× frankrike spanien Italien portugal grekland Sydafrika Kalkon cypern irland bulgarien polen Nya Zeeland jamaica
Sparade egenskaper
× Annonsera ditt hem vittnesmål Vanliga frågor

Montmorillon,  Nouvelle-Aquitaine,  frankrike

€170 000  • House; • 3 sovrum • 105.00 sqm

Funktioner

  • Vedspis
  • Terrasserade trädgårdar
  • Strålade tak
  • Spiraltrappa
  • Original eldstäder
  • Gott om lagring
  • Shell grotto badrum
  • Mezzanine sovrum
  • Naturliga grottor
  • Bibliotek

detaljer

CHEZ GIGI
Vad som bara kan beskrivas som ett mycket speciellt enstaka hus, denna unika tre-sovrums egendom utstrålar romantisk charm och en individuell atmosfär och måste ses för att uppskattas. Chez Gigi är omgiven av ett naturligt bergsytem och en frodig trädtak och är en oas av lugn lugn och erbjuder en mångsidig layout och charmig interiör med Farrow & Ball-målade väggar och originella funktioner i hela. Priset inkluderar agentavgifter.

HUVUDVATTEN
HUVUDSLÖSNING
SKATT FONCIERE: 490 euro per år
BROADBAND SPEED: 100 Mbps
UK FREE-SAT CONNECTION < br />
PLATS: Ligger på en liten körfält vid floden under den antika Cite de L'Ecrit inom några minuters promenad från stadens stora torg och affärer. Montmorillon är en liten blomstrande stad med flera kaféer och restauranger, en biograf, pool, veckomarknad och enkel tillgång till både Limoges och Poitiers med järnväg och väg. Både Limoges och Poitiers serveras av Ryanair med dagliga flyg till Storbritannien.


Alla tre våningarna nås via en spiraltrappa som går från nedre trappan ner.

GRUNDGOLV: Kök / matställe (6,00 x 5,00 mtrs): Med traditionella träfönsterluckor med utsikt över Rive Gartempe och Vieux Palais, ett traditionellt klinkergolv av terrakotta, originalbjälkat tak, gott om hyllplan med underbelysning, bänkskivor i marmor och franska dörrar med dubbla glas som leder ut mot den spektakulära trädgården, det rymliga köket / matsalen är perfekt för att underhålla familj och vänner. Inkluderar alla vitvaror, spis med 5 brännare med stor ugn, vedeldad spis i en original Charentaise sten spis, Storbritanniens satellit-TV-anslutning.
Från köket leder två steg upp till en liten intern hall och tillgång till en helt unikt badrum med en skalgrotta stenmur (2,42 x 2,11 mtr) Kaklat golv och väggar, vitt badrumsvit med toppdusch. Elektrisk radiator och inbyggda taklampor
Tillgång till spiraltrappa till:
FÖRSTA GOLV: Den första våningen har två dubbelrum, ett med eget badrum. Dessutom finns det ett luftande skåp som innehåller varmvattenbehållaren och ett vackert omklädningsrum med tillträde till utsidan.
SOVRUM 1 (4,10 x 2,93 mtrs): Stort sovrum med dubbelsäng med originalt flerfönster, paneldörr och målad trägolv . Vägglampor för tappningkristall droppar och målade strålkast. Tillgång till:
DRESSING ROOM (2,82 x 3,06 mtrs): Charmigt omklädningsrum med inbyggd garderob, har rött och vitt klinkergolv, målade takbjälkar, djupt väggskåp, stor ljuskrona och original Charentaise sten spis. Detta rum har dubbel åtkomst, en dörr leder till fastighetens främre trappsteg, den andra ut på terrassträdgården på första våningen med smidesjärnbåge, naturlig stenytan och en spektakulär utsikt över floden till Vieux Palais.
SOVRUM 2 (3,00 x 2,56 mtrs): Ett mindre sovrum med dubbelsäng med nytt Velux-fönster och ett dubbelfönster med utsikt över trädgården. Krämullsmattor och vintagelampor för vintagestag. Ett trästeg leder till badrummet med badrum.
EN SUITE BATHROOM (2,78 x 2/15 mtrs): Vitt badrumsvit, terrakotta klinkergolv, stor väggspegel och långt dubbelfönster med djupt fönsterbräda. Tunga och spår som vetter mot badet, halvkaklade väggar och inbyggda taklampor. Dörr till den stora grenier som går över husets bredd, vilket ger gott om förvaringsutrymme.
Spiraltrappa tillgång till andra våningen:
ANDRA våningen: Hela golvet är dedikerat till ett fantastiskt vardagsrum / bibliotek (3.07 x7,95 mtrs). Tre nästan golvlängda fönster säkerställer mycket naturligt ljus, vilket kompletterar rumets rymliga proportioner med målade takbjälkar, originella trägolv och ett sjunkat sitt- / TV-område med liten öppen spis och djupt inbyggt väggskåp med originaldörrar. Ett steg upp leder till biblioteksområdet med golv till takhyllor, höjning av gavelbjälkat tak och har ljuskronor. Med utsikt över biblioteket finns en mezzaninbalkong tillverkad av originalt skepps timmer. Detta golv har också en original trädörr med stensteg som leder ner till terrassträdgården på första våningen.
Tillgång till spiraltrappa till tredje våningen:
TREDJE GOLV: Stort MEZZANINE SOVRUM (för närvarande används som en studio) (2.00 x6,00 mtrs) med originalt takbjälkat tak och två nya dubbelglasade Velux-fönster. Original trägolvbrädor och balkong som beskrivs ovan.

GARDENS: Chez Gigi har lyxen av två separata trädgårdar samt en stor tomt längs rue des Ilettes.
VÄGGAD GARDEN: Från den stund du kommer in i den muromgärdade trädgården kommer du tillträde till Chez Gigis lugn känsla av lugn lugn fördelad över tre grusiga terrasser tillsammans med en flygning av gamla stensteg, alla utformade med en italiensk känsla . Stenvägar, upphöjda buskfyllda sängar och murgröna täckta väggar bidrar till den romantiska känslan. Terrasserna har tre helt separata sittplatser på olika nivåer i trädgården. Dessutom finns det två unika grottfunktioner, en som används som en träaffär, den andra förstärkt av ett litet stenhus.
RIVERSIDE GARDEN: På motsatt sida av körfältet till huset ligger en hemlig flodsträdgård som är täckt av träd, med utsikt över Rive Gartempe. Trädgården är bäddad med liljor och buskar och har en slingrande bäck med en familj av bosatta fiskar som bor under den lilla stenbron, samt en vacker rosbåge som inramar floden.
TILLDELNING: En enorm tilldelning / potager på 700 kvadratmeter ligger längre upp på banan perfekt för att odla dina egna produkter. Tillgången genom en gammal dörr är tilldelningen för närvarande oanvänd men husar vilda orkidéer, persiketräd och har fem sammanfogade grottor och en brunn.
UTOMRÅDET: Chez Gigi har, förutom trädgårdarna, en blommig sidospår med direkt tillgång till ytterdörren och en säkrad grotta som ger torr förvaring. Lämpliga parkeringsmöjligheter finns längs floden.Golv planer

Ground Floor 1st Floor 2nd and 3rd Floor

Plats

Kontakta säljaren

© 2004 - 2019 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss