PRISREDUKTION - Villa Lefkada med fem sovrum

Paleokatouna,  Lefkada,  Ionioi Nisoi,  grekland
Sold

Sammanfattning

  • bedrooms 5
  • bathroom 4
  • Property Size: 300 sqm
  • Land Size: 700 sqm
  • Year built: 2008
  • Simbassäng
  • 5 sovrum
  • Dubbelgarage
  • Spektakulära vyer
  • Friliggande
  • Stor uteplats och takterrass
  • Fullt möblerad inkl: linne och bestick

detaljer

Läge - Paleokatouna, Nidri och Lefkas

Paleokatouna är en liten by med en gemenskap av både grekiska och engelska. Nidri är ett livligt turistområde med ett bra utbud av butiker, många restauranger, barer och en vacker hamnfront som färdbåtar trafikerar på sommaren. Hamnen och huvudgatan är fotgängare under säsongen, vilket gör det till ett trevligt område att vandra på kvällen, stanna och äta eller bara ta en kaffe och se världen gå förbi. Lefkas stad ligger 20 minuters bilresa bort, där du hittar större snabbköp, Lidl, Spar och Carrefour, plus restauranger, en modern marina och andra faciliteter.

Flygplatser/färjeförbindelser till området: Preveza (Aktio) flygplats ligger 45 minuters bilresa bort, öppen från maj till oktober. Atens flygplats är öppen året runt med regelbundna bussförbindelser till Lefkada, och det finns en bra färjetrafik från Igoumenitsa (2 timmars bilresa) till hamnar i Italien och Korfu.

Översikt
Fristående villa med panoramautsikt, 5 sovrum, infinitypool. Villa Donalber ligger på sin egen tomt, omgiven av olivlundar och inte förbisedd. Beläget i byn Paleokatouna, cirka 2,5 mil från Nidri, med utsikt över byn och över toppen av Nidri till Joniska havet, med hisnande utsikt över havet, lokala öar och över till fastlandet. Lefkada är en ö strax söder om Korfu, förenad med Greklands fastland genom en svängbro.

Internt har villan en komplimang av utrymme inklusive; vardagsrum, matsal, 3 duschrum och 1 komplett badrum, utrustat kök och verktyg, walk in skafferi. Uteområdet består av en stor uteplats med terrass, 8m x 4m infinitypool, dubbelgarage med elektrisk upp- och överdörr, pannrum. Fastigheten har UPVC-dubbelglas med myggnät genomgående, altandörrar till terrassen och stora fönster försedda med externa fönsterluckor.

Rean inkluderar; Villan är fullt möblerad och vid behov fylld med linne, porslin, bestick, glas, köksredskap, elektriska varor, två ugnar, tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, helt ny vid byggtiden. Solfångare och varmvattentank finns på taket. Oljebaserad centralvärme.

Fastigheten är av standardkonstruktion av tegel och kakel, byggd 2008 i enlighet med alla grekiska bestämmelser.

Detaljerad fastighetsinformation

Bottenvåning
Matplats 4,2 m x 5 m (13' 9" x 16' 6")

Främre dörr till utsidan, altandörr till framsidan (försedd med myggnät/ yttre jalusier) och gardiner, 2 radiatorer, vägglampor, stort matbord med glas med topp, 6 inbyggda stolar vardera med lösa sittplatser och ryggstöd, varje stol har en pall som drar ut underifrån med dyna, vilket ger dig 12 sittplatser, teakbyrå, 2 lampbord, litet runt bord och liten hörndisplay, stor tevagn, litet runt matbord i teak och 4 stolar, dekorativ skärm mellan matplats och lounge. Vägglampor, telefonuttag (bredband), eluttag, centralvärmetermostat.

Loungeyta 5m x 4,4m (16'6" x 14'9")

2 altandörrar fram, 2 fönster åt sidan (försedd med myggnät/externt) jalusier), och gardiner, kylare, öppen spis, brandskärm, väggbelysning. 3-delad lädersvit, bestående av 1 x 3-sits soffa med 2 vilstolar, 1 x 2-sits både vilstol och 1 stol med fåtölj, 2 soffbord i glas och ett bo av bokbord, TV-bord med TV, videospelare och DVD-spelare, eluttag, TV-uttag

Kök 3m x 4m (10' x 13' 3”)

Fullt utrustat, dubbelt handfat och avlopp, gott om arbetsytor, kaklad stänkbak, allt förvaringsutrymme, gasol (LPG)/elektrisk ugn i ögonhöjd, 5 plattor gashäll, fläkt i rostfritt stål, krydd-/verktygshylla, skafferi kylskåp, 2 mikrovågsugnar, vattenkokare, brödrost, brödmaskin. Frukostbar med inbyggda bokhyllor över, radiator, 2 uppsättningar spotlights, fönster mot rygg (försedd med myggnät/externa fönsterluckor) och gardiner, dörr till skafferi med hyllor och belysning. Gott om eluttag, Kina, glas, bestick och köksredskap, urval av handdukar och kökshanddukar.

Tvättstuga, 3,2 m x 3 m (10' 6" x 10')

Rostfritt handfat och avloppsrör, kaklat stänkbak, underskåp under diskbänk och skåp i ögonhöjd, med tallrikställ och hyllor. Vuggad i tvättmaskin och diskmaskin, torktumlare, liten elektrisk ugn, hylla och skoskåp, soptunna, 2 taklampor, kylare. Fönster till sidodörrar och altandörrar (båda försedda med myggnät/externa jalusier) och gardiner, altandörrar leder till en täckt terrass på framsidan, ytterdörr till huvudhuset (dörrklocka) hopfällbar klädhängare, träkista, kattkojor och 2 styrelsestolar, sedan leder till stor terrass på framsidan.

Duschrum 2m x 3m (10'6" x 5'6")

Dusch, tvättställ och toalett, 3/4 kaklat, över handfat spegel och hylla med monterade lampor, tvålkopp, tandborstmugg, rakhyvel, handdukstorkar. Kylare, litet fönster åt sidan (försedd med myggnät)

Garage 7m x 4,9m (23' x 16')

Elektrisk upp- och överdörr ger dig tillgång till en stort garage, med bänk, hyllor och utdrag för förvaring, ett litet mezzaningolv ger extra förvaringsutrymme, elfördelning/säkringsbox, två fönster på baksidan av fastigheten, klädkrokar. Dörr till pannrum med centralvärmepanna och vattenpump plus hyllplan, fönsterlucka. Dörr till sida av Villa och dörr till interiör.

I garaget finns en frysbox, 4-stegs frys och kyl och frys. Listbelysning och gott om elektriska uttag. Henry dammsugare, våt och torr dammsugare, högtryckstvätt, hinkar mopp och kvastar, liten portabel gasolgrill.

Master Bedroom 1 (på bottenvåningen) 3,6m x 3,7m (11'9" x 12')

Utplatsdörr till sida (försedd med myggnät/externa fönsterluckor) och gardiner, radiator, två elektriska sängar med förvaring under drag, inbyggda garderober med drag under och skåp ovanför, 1 x 2 drag byrå, 1 x 3 drag byrå, 1 x 5 drag byrå, klädkammare, med spegel, pall, stor väggspegel. Taklampa med fläkt, eluttag och eluttag för luftkonditionering (ej monterad). Säng sidolampor, mattor och sängkläder.

Duschrum med eget badrum 2,2 m x 1,7 m (7' x 5' 6")

3/4 kaklat radiator, dusch, toalett, handfat, med dekorativ spegel , hylla och belysning över, handdukstorkar, tvålkopp, tandborstmugg, rakapparat, soptunna, tvättkorg och förvaringsdrag. Urval av handdukar

Första våningen

Marmortrappor som leder från vardagsrum till trappavsats, vägg- och taklampor, litet fönster (försett med myggnät) till baksidan, 3 bokhyllor, en fällbord och ottoman, elfördelnings-/säkringsbox, inklusive strömbrytare för spolvärmare, elektriska uttag, 2 bärbara elradiatorer

Master Guest Room 2 4,6 m x 3,1 m (15' x 10' 2")

Utplatsdörr till stor sidoterrass, fönster mot framsida (försedd med myggnät/externa jalusier) och gardiner. King size-säng med förvaringsskåp, inbyggda garderober med drag under och översta hyllor, 2 x 2 låda vid sängkanten, 1 x 3 låda, bokhylla, väggspegel, litet runt bord med TV/video, soffbord i flätat och 2 stolar, takfläkt, vägglampor, eluttag, eluttag för luftkonditionering (ej monterad). Sänglampor, mattor och sängkläder

En-suite duschrum 2,45 m x 1,55 m (8' x 5')

3/4 kaklat, fönster till sida (monterad med myggnät) dusch, toalett, tvättställ med spegel över, hylla och monterade lampor, handdukstorkar, tvålkopp, tandborstmugg, elektrisk rakapparat, soptunna. Urval av handdukar.

Sovrum 3 3,15 m x 3,15 m (10' 4" x 10' 4")

Alternativdörr (försedd med myggnät och externa fönsterluckor) och gardiner som leder till liten balkong med utsikt över fastigheten, 2 elektriska enkelsängar, inbyggda garderober med drag under och översta hyllor, 2 x 3 låda vid sängkanten, 1 x 3 låda, bokhylla, väggspegel, fristående handdukstork, taklampa och fläkt, elektriska uttag , elektrisk uttag för luftkonditionering (ej monterad), TV-uttag. Säng sidolampor, mattor och sängkläder.

Sovrum 4 3,8 m x 3,15 m (12' 6" x 10' 4")

Altandörr (försedd med myggnät och externa jalusier) och gardiner som leder till främre balkongen , 2 uppsättningar våningssängar, 1 hopfällbar gästsäng, inbyggda garderober med drag under och hyllor, 1 x 2 drag byrå, takfläkt, vägglampor, eluttag, eluttag för luftkonditionering (ej monterad).TV-uttag. Sängmattor och sängkläder.

Sovrum 5/Studio 2,35m x 3,4m (7'9” x 11'2”)

Används som arbetsrum för närvarande, altandörr (försedd med myggnät och extern jalusier) och gardiner som leder till främre balkongen, 2 hopfällbara skrivbordsbord och en rad bokhyllor, telefonuttag (bredband), elektriska uttag, elektrisk uttag för luftkonditionering (ej monterad).

Familjebadrum 2,45m x 1,55m (8' x 5')

3/4 kaklat, fönster mot baksida (försedd med myggnät) badkar med dusch över, toalett, tvättställ med spegel över, hylla och monterade lampor, handdukstorkar, tvålkopp, tandborstmugg, liten kista, elektrisk rakapparat, soptunna. Takljus. Urval av handdukar.

Externt område

En trappa leder från uppfarten till en asfalterad stig längs sidan av villan till 2 portar, varav en leder ner till poolhuset och den andra till den stora terrassen på framsidan, omgiven av dekorativa räcken, och innehåller en infinitypool 8m x 4m, med integrerad belysning, piedestal och vägglyktor, ger terrassen ett varmt sken på kvällarna, externa eluttag. Ett område längs sidan och ett kvadratiskt område på terrassen är grusat med stora stenar och planterade baljor, en stor sten står i kanten av terrassen, planterad med färgglada klätterprästkragar och upplyst med en spotlight, vid sidan av villan är ett litet trädgårdsområde med buskar, ett vildpäronträd, ett apelsin- och ett citronträd i stora krukor. Utvändiga kranar med slangar är monterade på framsidan, sidan och drivområdet. En tegelgrill dekorerad med mosaik och en virvlande tvättlina står på ena sidan. Det finns ett uteplatsbord i aluminium med fyra stolar, inklusive kuddar och handduksstolsryggar, paraplyställ och paraply, 2 extra loungestolar, en hängmatta och ett stort lusthus.

Poolhuset, en trappa ner från sidovägen, inkluderar all utrustning, pumpar etc för poolen.

balkongen på första våningen sträcker sig längs framsidan av villan och ansluter till den stora terrassen utanför det stora gästsovrummet, möblerat med ett uteplatsbord i glas med en Lazy Susan, paraplyställ, 6 stolar och 2 fotpallar, 2 utvändiga kranar, hopfällbar klädstång, externa eluttag.

Alla balkonger och terrasser har dekorativa räcken och är helkaklade.

Plats

Kontakta säljaren

Denna fastighet har nu sålts

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss