.

Det finns två trädgårdar. Den vid husen är en muromgärdad trädgård med en magnifik ingångsport och antika stenvalv. Gräset vid huset ligger i upphöjda bäddar, och det finns en grusbana kring vilken det är möjligt att köra. Parkering är möjlig för upp till ett dussin fordon. På utsidan av den muromgärdade trädgården finns det fler gräsmattor med massor av parkeringsmöjligheter (vi väljer att parkera här så att vi inte ser vår bil och husbil från huset - förstör utsikten). Det finns ett separat fält där vi har två stora fotbollsmål för bollspel. Detta fält flankeras av ett härligt urval av mycket gamla träd - ek, sycamore, accacia - vissa måste vara hundratals år gamla.

Fastigheten tittar ut över en magnifik skogsbacke och ligger bredvid Chateau de la Foret Auvray med sina 800-talsväggar. Perfekt för att koppla av, vandra upp till den lokala byn, eller ta en kort bilresa till de historiska städerna Falaise och vackra floden vid Pont d'Ouilly.

Hyresintäkter för de viktigaste Gite i sommarskolan är för närvarande 1650 £ per vecka, för en grupp av 14. Utanför skolperioden är ett pris på £ 1295 per vecka mer vanligt. Jag använder mitt omdöme om jag tar ut mer för en större grupp. Dessa hyrespriser inkluderar tillhandahållande av linne, handdukar, verktygskostnader och ett bra startlager av hushållsförsörjningar. Det inkluderar inte mat eller dryck. Jag har haft bröllopsmottagningar, dopfester, stora födelsedagsfester (med dubbla rostningar). Det är en perfekt plats för många gruppprofiler och tillfällen.

Pris. - Observera att försäljningen kommer att handlas i euro motsvarande Sterling-priset vid överenskommelsen om försäljningen. Det finns inga avgifter för fastighetsmäklare, men köpare kommer att ansvara för alla franska vanliga köprelaterade kostnader, som krävs av deras notarer som genomför försäljningen.

Den huvudsakliga giten har allt som behövs för att börja tjäna inkomst direkt. Alla möbler, vitvaror, dekorativa föremål, belysning, linne, bestick och porslin, mattor, bilder, spel kan alla vara en del av försäljningsförhandlingarna. Om det köps som ett stort familjhem kan vi ordna att huset töms helt.

Dina närmaste grannar skulle vara ägarna till Chateau de la Foret Auvray, som ligger bredvid. Sedan är de nästa grannarna (ungefär en kilometer bort) en fullblodshäst. Normandie är välkänt för sina lantgårdar, och Aga Khan har köpt en lokal by för att hysa sina avelsmarker.

För cirka 15 år sedan lämnade vi hektiska jobb som innebar att vi arbetade långa timmar, ofta utomlands och beslutade att ta tidig halvpension. L'Orangerie har gett oss en utmärkt livsstil - vi låter bara under sommarmånaderna nu, vilket ger oss gott om tid att resa, men vi har nu fler åtaganden i Storbritannien, så vi har (mycket motvilligt) kommit fram till att det är rätt tid för oss att överväga att sälja. Vi kommer inte att lämna regionen helt, eftersom vi håller en liten stuga cirka 5 mil från fastigheten - vi kunde inte bära att flytta från den vackra Suisse Normand helt, så vi kommer att vara tillgängliga för alla köpare, om så önskas, för att hjälpa dig komma igång med din nya satsning. Vi är mycket stolta över vad vi har uppnått med L'Orangerie - särskilt det extraordinära antalet 5-stjärniga recensioner som vi har på en stor hyresannonssida.

Visningar kan ordnas efter överenskommelse.

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss