This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

Fristående läge vid floden

Darnac,  Haute-Vienne,  Nouvelle-Aquitaine,  frankrike
€229 000

Sammanfattning

  • bedrooms 5
  • bathroom 2
  • Property Size: 141 sqm
  • Land Size: 7400 sqm
  • Year built: 1900
  • Riverside plats
  • Fullständigt isolerad. Hög energi betyg ...
  • Mycket ekonomisk värmeväxling centralvärme / varmvattenanläggning
  • Högkvalitativ skräddarsydd ek KItchen / bar. Gardiner och inredning.
  • Ny vedeldad brännare / eldstråle i stor granit spis
  • Nybyggd helisolerad förlängningsverkstad / gite potential
  • Klar att flytta i alla vitvaror / belysning / polytunnel / promenad i kycklingsskur ingår.
  • Lugnt läge med orörd utsikt runt.
  • Väl beläget för alla bekvämligheter
  • Bra läge för Limoges och Poitiers flygplatser.

detaljer

-Nära till alla bekvämligheter, inklusive skolor.
-Inget förbises och fristående, orörd utsikt över floden har stora fiskar och är utmärkt för paddling och bad.
-Mycket ekonomiskt / effektivt värmeväxlare centralvärme / varmt vatten. En ny airwash-brännare och influensa nyligen installerad för mysig eld vid behov.
-Totalt skräddarsydd kök / bar / gardiner / stolpar och beslag.
-Fullt isolerat och dubbelglas inklusive ny förlängning.
- Förlängning som för närvarande används som skåpstillverkares verkstad men kan omvandlas till extra bostadsyta, garage, studio, yoga / fitness verkstadsområde om så önskas.
- Sovrum i sovrum med eget badrum med franska dörrar med utsikt över floden. Perfekt för B & B, gäster eller funktionshindrade.
-45 minuter med bil till LImoges flygplats och 55 minuter till Poitiers flygplats.
-7400m2 Mark som består av litet skogsområde med strömmar intill. Gräsytor med äppelträd, inhägnat odlingsområde med polytunnel och upphöjda sängar och inhägnade kycklingkörning med promenad i kycklinghus.
- ALLA vitvaror, ljuskronor och annan belysning, skräddarsydda gardiner, parabol / humaxmottagare och polytunnel ingår i priset .
-Detta är en redo att flytta in i hus med en hög standard på arbete och material. Vänligen kontakta gärna för mer info / bilder.
Fastighetsinformation:

Huset är stenbyggt och rymligt. Stora upvc-fönster och franska dörrar ger en lätt och luftig känsla medan de bibehåller en traditionell atmosfär. Alla fönster och dörrar har skräddarsydda upvc-fönsterluckor som negerar behovet av att måla om igen. Huset är helt isolerat i hela och har en bra energiklass. Uppvärmning och varmt vatten tillförs via ett mycket effektivt och ekonomiskt värmeväxlingscentralvärmesystem. Det finns också en ny airwash-brännare / rökgasuppsättning på en stor granit spis, om du önskar atmosfären i en mysig eld.

Bottenvåningen är halvöppen plan. Gå in via den stora ekdörren, till vänster är loungen med exponerade stenmur / ekbjälkar och karakteristisk granit spis med franska dörrar till baksidan av fastigheten. Anpassade gjorda gardiner, stolpar och finials etc i bottenvåningen ingår i försäljningen. Liksom alla vitvaror och ljusarmaturer plus parabol och kablar.

Från loungen finns en dörr till sovrummet nere med badrum med dusch / toalett och skräddarsydd diskbänk / spegel. Detta rum har egna franska dörrar mot floden. Detta skulle vara perfekt för B&B, granny-enhet eller för gäster.

Direkt framför är den ursprungliga ektrappan och till höger om detta finns tillgång till tvättstugan med hög frys, ny Samsung tvättmaskin, torktumlare och monterade hyllor. Till höger är det nybyggda och installerade kök / matställe / bar. Detta är helt skräddarsytt och unikt och konstruerat till en mycket hög standard av en skåpstillverkare med 30 års erfarenhet. En stor nyligen monterad 5-brännare spis med elektrisk ugn och rostfritt stål extrakt / ljus ovan. Diskmaskin och högt kylskåp är också utrustade.

Tillgång fås också via tredubbla franska dörrar från det 6 meter x 3 meter täckta området mellan huset och den nya förlängningen. På toppen av trappan till vänster finns ett stort dubbelrum med oförstörd utsikt bakifrån. Trappor som leder bort från detta rum går till ett mysigt balkong med sovrum / studie med veluxfönster. Till höger om trappan finns en separat toalett. Förutom detta finns ett stort duschrum med skräddarsydd spegel / belysning.

I anslutning till detta finns sovrummet med utsikt över floden och klädkammare / garderobsområden med monterade hyllplan. Landningen är lätt och luftig och leder till ytterligare ett sovrum med dubbelsäng igen med utsikt över floden. Via landningen finns tillgång till loftutrymme med rullgaller.

Via baksidan av fastigheten finns tillgång till 2 lagringsområden, varav en består av varmvattenbehållare och VVS för värmesystemet.

Den helt isolerade förlängningen omfattar 6 x 3 meter öppet men täckt område. 10 x 6 meter område (används för närvarande som en skåpstillverkares verkstad) med stora säkra dubbeldörrar till fram- och upvc-ingångsdörrar och fönster. En rostfritt stålrök installeras för en brännare. Utöver detta finns ett 6 x 3 meter garage / verkstad med stora säkra dubbeldörrar också. Trappor leder till övervåningen med 6 x 3 meter yta ovanför garaget, ett stort 10 x 6 meter område med 2 takfönster och 6 x 3 meter utrymme ovanför det öppna området nedan. Förlängningen har flera elektriska punkter och lampor och kan alternativt användas som den är / bilförvaring etc eller enkelt anpassad för ytterligare bostadsyta.

Huset ligger på en väldigt lugn väg och nås via en enhet i varje ände av fastigheten. Vänliga franska och engelska grannar ligger 150 meter bort. Nyligen lagd granit omger huset och det finns tillräcklig parkering för flera bilar. Till höger om huvudentrén finns ett litet skuggat trädbevuxet område med bäck i närheten. En grusdrift leder till en gräsplan med etablerade träd inklusive flera äppelträd.

Det finns ett inhägnad odlingsområde med upphöjda bäddar och högkvalitativ 6 x 3 meter polytunnel. Förutom vilken är en 1000 liters vattentank. Det här området har också tillgång till en stig från fastighetens baksida. I närheten finns ett dedikerat inhägnad område med högkvalitativt kycklingskur och mager till stil täckt område.

Mittemot huset är den vackra floden Gartempe fritt åtkomlig via ett avskilt picknickområde. Floden har flera varianter av stora fiskar om du gillar att fiska och är också bra för kanot och bad.
Markområde 7400m2.

Vi skulle överväga ett bostadsbyte för 2 sovrum lägsta stuga / karaktär hem / timmerstuga / miljöbyggnad (med kontantjustering antingen sätt) i Suffolk, England.

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss