5 sovrum Detached House

The Bourdeix,  Dordogne,  Nouvelle-Aquitaine,  frankrike
Sold

Sammanfattning

  • bedrooms 5
  • bathroom 3
  • Property Size: 202 sqm
  • Land Size: 3595 sqm
  • Year built: 1980
  • 5 dubbelrum
  • 3 badrum 2 badrum
  • Uppvärmd pool
  • Centralvärme
  • Stor tomt
  • Välvda tak 1: a våningen
  • Riklig parkering för 10 bilar
  • Fantastisk utsikt

detaljer

Hus med 3 sovrum och 3 badrum till salu € 310 000,00

Huset ligger i utkanten av Le Bourdeix, en medeltida by i Dordogne och ligger i Périgord Limousin National Park. Byn består av cirka 20 hus och huset ligger cirka 250 meter från en romersk kyrka från 1100-talet och ett vakttorn som byggdes mellan 1100- och 1300-talet. Vakttornet är allt som finns kvar från ett tidigare fort. Richard Lejonhjärtan var känd för att vara aktiv i dessa delar, och han dödades i Chalus cirka 36 km härifrån 1199 vid 41 års ålder.

Huset närmar sig en privat grusad enhet (24, 00m med 4,00m) och nås via de fjärrstyrda elektriska grindarna. Detta leder in på en grusig innergård ungefär (23,00 till 7,00 m) och har gott om parkeringsplats för cirka 10 bilar.

FÖRSTA GOLV
Huvudentrén ligger på 1: a våningen, tillgänglig med kaklade trappor och terrass. Detta leder in i en bred hall (1,65 m) som innehåller säkerhetslarmpanelen och rörelsesensorn. 1 kylare med dubbla paneler.
Alla rum på första våningen har välvda tak och synliga balkar, alla fönster är dubbelglasade och all belysning sker med en kombination av bordsgolv och vägglampor.
Till vänster finns en öppen planlösning vardagsrum och matsal (7,6 m x 4,5 m) med dubbla fönster och dubbla franska dörrar som leder till terrassen (7,7 m x 3,26 m) med öppen och oavbruten utsikt över det omgivande landskapet. Det finns en vedeldad eld, effekt 14kw installerad. 3 radiatorer med dubbla paneler.
Till höger finns 2 sovrum, båda med eget badrum och en separat toalett och handfat.
Sovrum 1: (4,38 m x 3,65 m) med monterad "Hunter" takfläkt med tre hastigheter, "Hunter" -fläktar är kända för sin låga ljudnivå. Dubbel paneleradiator
En-Suite: (3,56 m x 2,2 m) som innehåller ett dubbelt duschkabin (1,18 m x 0,79 m) med en overhead och 3 framåtvända svängbara jetstrålar, toalett och inbyggda underdelar med infälld porslinhandfat . Två rakuttagsladdar bakom glasdörrar. Uppvärmd stegehandduk och kylfläkt.
. Båda rummen har öppen utsikt över det omgivande landskapet.

Sovrum 2: (4,0 m x 3,14 m) det finns en alkov i sovrummet (2,2 m x 1,56 m) som för närvarande innehåller en trippel garderob med dubbla skjutbara spegeldörrar. En Hunter 3-taksfläkt är monterad. Dubbel panel radiator. Det finns öppen utsikt mot skogen på baksidan av fastigheten.
En-Suite: (2.28m x 1.94m) installerad är ett bubbelbadkar med duschspray, toalett och inbyggda underdelar med infälld porslinhandfat. Uppvärmd stegehandduk och kylfläkt.
.
Det finns också en studieyta på (4,00 x 3,00 m) med ett fönster mot skogen på fastighetens baksida. 1 kylare med dubbla paneler.

Bottenvåning
Öppen planlösning, matsal och kök.

Kök: (3,9 x 3,6 m) monterade vägg- och skåpenheter med en centrumö (1,5 m x 0,95 m) Neff gasspis och Neff elektrisk ugn, inbyggd hällsugare och mikrovågsugn. Fjärrkontroll under skåp LED-lampor. Dubbel fransk dörr som leder till uteplats i natursten (12,6 m x 2,9 m) och innergård.
Lounge och matsal: (7,00 m x 3,9 m) även om hundbenstrappan minskar en del av 3,9 m med 0,85 m . Sju kw vedeld, dubbla franska dörrar som leder till poolområdet och 2 fönster, 2 dubbla panelradiatorer.

Sovrum 3: (3,4 m x 2,8 m) 1 dubbelkylare och takfläkt.
Sovrum 4: (3,15 m x 2,93 m) 1 dubbel kylare och takfläkt.
Sovrum 5: (4,7 m x 3,4 m) 1 dubbel kylare och takfläkt.
Separat toalett: ( 2,10 m x 1,00 m) med handfat, en kylpanel med en panel och utsugningsfläkt.
Badrum: (2,00 m x 2,00 m) Badkar med duschspray. Uppvärmd stegehandduk och kylfläkt.

Anslutning av sovrum / badrum och toalett är en inre hall (3,2 x 0,96 m)

Garage: (7,2 m med 3,7 m ) med vissa utrustade köksenheter, som för närvarande används som verkstad och förvaringsutrymme. Isolerad upp och över dubbel garageport.
Grotta: uttalad Carve (7,10 m x 2,9 m) här rymmer den oljedrivna centralvärmepannan och 2000 liters oljetank. Pannan är en idealisk standard Bvi 25kw-effekt som värmer både radiatorerna och varmvattnet. Det finns en separat 200 liters elektrisk varmvattentank. Resten av utrymmet används för förvaring.

Pool: Övergripande dimensioner inklusive romerska trappan och Stardeck-kapslingen är (5m med 12,8m) simbar (5,00m med 10,10m), all utrustning är inrymt i "poolhus", detta inkluderar sandfilter, automatisk klormatare, UV-desinfektionsmedel och automatisk PH-dispenser. För säkerhets- och värmebesparingsändamål har poolen en elektriskt kontrollerad "Stardeck" som sitter på vattnet och är gjord av lameller med aluminiumskum. Detta uppfyller de franska bestämmelserna om barnsäkerhet och undanröjer behovet av att stänga poolen. Poolen värms upp av en värmeväxlare.

UTBYGGANDE
1: Arrow Metal Garden Shed : (3,00 m 2,85 m)
2: Poolhus: (3,10 x 2,50 m)
3: Workshop 1: block byggt och renderat med ett tak, (4,50 m med 2,00 m), för närvarande används för förvaring och verkstad.
4: Verkstad 2: block byggt och gjord med ett lutande tak, (4,70 x 2,00 m) som för närvarande används för lagring av trädgårdsmaskiner och verktyg.

GARDENS < br /> Marken är cirka 3595 m2, 0,89 tunnland tunnland och utsmyckad med mogna buskar och träd. Det finns ett borrhål på 3 meter och vattentabellen ligger normalt mellan 6 och 8 meter, vilket ger allt vatten som behövs för att vattna växterna och buskarna. Det finns 11 i markvattenpunkter som ger ett enklare liv. Vi har två grannar söder om oss som vi har ett mycket bra förhållande med och under de 15 år som vi har bott här har vi aldrig en gång hört en radio eller störs av buller. Grannar i öst, norr och väst ligger några kilometer bort.

Vi ligger mellan två små städer Piegut Pluvier (5,6 km) och Nontron (11 km). I Piegut finns en Intermarche-stormarknad och ett antal kaféer / restauranger, det finns läkarmottagning och Dr Chepau talar engelska och ett fantastiskt apotek där ett antal av personalen också talar engelska. Det finns en onsdagsmarknad i Piegut som har funnits sedan 1500-talet, den fyller huvudgatan från 08.00 till 12.00
Nontron är den största av de 2 städerna, den har 4 stormarknader Intermarche, SuperU, Lidl och en Bio Coop, och en stor byggvaruhus, Bricomarche del av Intermarche-gruppen och ett par traditionella Builders Merchants. Det finns en läkarmottagning där Dr Chraibi talar lite engelska, men hans receptionist och hans fru lärde engelska franska elever, så det finns inga språkproblem. Det finns också en tandvårdspraxis som drivs av en holländare som heter Hugo Kun.
Dessutom har lyxvarutillverkaren Hermes i Nontron utökat sin tillverkningsanläggning och sysselsätter nu cirka 600 personer.
I Nontron har de berömda knivarna som bär namnet på staden är handgjorda, de har förändrats lite sedan de började tillverkas på 1400-talet. Det finns ett visningsgalleri i verkstaden där du kan se hur knivarna tillverkas.
Ett par kilometer bort ligger byn St Estephe med sin stora sjö och gratis båtaktiviteter och tillgång till bad, varma snacks serveras under sommaren .

Brantome, känd som Périgords Venedig, ligger bara 25 kilometer bort och är väl värt ett besök, omgivet som det är vid floden med minst ett halvt dussin restauranger och kaféer.

Limoges flygplats med flera länkar till Storbritannien ligger en timmes bilresa bort,
Bristol.
Leeds Bradford
London Stansted
Manchester
Nottingham
Southampton


Bergerac Airport ligger 2 timmar bort.
Birmingham
Bournemouth
Bristol
East Midlands
Leeds Bradford
Liverpool
London Stansted
London City
Manchester
Southampton


Plats

Kontakta säljaren

Denna fastighet har nu sålts

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss