This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

Lyxigt modernt "Petite Chateau"

La Celle Dunoise,  Creuse,  Nouvelle-Aquitaine,  frankrike
€255 000

Sammanfattning

  • bedrooms 3
  • bathroom 3
  • Property Size: 214 sqm
  • Land Size: 889 sqm
  • Year built: 2009
  • Arkitektonisk karaktärsegenskap
  • Lyxig modern samtida 'Petite Chateau'
  • Hög speciella inredningar
  • Bra transportförbindelser
  • Gångavstånd till restauranger och bekvämligheter etc.
  • Bra turistmål kan ge utmärkta hyresintäkter
  • Vacker utsikt över landskapet
  • Golf, tennis, rid, vattensporter, allt i närheten
  • Gott om plats för en pool
  • Bild perfekt by

detaljer

Lev den franska drömmen i denna "Petite Chateau" en grundligt modern samtida egendom med fransk karaktär. Det har sammanslagningen av modern lyx, ny teknik och fransk karaktär. I en blomstrande, perfekt, perfekt by som visar Frankrike som bäst.
Från denna "petite chateau" är det en kort promenad till alla dess bekvämligheter, ingen anledning att köra någonstans, allt på tröskeln, två restauranger, butik, frisörsalong, postkontor, skolor osv. och nära en internationell flygplats

Detta är en modern 3 sovrum 3 badrum fantastisk fristående dröm egendom, det är ett generöst proportionerad bostad med fantastisk utsikt över landskapet, dess modern interiör har högt i tak, en luftig känsla i den rymliga och mycket ljusa öppna planlösningen.

Fastigheten har en yta på 214 m2 (2303ft2) på en tomt 889m2 (9569ft2)

Fastigheten nås från gårdsvägen via elektriska dörrar med integritetsintercom vilket leder till en stor grusblock kantad uppfart med gott om parkeringsplatser för flera bilar.

Arkitektoniska designer-rör ger en imponerande fasad till fastigheten.

Inuti det moderna öppna vardagsrummet är luftkonditionerat, flödar det in i Orangeriet som har ett självstädande / värmreflekterande glastak, vilket skapar ett fantastiskt underhållnings- / familjeområde.
Den öppna planen utformningen av vardagsrummet har ett stilfullt anpassat modernt kök, med avancerade enheter och en enorm centrumö som har en designer cirkulär spis och extraktionsenhet i. Väggsenheterna är utrustade med högkvalitativ inbyggd fläktassistent ugn, mikrovågsugn och kaffe / espressomaskin.
Den öppna planlösningen Boytan drar nytta av vita aluminium dubbelglasade altandörrar som öppnar mot en österläge blockerad asfalterad terrass, och trädgården med i söder har ytterligare ett täckt terrasserat område för de särskilt varma dagar.

Den imponerande och rymliga master-sviten leder in i ett stort master-badrum med hans och hennes handfat, W.C. och fransk bidé, detta leder till en promenad i garderob.
Det finns ytterligare två sovrum vardera med fördelen av inbyggda garderober och badrum.
Alla tre badrummen är kaklade och gynnas av golvvärme.

Det öppna vardagsrummet intill köket har en dörr som leder till Pigeonaire ett rum med en och en halv våning som för närvarande används som en tvättstuga, verktygslager och vinkällare leder detta till ett stort garage som drar nytta av en automatisk elektrisk driven sektionsdörr, el, vatten, dränering och inbyggda skåp.
Boområdet utnyttjar ett högteknologiskt belysningssystem för ökad enkelhet, fastigheten har vita upvc-dubbelglasade A-fönster. Luftkonditionering i vardagsrummet och i sovrummet som ger en låg kostnad kylning och uppvärmning

Fastigheten drar också nytta av elnätet, el och vatten.

Det yttersta av fastigheten har svepa runt anlagda trädgårdar med etablerade fruktträd, buskar, grusområden, trädgårdarna hanteras lätt.
Fastigheten drar nytta av vacker öppen utsikt över skogsområdet.

Varför köpa den här egenskapen?

Leva den franska drömmen i denna grundligt moderna 'Petite Chateau'. Det är verkligen ovanligt att hitta ett modernt hus med denna karaktär och storlek nära centrum av en by, skulle den normalt hittas i en liten by eller mitt i ingenstans.
Det är lätt att lära känna människor av alla nationaliteter i denna säkra och vänliga by och region.
Ta bara en gångväg runt den pittoreska byn och bredden av floden. Ta en cykeltur och ät lunch, prova fransk mat och kultur, ta en siesta under ett träd och andas bara .................. du kan fiska på vår välfyllda flod eller gå med i en av fisketävlingarna

Varför inte ta en kort promenad till vår by ridcentrum och om du känner dig mer energisk kan du rida häst eller ta en häst- och vagnstur.
< br /> Spela tennis i byn tennisbana, eller ett enkelt bordtennis i den idylliska miljön vid floden, spela volleyboll på volleybollbanan, eller franska skålar, hyra kajaker och kanoter från vårt idrottscenter vid floden eller ta med din egen och resa upp den orörda, fridfulla floden. Under sommaren finns det ett barnvänligt bad- och badområde vid floden och vi har en lekplats för barn med gungor, etc.
Här är vi i en sådan typ efter semesterställe att byn har tre campingplatser, många gites och stugor att hyra.

Du kommer aldrig att gå vilse för något att göra eftersom vi har ordnade arrangemang i byn under året inklusive musik och underhållning, du är på tröskeln till evenemang som turister och lokalbefolkningen reser från milen runt för att se byens spektakulära fyrverkerikvällar och byns årliga mässingsattraktioner, spendera lata kvällar i friluftsbiografen, ta en lugn promenad runt målningsutställningarna och brocantes.

Om du är intresserad av motorsport, har byn till och med hill racing. Tid är din egen ............. sedan efteråt ......... en kort promenad till lugnet i din egen "petite chateau" och grunder.

Detta 3 sjöarområde erbjuder fantastiska förhållanden för vattensporter med båtramp, vindsurfing, kanot, segling (ta kurser eller klasser), pedalbåtar och sandstränder, koppla av på sand, ta en promenad längs 80 km vandringsleder, cykla , spela golf, delta i bågskytte eller helt enkelt se solen gå ner medan du äter middag och lyssnar på vanlig "levande musik" vid floden i vår by.

De regionala landskapen firas av konstnärer som Monet och Renoir med sin orörda naturliga skönhet. Tillbringa dina dagar med att vandra runt i de många romanska kyrkorna, slott, museer, gallo-romerska broar, eller besök de många konst- och hantverksgallerierna, besök keramiker, arboret och trädgårdar.

Creuse är unik i dess tre sjöar, hisnande landskap, många bäckar och floder, flera berg, skogar och landskap. Dess mycket centralt beläget 350 km söder om Paris, 350 km väster om Lyon och 315 km nordost om Bordeaux med åtkomstlänkar till alla dessa platser

National Regional Park of Millevacles falls är ett område som ägnas åt att bevara miljön och samtidigt uppmuntra hållbar utveckling.

La Celle Dunoise är 20 minuter till staden Gueret, 25 minuter till staden La Souterraine,
60 minuter till staden Limoges
Flygplats tid till med bil Limoges (LIG) 68 minuter
Lyon 3 timmar 45 min. Paris 3 timmar 52min

Tåg till Paris, Lyon, Poitiers, Limoges och andra större städer.
Gueret / järnvägsstation 20 minuters bilresa La Souterraine / tågstation 25 minuter med bil

(Alla storlekar och tider ovan är ungefärliga)

Plats

Platsfoton

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss