This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

LUXURY VILLA PLUS BARN CONVERSION & POOL

Mortágua,  Viseu,  portugal
€475 000

Sammanfattning

  • bedrooms 5
  • bathroom 4
  • Property Size: 350 sqm
  • Land Size: 1000 sqm
  • Year built: 2008
  • 3 fantastiska karaktäristiska fastigheter i lugnt läge på landet men ändå nära till alla bekvämligheter
  • 1000 m2 tomt, helt sluten och privat med elektriska grindar till huvudingången
  • Vackra trädgårdar med många frukt- och olivträd, prydnadsfiskdamm med stenkaskad
  • Vackert poolområde med öppna och skuggade sittplatser och inbyggd stengrill
  • Varje hus har sin egen tillgång, parkering och privat lugn terrass
  • Alla elnätstjänster, internet, borrhål och parabolantenn för engelsk TV
  • Helt isolerad med dubbelglasade Climalit ™ -fönster överallt
  • Möjlig affärsmöjlighet för semesteruthyrning
  • Barn och Lodge är fullt möblerade
  • Vandring, Golf, Kanotpaddling, fiske, flodstränder, kaféer, restauranger, butiker alla lokala, 1 timme till kusten

detaljer

Beläget vid kanten av en lugn by, innehåller den helt slutna tomten tre vackert renoverade fastigheter som formellt var en del av en större Quinta.
Huvudbyggnaden är en fristående villa med två eller tre sovrum med ursprungliga stenfunktioner.
Inkluderat på tomten med individuell åtkomst och parkering finns ytterligare två färdiga hyresboenden, en fantastisk 2 sovrum Barn Conversion och en 1 sovrum sten stuga. Huvudbyggnaden är helt isolerad och alla ytterväggar är klädda och håller hela huset varmt på vintern och svalt på sommaren. Uppvärmning tillhandahålls av oljedriven centralvärme och vedugnar för huvudbyggnaden och ett vedeldat centralvärmesystem i ladan. Stugan har en vedspis.
Grunderna är helt inneslutna inom höga väggar och stängsel och består av välfyllda trädgårdar med blommande buskar, fruktträd inklusive körsbär, citron, lime, fikon, apelsin, plommon, granatäpple och många olivträd. Idealisk för de med husdjur.
Den kaklade poolen på 8m x 4m är 1,2m i den grunda änden och 1,8m i den djupa änden och har ett kaklat delfinmotiv på golvet. Det finns ett termiskt sommarskydd på en rulle som höjer och bibehåller temperaturen under sommaren och också ett monterat kraftigt skydd för vintern.
Pooldäcket är ett vackert område för att inte bara simma och sola utan också för underhållning. Grill den perfekta biffen vid den monterade stenbyggda grillen medan dina gäster kopplar av i den skuggade Pergola-sittgruppen med sin gin & tonic.
På baksidan av pergolan finns en pooldusch / omklädningsrum och ett stort förråd med hyllor för verktyg, ett vinflaska med 100 flaskor och en bröstfryst och tillräckligt med utrymme för att förvara möblerna under vintern. Poolområdet kan nås separat från varje boende.
Det finns också en kort Matt Bowling green i full storlek som vi använder för andra aktiviteter som golfputting, krocket, mjukt bågskytte och baggo (cornhole).
I närheten finns lokala små butiker, restauranger och barer inom ett kort 2 minuters bilresa.
Stormarknader, banker, läkare etc. finns i Mortagua, cirka 10 minuters bilresa bort.
Fastigheten har huvudvatten och ett borrhål som ger gratis vatten till trädgården.

Huvudbyggnaden

Kök
Skräddarsydda moderna köksenheter med lövträdörrar och bänkskivor i granit, inbyggd elektrisk ugn, grill, mikrovågsugn och kaffebryggare, separat gasspis med fläkt. Stort fönster har utsikt över den skuggade terrassen och skogen. Huvuddörren leder till poolområdet. Kakelgolv och radiator.

Tvättrum / skafferi - 2,40 x 1,25M (7'10 '' x 4'1 '')
Ett litet rum genom en dörr från köket med lagringshyllor och VVS för tvättmaskin. Hängutrymme för rockar och litet låsbart värdeskåp för värdesaker.

Lounge / TV-rum - 4,0 x 4,5 M (13 'x 14'9' ')
Mysig lounge med keramiskt kakelgolv, kylare och vedeldad spis.
TV, telefonkontakt och eluttag.

Matsal och lounge (öppen planlösning) - 8,35 x 3,8 M (27'5 '' x 12'6 '')
Stor öppen planlösning matsal och lounge nås från köket. Kakelgolv, 2 x stora radiatorer och elegant upphängd (väggmonterad) vedeldad eld. Stora dubbeldörrar i glas leder från detta rum till solrummet och arbetsrummet med en dörr till parkeringsplatsen.

Solrum / hantverksrum - 4,3 x 2,8 M (14 'x 9') ) & 3,2 x 2,8 M (10'6 '' x 9 ')
Gå in i solrummet från matsalen / loungen genom dubbla glasdörrar för att hitta en sittgrupp med utsikt över skogen och trädgården genom stort glas fönster. Detta rum får solen från mitten av dagen och framåt. Dubbla glasdörrar ger tillgång till uteserveringen med terrakottakakelgolv. Från den öppna dörren i den presenterade stenmuren hittar du Craft Workroom med stort bildfönster till dalen och skogen. Detta har också en massiv lövträdörr till det yttre parkeringsområdet och ingångsportarna.

En trappa från loungen och köket leder till första våningen med radiator.

Master Sovrum - 4,2 x 3,5 M (13'9 '' x 11'6 '')
Stort fönster med myggnät och rulljalusier ger utsikt över dalen och till skogen bortom. Kakelgolv, kylare och TV-punkt. Badrum med badkar och dusch, toalett, handfat och handdukstork.

Omklädningsrum / arbetsrum - 4,2 x 3,5 M (13'9 '' x 9'10 '')
Dubbeldörrar från sovrummet leder in i ett stort omklädningsrum som fungerar som en studie med en helt hylla biblioteksvägg. Hans och hennes inbyggda garderober ger gott om utrymme för kläder med förvaringshyllor ovanför. Fönstret på ena sidan ger utsikt över dalen och till skogen bortom medan den andra sidan vetter mot parkeringsplatsen och huvudingången.

Sovrum två - 4,00 x 3,0 M (13 'x 12 '6' ')
L-format dubbelrum med fönster (med myggnät och rulljalusier) med utsikt över skogen och altandörrar till balkongen med utsikt över ladugården och poolområdet. Detta rum har också ett infällt förvaringsskåp med skjutbara trädörrar, en TV-punkt och kylare.

Möjligt tredje sovrum - 4,0 x 4,5 M (13 'x 14'9' ')
För närvarande används som ett TV-rum. Kakelgolv, radiator och vedeldad spis. TV, telefonkontakt och eluttag.

Familjebadrum.
Dörr från landning ger ett duschrum, toalett, handfat och handdukstork.

Ombyggnad av ladugården

Barn är byggd av den ursprungliga stenen och har två dubbelrum med ett delat badrum mellan Jack & Jill. Den öppna planen Lounge / Diner / Kitchen består av en mysig lounge sittgrupp och ett fullt utrustat skräddarsytt kök med bänkskivor i granit och frukost / matbar. Inbyggd elektrisk ugn, grill, mikrovågsugn och en separat induktionshäll med fläkt, integrerat kylskåp och tvättmaskin.
Ett stort fönster ovanför diskbänken har utsikt över den cirkulära graniten utanför matbordet och poolområdet. Hela golvet är massiv ek och har dubbla 4 meter glasdörrar öppna helt för att utsidan ska komma in för en enastående utsikt över poolen och skogen bortom. Ett vedeldat centralvärmesystem ger värme för hela ladan genom luftluftsventiler. The Barn drar också nytta av en separat ingång och bilparkering. Den här delen av fastigheten är redo att gå som en semesterbostad om så önskas.

Rustik stuga
Bort från huset men inom fastighetens gränsväggar finns stenstugan som använde att vara byns brödugn och kök för gårdsarbetarna. Denna ursprungliga stenstuga har två våningar, på nedervåningen finns ett sovrum med dubbelsäng och ett eget våtrum med dusch, toalett och handfat. Bottenvåningen har ett rustikt kök med bänkskivor i granit och håller den gamla brödugnen som en funktion. Denna byggnad har omvandlats till en stuga för 2 personer, men två till kan sova på den stora "L" -formade skinnsoffan om det behövs. Stugan har en egen ingångsport med privat parkering och tillgång till poolterrassen och bowling / putting green via en kullerstensgång.

UTOMRÅDET
Tomten är cirka 1000 kvm. i storlek, triangulär i form och är helt innesluten av höga väggar mot vägen och stängsel och höga banker bak. Består av välfyllda trädgårdar med buskar, frukt- och olivträd som omger fastigheten och har utsikt över dalen och vedklädda sluttningar. Detta är en oas av lugn och ro där du kan koppla av och njuta av naturens skönhet; ta ett dopp i den söderläge 8 x 4 M kaklade poolen, sola eller läs en bok i skuggan av den kaklade pergola (10 x 5 M). Det finns också en kort, matt matt skålplan i full storlek som också fungerar som en putting green och en välfylld fiskbassäng med kaskadvattenfall. Runt hela fastigheten hittar du härliga sitt- och matplatser där du kan njuta av ett ögonblick av Me-time eller underhålla med vänner.
Pooldäcket (20 x 10 M) har också en monterad stengrill med kaklat tak och skorsten och träbutik på baksidan.

translate.video

Youtube Video

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss