2 säng sten stuga med pool

Castanheira,  Viseu,  portugal
Sold

Sammanfattning

  • bedrooms 2
  • bathroom 2
  • Property Size: 111.9 sqm
  • Land Size: 478.10 sqm
  • Luftkonditionering
  • Vedbrännare

detaljer

Denna pittoreska stenstuga med 2 sovrum är klar till högsta standard med sten- och träfinish överallt.

Funktioner ...
478,10 m2 Tomt
T2 - 111,9 m2 Fristående stenstuga
2 WC - badrum
Vardags- / matrum
2 balkonger
9 x 4m simbassäng

I detalj ...
Denna pittoreska stenstuga ligger i en lugn by nära Mortágua. Du går in i fastigheten genom en stor dubbelportad träport, in på gården, som har gott om plats att parkera din bil. Hela området är färdigt i lokal sten och betong. Till vänster om gården finns en 33,75 m2 pool och är 1,6 m djup i djupänden. Stentrappor leder dig ner till ytterdörren där du går in i vardagsrummet / matsalen.

Interiören är varm och inbjudande med en blandning av sten och trä. Med rikligt ljus som strömmar in genom de tvåglasfönstren. Det finns en vedbrännare i vardagsrummet och luftkonditionering i alla rum. De tjocka stenmurarna hjälper till att hålla huset svalt på sommaren och varmt på vintern. Luftkonditioneringsapparater överallt säkerställer att rummen är klimatstyrda. Övervåningen är isolerad och huset är förinstallerat med centralvärme. Taket har också isolerats för att hjälpa till att hålla huset ett trevligt tempererat klimat året runt.

Stegen leder ner till köket som har moderna vita skåp och svart kvartsbänkskiva med gott om förvaring och en ö med sittgrupp för fyra personer. Den är staplad med moderna apparater. Den dubbla glasdörren, släpper in gott om ljus och öppnar sig mot poolområdet och grönsaksplåten.

Trädtrappor leder dig upp från vardagsrummet och tar dig upp till de två stora dubbelrummen båda har eget badrum . Det stora badrummet har ett modernt badkar. Den andra toaletten har en stor duschkabin, båda helkaklade med stora svarta skifferplattor, med sten- och träfunktioner överallt. Båda sovrummen har en dubbelglasad dörr i glas som leder ut till en balkong. Den stora balkongen utanför sovrummet har utsikt över innergården och poolområdet, medan den mindre balkongen utanför det andra sovrummet har utsikt över landskapet och bergen i fjärran.

Landningen på toppen av trappan, har en annan dörr också med tvåglasfönster som leder till den stora balkongen med utsikt över poolområdet med trappsteg som tar dig ner till poolen och gården. Det finns ett utekök med en pizza / brödugn och grill.

Fastigheten är ansluten till el och vatten. Avloppet är anslutet till en septiktank, det finns planer för byn att gå till elnätet. Alla fönster och dörrar är tvåglasfönstrade, vissa fönster glider och vissa har alternativet 'tilt and turn'. Det finns mörkläggningsgardiner på alla fönster och dörrar.

Plats…
Fastigheten ligger i centrala Portugal, nära centrum av Mortágua (10 min med bil), bestående av kaféer, restauranger, stormarknader, banker, ett gym, parker, lokala marknader och skolor.

Mortágua är gömt bland kullar, dalar, floder och slingrande vägar, Mortágua kommun är en fristad som bara kan ses när vi lämnar huvudvägarna och utforskar byarna! Med naturen som bakgrund är kommunen Mortágua den perfekta miljön för dem som gillar utomhusaktiviteter. De många skogarna ger skugga när du vandrar, tillsammans med det lugna ljudet av vattnet som strömmar genom dalarna. Det är också en vacker plats att koppla av och varva ner och blir snabbt det bästa pensionsdestinationen i Europa.

Santa Comba Dão, är en pittoresk stad med kullerstensgator, kaféer längs floden och marknader med färska råvaror , är cirka tio minuters bilresa.

Det finns många flodstränder i närheten tillsammans med mycket utomhussporter och aktiviteter för de äventyrliga.

Det finns många fantastiska attraktioner i närheten , staden Luso där allt naturligt källvatten kommer från, med det berömda Busaco-palatset, Agueda med paraplyerna som bildar en baldakin över shoppinggatorna och många fler platser i området. Det här är verkligen en vacker del av Portugal.

Porto är cirka 1 ½ timmes bilresa och Lissabon cirka 2 ½ timmes bilresa. Coimbra Portugals tredje största stad ligger cirka 40 minuter bort och havet ligger cirka 50 minuter.

Plats

Kontakta säljaren

Denna fastighet har nu sålts

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss