This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

3 sovrum hus till salu

Almuñécar,  Granada,  Andalucía,  spanien
€295 000

Sammanfattning

  • bedrooms 3
  • bathroom 2
  • Property Size: 120 sqm
  • Land Size: 6000 sqm
  • Year built: 2002

detaljer

Detta hus med 3 sovrum har en makalös kombination av perfekt läge och enkel åtkomst.

Utsikten är verkligen fantastisk, inklusive staden Almuñécar och havet 4 kilometer söderut och de imponerande sierrasna i norr , medan utmärkt tillträde säkerställs av närheten till motorvägsavfarten bara 5 minuter med bil.

När du anländer till fastigheten leder en försiktigt stigande betongdrivning till smidesjärn-portarna, utöver vilka betongdrivningen fortsätter ytterligare 15 meter till husnivån. Grusuppfarten fortsätter sedan förbi huset i en försiktigt fallande allé som leder till en 60 kvm. hårt ställe med verktygshus, vatten och elektricitet, utöver det är de bevattnade terrasserna för fruktträd och en 100 000 liters vattenbehållare.

Huset, tillsammans med 88 kvadratmeter stor terrass plus trädgårdsarea, står på huvudet på den 6000 kvadratmeter bevattnade tomten som är helt omgiven av ett 2 meter högt kedjelänkstak.

Inuti huset är den ljusa och rymliga lounge / matplats / kök 6,5 x 5 meter med 2 dubbeldörrar på södra väggen som leder till terrassen och ett 3,6 x 1,2 meter fönster på västläge. Loungen vetter mot hallen / trappan som bortsett från huvuddörren har dörrar till badrummet i bottenvåningen och 2 sovrum (3,6 x 2,4 och 4,7 x 2,4 meter). Loungen och båda sovrummen har kombinerade luftkonditionerings- / värmeenheter installerade.

Trappan leder till en 6,6 kvm. mezzanin med en dörr till 21,5 kvm. sluttande tak sovrum som själv har en dörr till badrummet. Sovrummet har utsikt mot norr, medan badrummet har ett öppnande takfönster. Liksom med det huvudsakliga bottenvåningen finns det delvis exponerade träbjälkar som stöder ett 5 m högt termiskt isolerat tak, och alla fönster (utom badrum) är dubbelglasade i säkerhet.

Vatten och elektricitet är anslutna och det finns olika bredbandsalternativ, och priset inkluderar alla möbler och apparater, så att du kan bo här från första dagen; ett hus för att älska och bo i.

Detta är en unik möjlighet att förvärva en solid modern fastighet på ett enastående läge som sällan, om någonsin, kommer att uppstå igen.

Golv planer

Plats

Platsfoton

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss