This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

Prisbelönt Winery & Guest House

Castelo de Paiva,  Aveiro,  portugal
€1 690 000

Sammanfattning

  • bedrooms 5
  • bathroom 7
  • Property Size: 688 sqm
  • Land Size: 67066 sqm
  • Vintillverkare
  • Inomhuspool
  • Utomhuspool
  • Växthus

detaljer

Fastighetsbeskrivning
Denna prisbelönta vingård ligger i norra Portugal, verksamheten består av vinodling och ett B&B. Vinerna har mycket goda till utmärkta recensioner och exporteras främst till bland annat holländska topprestauranger och Fjärran Östern. Detta beror delvis på en unik uppfattning om hur vinrankorna behandlas och hur vinifieringsprocessen organiseras. Precis intill vinkällaren finns ett vackert provsmakningsrum som kan användas för flera ändamål.

Funktioner…
Boarea 833m²
Mark 6,7066m² 3,3 ha varav är terrasserad vingård
2 berättelser, balkonger
5 sovrum alla badrum
7 badrum
Helt renoverad vingård
Inomhus- och utomhuspooler
Utanför matplats
Vinsmakningsrum
Två carporter
Garage
ladugård
växthus
Tre privata brunnar
Stort dubbelvåningsbibliotek och kontor
stort 20 -sitsig matsal
Tvättstuga
Rymligt vardagsrum
Fullt utrustat kök
Stor landning
Två terrasser i söderläge med utsikt över Paiva och Monte Muro
Två tvättstugor
Centralvärme

i detalj…
I den vackra böljande landsbygden i norra Portugal finns en boutique vingård som visar de bästa prisbelönta vinerna från Vinho Verde och Minho Område. Fastigheten är belägen på 6,7 ha. och ligger på sluttningarna av floden Paiva, en biflod till den berömda floden Douro. Vinproduktionsenhet (adega) och komplett utrustning - dubbelväggiga rostfria vattenkokare på 2500 liter per 1000 liter vattenkokare och olika mindre. En press och många rostfria behållare inklusive och elektroniskt styrt jäsningssystem.

Quinta erbjuder flera möjligheter att expandera till en exklusiv resort. Herrgården innehåller fem sviter som enkelt kan förvandlas till ett B&B. Det finns också tillräckligt med utrymme för att bygga ett boutiquehotell på fastigheten. Förutom den lyxiga miljön kommer gästerna på både B & B och boutiquehotellet att ha den exklusiva upplevelsen att bo på en fullt fungerande och välkänd vingård. Blomstrande turistindustri i regionen, Flera möjligheter att expandera till en exklusiv utväg. Fantastiskt läge på den vackra landsbygden och nära staden Porto.

Den helrenoverade vingården har ett toppmodernt produktionsområde och ett utsökt provningsrum, som också kan fungera som en exceptionell plats för speciella sammankomster. Det finns för närvarande en heltidsanställd. Komplexets totala storlek är 6,7 hektar. Marken som omger Quinta, med dess terrasser ned mot floden, är idealiskt placerad för att odla druvor av hög kvalitet med Chardonnay och Loureiro, som får lovande utmärkelser från Decanter. Vinerna tilldelades nyligen 89 poäng (av 100) av det berömda testinstitutet Robert Parker i USA. Detta är den högsta poängen hittills till Vinho Verde -viner. Flera restauranger i norra Portugal rekommenderar Quinta när kunderna ber om vin av högsta kvalitet Vinho Verde. Vinexperter jämför Chardonnay med ett utmärkt Chablis -vin och Loureiro med ett utmärkt Riesling -vin. Dessa viner har en hög andel alkohol jämfört med de genomsnittliga Vinho Verde -vinerna (Chardonnay cirka 14% och Loureiro cirka 13%) vilket resulterar i att dessa viner är mer hållbara och har mer karaktär. För närvarande levereras exklusivt till exportföretag och topprestauranger i EU.

Den eleganta asfalterade enheten leder dig till ytterdörren till huset. Fastigheten drar nytta av full oljeeldad centralvärme, tvåglasfönster i hela och förinstallation av satellit-TV till alla rum. Du går in i huset i en stor entré med keramiska klinkergolv i hela. Trätrappan leder till första våningen med bakre fönster med utsikt över den hisnande utsikten över bergen och floden. Till höger är den stora 8mx5m Lounge med en vedeldad eld i en eldstad i sten.

Från entrén har du en passage till höger som leder till bottenvåningen WC med dusch, bidé, toalett och handfat. Passagen leder in i det stora köket i 6x5 m lantlig stil med träväggar och bottenplattor och bänkskiva i granit, ett handfat i rostfritt stål, 4 kokplattor med gasspis, elektrisk ugn i ögonhöjd och diskmaskin. Med ett stort bord för avslappnad middag och frukost. På baksidan av köket finns ett stort skafferi. Bakdörren leder ut till en grotträdgård med lågt underhåll med fruktträd.

Längre ner i passagen till vänster från entrén har du en ganska stor grovkök /tvättstuga på 4mx2,5m. Med inbyggda skåp, bänkskiva i marmor med 1 ½ skål rostfritt handfat och VVS för tvättmaskin / torktumlare. I slutet av passagen är bottenvåningen Sovrum 5mx3m som för närvarande används som en studie.

Quinta erbjuder en hög levnadsstandard med en inomhus 8mx4m pool och gym /träningsområde tillsammans med en utomhuspool. Det har också ett personligt bibliotek över två våningar med ett kontor. En formell 5mx4m matsal med plats för 22 personer, leder ut till terrassen och poolområdet, där det finns ett extra utomhuskök/grill med tegelbyggd grill och rostfritt handfat och matplats, med härlig utsikt över poolen och landsbygden. Det finns 5 sviter, ett stort kök och ett rymligt vardagsrum. Magnifik utsikt njutas från den bakre terrassen med utsikt över bergen i Montemuro naturreservat och flod. Garaget används för närvarande som verkstad, men har gott om plats för en bil och har keramiskt klinkergolv, med en manuell dörr upp och över. Pannhuset /förrådsrummet ligger bredvid utomhusköket som rymmer centralvärmepannan och dieseltanken.

Trätrappan leder ut från entrén till första våningen. Som har 4 sovrum alla med parkettgolv hela. Till vänster har du 2 sovrum båda 4mx3,5m ett sovrum med en dörr som leder till en privat Juliette -balkong med utsikt över landsbygden, tillsammans med inbyggda garderober. Det andra sovrummet har två stora fönster som släpper in gott om ljusinsläpp. Det finns ett stort 3mx2,5m familjebadrum i mitten. Med ett badkar i full storlek, duschkabinett, glasduschdusch, WC -handfat, bidé och handdukstork.

Till höger från landningen finns sovrummet 4x4m med inbyggda garderober, med franska dörrar. som leder till en privat Juliette -balkong. Eget badrum 4x2m med badkar, handdusch, toalett, bidé och handfat monterat i underskåp. keramiskt klinkergolv och handdukstork. I slutet är ytterligare ett stort 5mx4m sovrum också med sin egen privata Juliette -balkong med utsikt över landet och garderober.

Trädgården har en mängd olika fruktträd inklusive persika, citron, apelsin, kiwi, fikon, plommon och vinrankor, med grus för att hålla underhållet lågt. Det finns en frukostterrass utanför köket.

Location…
The Winery ligger bara 30 minuter med bil från staden Porto, Quinta är omgivet av bergen i Montemuro, The integrerad vingård och vingård med Luxury Quinta erbjuder ett utmärkt tillfälle för investerare som vill tjäna på den blomstrande turistindustrin i regionen. På grund av dess närhet till staden Porto och floden Douro, dess autentiska charm, dess historiska byggnader och hisnande utsikt, lockar regionen där vingården ligger ett ökande antal turister. Dessa turister vill uppleva vingårdens vingårdsstil medan de njuter av skönheten och lugnet i den omgivande naturen.





Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss