Lantgård med pool

Pieve Di Camaiore,  Lucca,  Toscana,  Italien
Sold

Sammanfattning

  • bedrooms 3
  • bathroom 2
  • Property Size: 218 sqm
  • Year built: 2007
  • Panoramautsikt över Toscana
  • Pool med Tiki-bar
  • Vacker olivlund
  • Golvvärme
  • Traditionella fönster med dubbla glas
  • Integrerat garage och parkering för flera bilar
  • Central server musik system
  • Ledigt innehav. Ingen kedja. Inga fastighetsbyråavgifter
  • Lokala bekvämligheter på gångavstånd
  • Enorm sommaruthyrningspotential

detaljer

• Huvudvingen med 3 sovrum i historiskt bondgård • Boende på flera nivåer • Panoramautsikt över det toskanska landsbygden • Stor pool med Tiki Bar • 50 trädolivlundar • Kök / matsal med traditionell vedeldad spis • Två badrum • Stort trippel aspekt vardagsrum • Integral Garage • Golvvärme • Vattenuppvärmning och uppvärmning tillhandahålls av elnätet Gaspanna • Dubbelglasad traditionell stilfönster • Strukturerat ledningssystem • Parkering för flera bilar • Stor underjordisk regnvattenskördare för trädgårdsvattning • Gångavstånd till grundskolan • Vakant besittning • Ingen kedja • Inga byråavgifter.

Fullständig beskrivning
Masterful design och modern lyx har eftertänksamt blandats in i denna unika fastighet i bondgårdstil för att skapa ett hem som tyst döljer tekniken och moderna byggnadsstandarder för en konstruktion som är bara 12 år gammal bland periodens funktioner i både klassisk italiensk och nordeuropeisk stil ng.
Denna fastighet ligger vid foten av de italienska Apuan-Alperna inom Toscana och erbjuder en av de mest spektakulära panoramavyerna som finns överallt i världen. Medan Pisa internationella flygplats ligger bara 40 minuters bilresa bort och den toskanska kusten och sandstränderna i Viareggio ligger bara 20 minuter bort, tittar fastigheten över den lokala kyrkan och byn Pieve di Camaiore och ger intrycket av fullständig isolering och ensamhet.

Huset är beläget bland sina lättanvända trädgårdar och mogna terrasser planterade med olivträd, av vilka vissa är över 150 år gamla, och ger en känsla av lugn och lugn inuti. Den rymliga tredubbla aspektloungen med en öppen spis med eldstad för att göra vintrarna mysiga gör det bästa av den runda utsikten över trädgården och poolen till bergen som omger Pieve di Camaiore. En visning av den här egenskapen är nödvändig.

Ursprungligen en lantgård med två våningar med en separat bottenvåning för husdjuren, har huset byggts om helt mellan 2002 och 2007 av de nuvarande ägarna till skapa ett lyxigt hem på tre nivåer som innehåller de finaste materialen, inventarier och tillbehör tillgängliga både från Italien och över hela världen. Designad för att ha rymliga rum och få ut det mesta av det naturliga ljuset som den helt kastanjbjälkade egenskapen har delats med flexibilitet i åtanke, och erbjuder möjligheter att ställa in det som ett två sovrum, eller ett tre sovrum hem, eller till och med ha bottenvåningen som ett fristående boende med separat sovrum, badrum och öppet kök / lounge.

Strukturerade ledningar i hela huset ger många Ethernet-anslutningar till de viktigaste rummen, vilket också ger gott om möjlighet att sätta upp hanterade Wi- Fi - även på loftet. Detta tillsammans med ledningar för telefon, TV och satellit ger en flexibel infrastruktur för ett datanätverk och underhållningssystem runt fastigheten. Yamaha MusicCast-klienter med stereohögtalare är installerade i sovrum, kök och poolbar, kopplade till en central server, för ett helt husmusikdistributionssystem.

Tankeväckande och välbalanserad dimbar belysning i alla huvudrum tillåter olika belysningsscener att skapas i hela huset.

Huset är centralt uppvärmt med en högkvalitativ tyskgjord elnät gaseldad golvvärmesystem som erbjuder möjlighet att ha ett hem som är uppvärmt 24 timmar om dagen , 7 dagar i veckan under hela vintern med liknande driftskostnader som ett kylarsystem som bara tänds två gånger om dagen. Perfekt för familjer som har någon hemma större delen av dagen.

Fastigheten är planerad över tre våningar och har två trädgårdsnivåer som ger möjlighet att komma in i huset från den främre trädgården / uppfarten på bottenvåningen eller från trädgården på första våningen, de två nivåerna är anslutna externt med en uppsättning breda toskanska stentrappor inför åldert trä. Uppfarten är skyddad av fullhöjda dubbla elektriskt styrda grindar med fjärrkontroll och vegetation i full höjd som erbjuder säkerhet och integritet från förbipasserande på den lilla landsfilen på framsidan av huset.

Fastigheten har också olika inre nivåer med korta steg mellan vardagsrummet och köket samt från bottenvåningen till studiet, vilket gör en mer intressant layout. Huvudtrappan och fönsterbrädorna är alla gjorda av solid, tjurnosad, ljusgrå sten fläckad med vit, som kommer från gränserna mellan Italien och Frankrike, vilket ger hemmet en oerhört solid känsla.

På entréplanet på bottenvåningen läggs golvet med vackra naturfärgade travertinstengolv som stenbrottades från den toskanska regionen Siena. När du kommer in i de ursprungliga antika dörrarna i antik toskansk stil kommer du till rummet till höger genom dubbla glasfönster med kastanjdörrar och uppför ett stentrap in i ett rum med karaktär. Original kastanjbjälkar från början av 1900-talet och höga bågar med rött tegel med bakväggen i exponerad toskansk sten dominerar känslan av rummet som skapar en varm, rik hemtrevlig känsla under alla säsonger. Undangömt bakom trappuppgången är ett litet fullt funktionellt badrum med toalett, bidé, dusch och handfat. Fyrgolvcentralvärmepannan ligger också bakom en trippeluppsättning av tvåfaldiga speglade dörrar. Garaget kan komma in genom en dörr från hallen på bottenvåningen.

När du klättrar in i den böjda huvudtrappan går du in i vardagsrummet med tre fönster med dubbla fönster samt en enkel dörr och fransk fönster som båda leder ut mot en trevlig asfalterad portik med utsikt över den huvudsakliga muromgärdade trädgården, komplett med takfläktar för att koppla av och äta ute under de varma sommarmånaderna. Vardagsrummet är golvbelagt med lätt färdig massiv fransk ekplanking av olika bredder och har ett fullt kastanjbjälkat tak. Kombinerat med den öppna spisen, designad och byggd enligt de exakta standarderna och måtten på en Rumford engelsk spis, kan rummet erbjuda en ljus sval vindig miljö på sommaren, eller en varm mysig tuff på vintern. Angränsande till vardagsrummet är ett rymligt lantbrukskök / middag med en klassisk italiensk stil öppen spis med en magnifik glas fronted klassisk Esse vedeldad spis med stor ugn och dubbla solida kokplattor, förutom den 6 brännare gas spis med dubbla elektriska ugnar. Köksgolvet är lagt med handgjorda terra cotta-brickor (Cotto) från den berömda Sannini-fabriken i Impruneta nära Florens, åldrad med en speciell behandlingsprocess på plats. De skräddarsydda fasta köksaggregaten i kastanj väljs för att komplettera det andra snickeriet och toppas med en tilltalande venerad Carrara-marmorarbetsyta. Det finns gott om utrymme för en sida vid sida amerikansk stil frysfrys om så önskas.

Till översta våningen finns det två härliga sovrum med dubbelsäng, också golv med massiv fransk ek och färdig i samma stil som resten av hemmet. Det stora sovrummet har en balkong där ett bord och stolar kan placeras för att njuta av soluppgången när det klättrar över bergen på morgonen. Balkongen tittar också över trädgården och poolen till den fantastiska bergskedjan i fjärran. Det delade badrummet är överdådigt dekorerat med sällsynt vinröd marmor importerad från Margret River i Australien och skärs och poleras lokalt i Carrara marmorhuvudstad nära Camaiore. I kombination med en lättare beige italiensk marmor är det färdiga resultatet spektakulärt. Badrummet har gott om naturligt ljus genom två elektriskt styrda takfönster och har ett rymligt öppet våt rum, ett dubbelt badrum och ett handfat med en marmor i körsbärsträ toppad.

Trädgården omger fastigheten och över delade nivåer av huset finns det olika dörrar för att ta dig utanför. Trädgården ligger på gräsmattan på baksidan med en mängd mogna buskar och häckar som omger den tillsammans med några små lätthållna blomsterbäddar. Den ena sidan av trädgården gränsar till en låg toskansk stenmur som ger utsikt över dalen och byn Pieve di Camaiore, som prickas av en utsikt över den lokala kyrkan centralt inramad och upplyst på natten. I den ena änden av den toskanska muren leder trappsteg ner till den terrasserade olivlunden där det finns tillräckligt med träd för att skörda och pressa tillräckligt med oliver för att göra den bästa jungfruliga olivoljan av bästa kvalitet för dig själv och dina vänner. På den västra sidan av trädgården leder toskanska stensteg till en utmärkt oregelbundet saltvattenpool och bar. Poolen är omgiven av fyra mogna olivträd och är belagd i sandfärgade porslinskakel. Den stora åttkantiga stången har tre vikta sidor som skapar barytor för servering och drickning. Barens inre är mycket rymlig och har ett stort monterat bord som också kan användas som en alternativ plats att äta middag. Hela paketet är välsignat med gott om utrymme för parasoller och solstolar och har samma underbara utsikt som resten av fastigheten medan den fortfarande ger en hög grad av avskildhet och avskildhet.

PLATS
Fastigheten ligger på en väldigt lugn väg med lite förbipasserande trafik. Även om vägen i huvudsak är en "återvändsgränd", längre längs vägen är en grusbana som leder till byn Camaiore och kan användas som en genväg när du är till fots eller som en alternativ väg för en 4x4. På väg åt andra hållet, går vägen in och ut genom byn Pieve som har två utmärkta pizzeriaer som erbjuder olika menyalternativ och utmärkta al fresco middagar under de varma månaderna och har två små mycket gammaldags butiker som har ett stort urval av de flesta saker inklusive färska lokalt odlade grönsaker under säsongen. Det finns också en regeringsskola för de lokala små barnen. Promenad från huset till butikerna i Pieve är knappt 10 minuter.

Camaiore ligger mellan några av de trevligaste städerna i Toscana och ligger bara 20 minuter från den populära strandstaden Viareggio. Andra platser som är värda att besöka och som är lätt att nå är Lucca, Pietrasanta, Pisa och Forte dei Marmi och med det utmärkta nätverket av motorvägar som Florens är fortfarande en enkel bilresa bort.

Ungefärliga avstånd med bil: -
Pieve di Camaiore 2 minuter
Camaiore 5 minuter
Viareggio 20 mintes
Pietrasanta 25 minuter
Forte dei Marmi 30 minuter
Pisa centrum 35 minuter
Pisa flygplats 40 minuter
Lucca 45 minuter
Florens (Firenze) 2 timmar

TJÄNSTER
Nätgas, vatten och avlopp, el, ADSL.






Golv planer

Ground floor plan

Plats

Platsfoton

Kontakta säljaren

Denna fastighet har nu sålts

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss