This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

7 sovrum Detached House

Villa Minozzo,  Reggio nell'Emilia,  Emilia-Romagna,  Italien
€175 000

Sammanfattning

  • bedrooms 7
  • bathroom 3
  • Property Size: 400 sqm
  • Land Size: 1 Acres
  • Year built: 1900
  • Bondgård
  • Separat lägenhet
  • fantastisk plats
  • stor tomt

detaljer

Vacker sju sovrum byggnad i sten på fyra våningar från början av 1900-talet med en total yta på ca. 400 kvm m. och 4.000 m2 mark. Bottenvåningen är helt oberoende av de andra tre våningarna med egen ingång, bestående av 2 sovrum, vardagsrum / köksmatsal, modernt badrum med dusch, toalett och bidé. Gas centralvärme till alla rum och liten vedeldare i loungen. Lägenheten har restaurerats sympatiskt med traditionella cotto golvplattor till stora sovrum, och synliga bjälkar. Lounge-området har också synliga bjälkar och stenfunktioner. Det finns också ett stort förvaringsskåp som gör lägenheten idealisk för semesterlägenheter.

Första våningen består av nytt fullt utrustat kök med massivt trä arbetsplattor och stor keramisk diskbänk, diskmaskin, 8 brännare ny gasspis och också traditionell vedspis 4,1 m x 2,6 m. Matplats 4,1 m x 3,8 m med synliga bjälkar och stenarbete genom att öppna planlösningslokalen 4,1 m x 3,8 m med ny vedeldare och dubbeldörrar till uteplats ca 16 m x 8 m. Badrum / våtrum med ny dusch, toalett och handfat 2,4 m x 1,2 m. Andra våningen har 2 sovrum både 4,1 m x 3,8 m, stor familj badrum 3,2 m x 2,4 m med nya vita jacuzzi och hydromassage duschkabin. Utility område med helt plumbed tvättmaskin och torktumlare, toalett, handfat och torn radiator 2,4 m x 1,2 m. Stor förvaringsarea på 2 m x 1,2 m.

Tredje våningen har 3 sovrum och badrum med dusch, toalett och handfat. Alla el och rörsystem är på plats men behöver lite efterbehandling vilket kommer att vara till en liten kostnad. Alla radiatorer, badrumsinredning och kakel väntar på montering. All el och VVS har nyligen gjorts till EU-standarder med ny gaskombi-panna och 19 nya radiatorer med oberoende termostatventiler.

Utanför står huset i ca 1 hektar mark som omger huset, som har en mognad fruktträd, ett stenat område för att äta sin egen ström som leder det kalla vattnet ner från bergen direkt bakom fastigheten.

Tillgång till fastigheten är från huvudvägen genom en metallgrind del av metallfäktningen som ligger på framsidan av byggnaden. Fastigheten som ligger inom Giantens nationalpark är ett område med enastående naturlig skönhet, ligger i en liten och lugn by, dock bara 3 km. bort från staden Villa Minozzo där det finns flera affärer, 2 stormarknader, banker, postkontor, polisstation, kommun, sjukvård och ambulansservice, en offentlig pool öppen under sommarsäsongen och varje torsdag finns det en lokal marknadsföra. Nationalparken är rik på sjöar, floder, spa, kastanjeträd och erbjuder ett stort utbud av aktiviteter längs året enligt årstiderna, inklusive sex skidorter för glädjen av himmelälskare, är en av skidorterna bara 15 minuter bort från egendom.

Fastigheten måste ses för att verkligen uppskatta den potential som det erbjuder både som hus och företag och dess fantastiska läge.

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss