This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

Semi-villa med 3 sovrum med pool

Altinkum,  Didim,  Aydin,  Kalkon
£115 000

Sammanfattning

  • bedrooms 3
  • bathroom 2
  • Property Size: 230 sqm
  • Land Size: 250 sqm
  • Year built: 2010
  • Privat trädgård
  • Idealisk både för fritidshus eller året runt
  • Simbassäng
  • Alla nödvändiga juridiska pappersarbeten i ordning
  • Nära Altinkum Beach
  • Freehold titelakt
  • Nära till alla bekvämligheter
  • Fullt utrustade badrum
  • Fullt utrustat kök med Siemens märkesvaror
  • Generösa parkeringsplatser

detaljer

Fantastisk traditionell tomt villa i gångavstånd till stranden med utsikt över naturen, bekvämligheter och butiker. Denna centralt belägna Altinkum-villa till salu har nyligen genomgått en totalrenovering, belägen längs Altinkum Boulevard med ett brett utbud av butiker, restauranger, barer, banker och stormarknader, allt inom en kort promenad, och en 5 minuters promenad till stranden , de lokala bussarna kör nära Ozreyhan Residence för åtkomst till alla områden i Didim. Huset har alla apparater och kompletta utseende ändrade och renoverade till moderniserad senaste teknik i kök och badrum, dubbla fönster, helt nya flygblockerare på dörrar och fönster, målning och nytt golv inklusive nya möbler och vinterträdgård har lagt mervärde till fastigheten . Det finns inget annat i Didim, det kräver sina nya ägare och letar efter rätt familj att flytta in för att ge mer själ denna vackra egendom.

Prisvärd investering som kan gå igenom generationer under rätt familj. Altumkum resort är kompakt och extremt populärt för brittiska och europeiska turister, med sin nybyggda yachthamn, rena stränder, främre strandpromenaden som erbjuder läckra rätter med välkända kvalitetsrestauranger, det är en mycket livlig utväg som sommarkänslan aldrig slutar med sina barer, levande underhållning pubar och många presentbutiker.

För de som också gillar att få en känsla av det verkliga Turkiet, är Altinkum perfekt eftersom det ligger bredvid den mer traditionella staden Didim, där restauranger erbjuder en utbud av traditionella rätter, och varje lördag kan du gå till Didim och shoppa med lokalbefolkningen i den enorma veckobasaren som tar hänsyn till färsk frukt från organiska länder till lokalt tillagda ostar och viner.

Denna traditionella parvisa villa i Altinkum ligger i en härlig privat egendom med en blandning av utländska och turkiska ägare, och ligger bara 800 meter från sandstranden i centrum av byn men en härlig lugn område.

Byggt över 2 våningar, kommer villan in från sidan via marmorsteg med smidesjärnräcke som leder till en stor terrassyta med en stål säkerhetsdörr i bottenvåningen. Har en monterad öppen planlösning och kök, två badrum, 4 bra balkong, stor veranda och privat takterrass. Alla rum har luftkonditioneringsapparater med god kapacitet och ett privat vinterträdgård med skjutfönster och persienn.

Villan erbjuds till marknaden möblerad som sett, med priset inklusive alla vitvaror i köket och andra kan förhandlas fram.

Allt-i-ett idealiskt året runt hem eller investeringar fastighet med sitt mycket centrala läge för alla lokala bekvämligheter, ett kort avstånd till stranden eller en bra semesterbasis för alla som gillar att utforska det bredare området via alla lokala busstjänster.

OM ALTINKUM

När du anländer till orten Altinkum ser du direkt där det får sitt namn från Altinkum betyder gyllene sandstränder och har flera härliga sandstränder som försiktigt hyllar i det varma Egeiska havet ligger ca 70 km från Bodrum flygplats upp och kommande utväg har allt att erbjuda semesterfiraren eller bosatt och samtidigt behålla sin bestämda turkiska känsla.

Altinkum ligger mellan två internationella flygplatser för enkel åtkomst och omgiven av 55 km / 34 miles av kustlinjen, 11 blå flaggade stränder med engelska som talas allmänt. Didim är en livlig och populär utväg vid Egeiska kusten med sina underbara gyllene stränder.
Klimatet är fantastiskt mellan april till oktober, det finns ett växande ex-patriot-samhälle bosatt året runt, och regeringen stöder turism i område genom pågående förbättringar av lokal infrastruktur som tillhandahållande av gångvägar vid stranden, nya vägar, dränering och samhällsbyggnader.

Den nya D-Marin byggd väster om Altinkum är den största marinan på Egeiska kusten . Inkludera förtöjning för 623 yachter, ett köpcentrum, tullar och helikopter. Det har skapat ett ökat intresse i området och fortsätter att driva mark- och fastighetspriserna vilket gör det till den perfekta tiden att köpa i områdena Didim, Altinkum och Akbuk.

NÄSTA ATTRAKTIONER
Båtturer, snorkling, dykning,
Fiske, ridning, vattenpark och vattensporter.

LOKALA FACILITETER
Bank / kontanter -points, läkare, kemist, stormarknader.
Lokal basar som tillhandahåller färska råvaror och hemtextilier
Internetcafé, restauranger, barer och kaféer.
Strandklubbar för din avkoppling.
Marina, biluthyrning och många fler bekvämligheter.
Pålitlig taxitrafik.
Ofta billig lokal busstrafik.

SIGSÄTNING

Temple of Apollo
Milet, byzantinsk palation, forntida grekisk stad i västra Anatolien
Hus av Jungfru Maria
Efesus

FÖR ATT ARRANGERA EN BESÖKNING AV DENNA EGENSKAP KONTAKTA OSS.

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss