Traditionellt stenhus med 4 sängar.

Alsancak,  Kyrenia,  cypern
Sold

Sammanfattning

  • bedrooms 4
  • bathroom 4
  • Property Size: 200 sqm
  • Land Size: 1,170 sqm
  • Year built: 1920
  • Traditionellt stenhus med privata trädgårdar.
  • Icke-fastighet, belägen på fredlig ingen genomgående väg
  • 4 sängar, två badrum. Familj badrum
  • Stora anlagda trädgårdar och fruktträdgård
  • Anneks med kök/arbetsrum, förråd och duschrum
  • 10x 5 skimmerpool med generös terrass
  • Äganderätt i ägarens namn. Alla skatter betalade
  • Privat parkering 2-3 bilar
  • Byns läge
  • Fantastisk utsikt över havet och bergen

detaljer

DET VITA HUSET, ALSANCAK

Traditionellt och elegant Karpaz -stenhus byggt för att klara den cypriotiska miljön med metertjocka stenmurar som tål sommarens hetta och vinterens stormar mycket bättre än någon modern villa. Detta är ett familjehem i bra storlek i ett icke-fastighetsläge.

Huset och marken hade stått öde och försummat i många år när de hittades av de nuvarande ägarna. Renoverat från grunden och helt nyligen totalrenoverat internt, det är nu ett mycket älskat, bekvämt och mycket individuellt hem, med fyra dubbelrum (två badrum); familjebadrum, vardagsrum och matsal. Externt finns en användbar annex, som för närvarande innehåller ett sommarkök/arbetsrum, duschrum och stort förråd som enkelt kan omvandlas till en generös storstuga till en rimlig kostnad.

Fastigheten har omfattande anlagda trädgårdar och en fruktträdgård, alla ekologiskt förvaltade; en 10x5 pool på en generös terrass med romerska trappsteg för enkel åtkomst. Hela tomten är något under 1 donum (1 donum = 1 388 m2), belägen i en lugn återvändsgränd, omgiven av lika stora traditionella hus, fruktträdgårdar och trädgårdar, så att du garanterar avskildhet, lugn och ro. Byn med sina restauranger, butiker och kaféer ligger cirka tio minuters promenad bort och en något längre vackling tillbaka efter en rejäl måltid på de lokala restaurangerna. En promenad vid foten är ungefär samma sträcka och havet högst tio minuters bilresa bort. Ett idealiskt tillfälle att äga en helt unik bostad eller ett extremt attraktivt Air B & B -företag.

Äganderätten finns i ägarnas namn, listar både hus och mark och alla skatter har betalats. Alla ändringar som gjorts i detta hus har gått igenom de korrekta planeringsprocedurerna, som är tillgängliga för den potentiella köparen att se. Gärningarna håller på att uppdateras med den senaste ombyggnaden av huset och förväntas i slutet av oktober, men en försäljning kan lagligen pågå utan att dessa slutförs.

Rummätningar finns i medföljande foton.

FÖR EXAKT INFORMATION OM KÖP I NORDCYPERN HÄR TILL BRSTRNC.COM/PROPERTY. WEBBPLATSEN GÖR OCH UTMÄRKAD KÖPGUIDE OCH INFORMATION KÄLLAD FRÅN BRITISK HÖGKOMMISSION OCH REGERING I TRNC FÖR ATT ÄR TOTALT OBEROENDE AV AFFÄRS- ELLER POLITISKA NTERESTER.

= = = DETALJER = = =

Ange genom. dubbla ytterdörrar hittar du dig själv i vardagsrummet. Ligger i hjärtat av huset, som vanligt i traditionella cypriotiska hem, är det svalt på sommaren och varmt på vintern. Med stilfullt designade keramiska golv och ett högt stock- och rottingtak går detta rum över hela djupet av huset, vilket ger tillgång till uteplatsen, poolen och trädgårdarna på baksidan.

Till vänster och höger finns åtkomst genom handskuren trädörrar till:-

• KÖKMATERIAL
Ett trippelrum med fönster fram, bak och dubbel glasade skjutdörrar till uppfarten. Ombyggd i år, med gott om arbetsytor, en flyttbar köksö och gott om VVS-/elpunkter. Belysning är väl försedd med två ljuskronor och halogenbelysning under enheten över huvudarbetsområdet. Detta rum har luftkonditionering/värmeenhet.
• DOWNSTAIRS Dubbelrum
Dubbel aspekt till framsidan och sidan med vägglampor och luftkonditionering /värme. En bra dubbelsäng med rymlig
• ENSUITE KLÄNNING /BADRUM
Med garderober från golv till tak och generös hylla och lådutrymme. hörnbadkar med dusch, handfat och toalett. Fönster till den privata sidoträdgården.

Att lämna vardagsrummet vid stentrappan med dess gjutjärnskornstrådbannister som man befinner sig på landningen. Ett generöst utrymme fullt av naturligt ljus som kan användas för en arbetsplats, sittgrupp eller arbetsområde. Ett fönster på baksidan av fastigheten ger vacker utsikt över bergen, byn och den omgivande landsbygden. Vägglampor och luftkonditionering/värmare med stor kapacitet.
Från detta område kommer man åt:
• MASTER SOVRUM
En mycket rymlig dubbel med traditionell planka och tak i tak. Dubbel aspekt med utsikt över bergen och Medelhavet. Gott om dagsljus, luftkonditionering/värmare och vägglampor. Rummet har en
• ENSUITE BADRUM
Enstaka aspekt med utsikt över trädgårdarna och det omgivande landskapet. Har vägglampa, badkar med dusch över, wc och handfat. Det finns också inbyggd sittplatser med förvaring under.
• MELLANBADSRUM
Enstaka aspekt med inglasade trädörrar i trä detta är ett mycket flexibelt utrymme. För närvarande använder ägarna det som kontor och arbetsrum, men det kan också vara en ombonad, ett barnrum eller sovrum. Rummet har gott om vägguttag för någon av dessa användningsområden och fjärrkontroll väggbelysning. Det finns en telefonlinje för huvudlinjen, men för närvarande inte ansluten.
• Tvåbäddsrum
Ett härligt ljust rum med dubbel aspekt fram och sida mot bergen. Rummet rymmer för närvarande enkelsängar, två garderober och ett toalettbord - vilket ger dig en uppfattning om dess storlek. Har fjärrkontrollbelysning ovanför och gott om vägguttag.
• FAMILIEBADRUM
Stort - faktiskt enormt! Man kan hålla en rave i detta familjebadrum! Har WC, stort hörnbadkar med dusch över och handfat med spotlighting över. Det finns gott om plats om du vill bygga in garderober, skåp eller annat förvaringsutrymme.

• UTANFÖR
Trädgårdarna har varit noggrant utformade, byggda och planterade för att ge en riktigt härlig miljö. När du kliver ut från bakdörren befinner du dig på en stor innergård i skuggan av ett mycket produktivt satsumaträd; den perfekta platsen för den svalkande drycken när grillen fräsar. Poolen ligger till höger om tomten, med en upphöjd trädgård intill den, överhängd av en söt mandel och fylld med blommor och buskar. Huvudträdgården, till vänster om din vy, är grusad med en liten stenlagd bås och en mängd träd och buskar som ger skugga och färg året om. Det finns också en liten gräsodling med Kalamata -oliver, mullbär, citroner, lime, plommon, nektarin, persika, passionsfrukt, banan och örter.

En separat annex på sidan av gården ger:
SOMMARKÖK /ARBETSRUM
Med antika glasmålningar fram, gott om arbetsytor, skåp, lådor och handfat, detta är ett extremt fantasifullt tillägg. Ägarna använder den på sommaren för att lagra och förbereda mat för grillning och måltider vid poolen. På vintern rymmer den trädgårdsmöbler. Den används också av en av ägarna när hon är i konstnärligt läge och vill stänka måla runt på olyckligt sätt.
- Bifogad är en:
Duschrum
Varför vandra genom huset från trädgården för att ha en fördusch? Kika in i den här för att tvätta bort solbränningen. Den har en duschkabin, toalett och handfat.

BUTIKRUM
Förrådsrummet är den perfekta platsen för förvaring av trädgårdsredskap, resväskor, julgranar och dekorationer etc. < br />
Husets tak är plant. Den är lättillgänglig via en spiraltrappa och kan användas som en extra terrass. Utsikten från denna punkt är verkligen fantastisk.

Alla vitvaror ingår i priset. Vissa möbler genom separat förhandling.

Plats

Kontakta säljaren

Denna fastighet har nu sålts

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss