This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

4 sovrum Country House

Felino,  Parma,  Emilia-Romagna,  Italien
€650 000

Sammanfattning

  • bedrooms 4
  • bathroom 3
  • Property Size: 250 sqm
  • Land Size: 6 Hectares
  • Year built: Off-plan

detaljer

Parma är en vacker medelstor stad där livskvaliteten är utmärkt. Det ligger en timme från Milano, en timme från Bologna, två timmar från Florens två timmar från den schweiziska gränsen. Vårt boende ligger vid de första kullarna i Parma, som är cirka femton minuter med bil-
Vi säljer vårt hus eftersom vi nådde en ålder och avgav oss att flytta till ett annat land, våra barn bor i hela världen.
Huset har ungefär ett sekel. Det är helt byggt i tegel och sten. Den är väldigt solid och hälsosam. Spredt över tre våningar: bottenvåningen, där huvudentrén är, är hem för de tekniska rummen (värmekraftverk, luftkonditionerade vinhund, en sittgrupp, ett sovrum och ett badrum med dusch. På första våningen finns det ett stort vardagsrum i anslutning till köket och under en stor veranda och en liten gräsmatta, på andra våningen, vinden, är sovområdet med två stora sovrum och en något mindre en som vi för närvarande har använt som en studie. golvet finns det två andra badrum.
Framför ingången till huset finns ett murgarage med tre parkeringsplatser.
Huset totalrenoverades i strukturen för cirka 30 år sedan, det har inventarier med modern isolering och i allmänhet är mycket välisolerad.
Centralvärmesystemet är vedeldning, (trä från vårt land) eller oljefyrat. Generellt är förvaltningskostnaderna mycket billiga. Vi har också ett fotovoltaiskt system integrerat in på verandan tak som ger oss cirka tre kw av elektrisk energi, därför också mycket låg förbrukning. Högre upp, cirka 40 meter från huset finns en liten byggnad som är ungefär 30 år gammal och som vi för närvarande använder som lager.
Bredvid stugan, på sommaren, monterar vi en liten "ovan mark" "pool. Landet där det ligger är cirka 60 000 kvadratmeter varav ena hälften är åkbar och en är en naturpark med en skog av ekar, kastanjeträd och vilda fruktträd. I vårt ved har de beslutat att leva i fred och lugn några rådjur, många ekorrar och andra små djur i skogen.
Detta är den grundläggande informationen. Om du särskilt vill ha andra nyheter eller fotografier är vi tillgängliga.

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss