This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

1 sänglägenhet med fantastisk utsikt

Fornelli,  Salerno,  Campania,  Italien
€85 000

Sammanfattning

  • bedrooms 1
  • bathroom 1
  • Property Size: 57 sqm
  • Land Size: 400 Acres
  • Year built: 1700
  • Fantastisk utsikt
  • Några minuter från stranden
  • Inom Cilento National Park, en UNESCO: s världsarvslista
  • Aristokratisk byggnad från 1800-talet

detaljer

Lägenhet med ett sovrum, 57 kvm, med gemensam trädgård och pool, i en aristokratisk herrgård från 1700-talet under restaurering belägen i Fornelli, en historisk by i en fantastisk panoramautsikt vid havet i Acciaroli, i Cilento, bara några minuter bort från de vackra stränderna i Agnone.

Herrgården är en stenbyggnad med en innergård med flera originaldetaljer från 1700- och 1800-talet som ett torn, en dovecote, en domstol med elegant dekorerad sten trappa och en brunn, stordörrar och balkonger och en tunnel som ännu inte ska utforskas ... Byggnaden har också en trädgård över tre terrasser med utsikt över det pittoreska bytorget och kyrkan. De syd- och nordvästliga fasaderna ser ut över de charmiga kullarna och den underbara bakgrunden av Tyrreniska havet, som sträcker sig från Acciaroli till Castellabate, mitt i hjärtat av Nationalparken Cilento, en UNESCO: s världsarvslista.
< br /> Denna 57-kvm lägenhet, som anges i planerna som 'C', är en av 5 tillgängliga lägenheter i samma byggnad, i storlekar varierande från 56 till 125 kvm, alla med samma fantastiska utsikt och ett stort 400 -sqm gemensam trädgård med pool.

Lägenhet / enhet C ligger på andra våningen och består av ett rymligt kök / vardagsrum med balkong och ett sovrum med balkong och badrum. Tillträde sker via gården genom trädgården.

Renoverings- och renoveringsprojektet för byggnaden har godkänts av både Ministero dei Beni Culturali (ministeriet för kulturarv) och Cilento nationalpark, och det involverar bland annat:
- återställa fasaden på ett sätt som är sympatiskt med byggnadens landskap och historiska period
- bevara periodens funktioner som torn-, brunn- och stenutskärningar
- återuppbyggnad av exponerat virke inramning och tak i de lägre nivåerna
- med traditionella ytbehandlingar, material och tekniker (som keramik i Vietri-stil och terrakotta för golv och beläggningar)
- installation av värme och luftkonditionering

Det förväntade resultatet av restaureringsprojektet är som visas på de bifogade bilderna. På begäran kan de interna planerna som delar upp de olika lägenheterna ändras. Restaurering är planerad att vara klar inom cirka 12 månader.

Prissättningen för alla enheter är 1500 euro per kvm. Betalningen kommer att delas upp i delbetalningar, som betalas i olika stadier av restaureringsarbetet, med en första deposition, allt som ska avtalas i kontraktet.

Arkitekten och projektledaren för allt restaurerings- och renoveringsarbete är Giuseppe Anzani (http://www.studioanzani.eu), en professionell med 35 års erfarenhet och en tidigare professor vid University of Naples; två av hans projekt ingick i Kulturministeriets lista över betydande arkitektoniska verk från 1900-talet (Censimento nazionale delle architetture italiane del secondo Novecento).



Golv planer

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss