This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

Gästhus och stuga till salu i Avô, Po

Avó,  Coimbra,  portugal
€649 950

Sammanfattning

  • bedrooms 5
  • bathroom 4
  • Property Size: 280 sqm
  • Land Size: 46356 sqm

detaljer

Beskrivning
Om du letar efter en pittoresk miljö och ett befintligt företag, är denna Luxury Quinta perfekt för dig! Den levereras med en befintlig webbplats, lojala kunder och ett betyg på 9,5. Beläget på en sluttning med utsikt över den hisnande bergskedjan Serra da Estrela, högt 1993 meter över havet och med vidsträckt utsikt över Alvadalen i centrala Portugal. Quinta byggdes 2014, är fullt fungerande och har 2+2 stora sovrum, med plats för upp till 9 personer med en lantlighet för turism. Uteområdet har gott om utrymme tillsammans med en fantastisk 8m x 4m saltvatten infinity pool, grill och utomhus matplats. Det finns ytterligare en stuga med 1 säng, också byggd 2014, och två stall i 4,6 hektar skogsmark. Denna fastighet är byggd för funktioner med så många möjligheter och färdig till en mycket hög standard. Det ligger i ett pittoreskt område bara 5 minuter från Avô med vackra flodstränder, kaféer och butiker.

Den här egenskapen lämpar sig för en uppsjö av affärsmöjligheter. Det används för närvarande som ett pensionat och B&B, men med den här platsen kan det mycket enkelt anpassas för att drivas som en yoga reträtt, vilket ger boende, en bas för promenader, vandring eller ridning. Det skulle vara en fantastisk plats för bröllop, årsdagar eller andra festliga typer av evenemang. Eller en blandning av flera möjligheter.

I detalj ..........
Du kommer in på fastigheten via en lång landsbygdsgrusväg, som var den ursprungliga romerska motorvägen som gick genom detta område, så en bil är nödvändig för denna plats. Vägen svänger av huvudvägen och slingrar sig till fastigheten. Den första terrassen och parkeringsplatsen du kommer till har den pittoreska stugan med ett sovrum till höger med ytterligare terrasserad mark där extra sovstolar eller glampingtält kan placeras och två stall till vänster. Fastigheten är delvis inhägnad med inhägnade områden för djur, så husdjursvänligt och säkert. Det finns två hus på denna fastighet Main Quinta och stugan.

Stugan ..........
Den pittoreska stugan med ett sovrum är full av förvaring och känns rymlig inuti. Den täckta grillplatsen har också en vedeldad pizzaugn för det perfekta uteköket och ytterligare matplats. Från detta område finns det dubbelglasade glasdörrar som öppnar in i stugans kök och vardagsrum. Det rustika köket består av lokalt virke som håller den varma landskänslan. Den har en elektrisk spis med 4 tallrikar och en bänkugn, med ett handfat. Vedeldaren i vardagsrummet värmer hela stället på vintern. Trätrappor leder upp till det öppna sovrummet på mezzaninen med en Juliette -balkong med utsikt över den fantastiska utsikten. Det finns en wc, med dusch intill den.

Utanför finns en tvättstuga, som också har förvaring, tillsammans med hundarnas sovplats och penna. Det finns ytterligare förvaring för virket som de har samlat in från att röja fastigheten, så det är ingen brist under vintrarna. Det finns terrakottakakel hela tiden som håller det trevligt och svalt under de varma somrarna.

Main Quinta ..........
Vägen slingrar sedan upp till 2+2 sovrum Quinta som har en lantlighet för landsbygdsturism och bokat fast även med vissa kunder som bokar det för hela månader i taget. Det finns en parkeringsplats när du kör upp, med Quinta framför dig och den utsökta oändliga saltvattenpoolen nere på nästa terrass till höger, med utsikt över bergen och dalen. Detta är definitivt en bit av paradiset och den perfekta platsen att varva ner. Det finns gott om utrymme på terrassen för funktioner och de har hållit bröllop på Quinta, tillsammans med slutet hundområde och stall för djurälskare.

Quinta har byggts kärleksfullt 2014 med betong och stendetaljer runt den. När du går in i Quinta leds du in i det öppna planområdet i köket, matsalen och vardagsrummet. Terrakottakakel i hela det öppna området. Köket har en elektrisk spis och inbyggda skåp med ett handfat i rostfritt stål. Det finns plats för ett 10 eller 12 sits bord i matsalen. Vardagsrummet har gott om sittplatser och en vedeldare som värmer upp centralvärmen, vilket gör det trevligt och mysigt. De stora skjutdörrarna med dubbelglas leder till landningen utanför och skapar en ram för den ständigt föränderliga pittoreska och hisnande utsikten över bergen och dalen. Det finns ett gästbadrum, till höger om trappan med förvaring och pannan på baksidan av den.

De vackra trapporna med autentiska portugisiska kakeldetaljer leder upp till första våningen. Här har du en landning, med en dörr som leder ut till grillplatsen och även leder till två dubbelrum med eget badrum, båda med dubbelglasade glasdörrar som vetter ut mot balkonger för att njuta av utsikten över bergen och landskapet. Trä och metall trappor tar dig upp till andra våningen landning där du hittar ytterligare två stora rum som används som sovrum. En är för närvarande inrättad som trebäddsrum med 3 enkelsängar och den andra har 2 enkelsängar, båda delar badrum.

Översikt ......
Det finns många terrasser med alternativ att plantera grönsaker eller lägga till det redan växande antalet fruktträd. Det finns ytterligare en uteservering utomhus med en grill som ger fantastisk utsikt. Nedan finns ytterligare ett terrassområde redo för underhållning eller funktioner. Det finns många brunnar på fastigheten, 2 dammar och kranar med slangrör som sätts upp var femtio meter. Quinta och stugan får sin vattenförsörjning från brunnarna. Quinta har solpaneler för varmvatten och håller kostnaderna låga, stugan har en elpatron. Det finns två stora septiktankar en för varje hus.

För dem som vill bygga ut, med ytterligare boende, finns det möjlighet att lägga till glampingtält eller träbälgar, konvertera befintliga stall eller till och med lägga till ytterligare ett hyresfastighet. Det finns en vacker, lättskött saltvatteninfinitypool. Det finns gott om förvaring och träförsörjning på fastigheten med så många olika områden som fortfarande kan röjas och användas. Det finns inga grannar med utsikt över dig. Det finns Wifi till båda husen.

Plats ..........
5 minuter: Avô är en vacker by belägen i mitten av landet, badad av Floden Alva och floden Orchards som har mynning här, i Pego de Avô, en pittoresk sjö med en holme i mitten, och till och med Vila de Avô anses vara en av de vackraste byarna i landet. Du hittar också kaféer och stormarknader här.

25 minuter: Oliveira do Hospital som är en stor stad Det ligger vid norra kanten av stadsdelen Coimbra vid foten av Serra De Estrela -bergen, halverad av Alva- och Alvoco -floddalarna.

1 timme 15 minuter: Coimbra, den arkitektoniskt vackra 3: e staden i Portugal, har ett berömt universitet och ett världsberömt undervisningssjukhus. Det finns många kulturella saker av intresse här liksom fantastiska butiker och restauranger.

2 timmar 15 minuter: Porto flygplats
2 timmar 45 minuter: Lissabons flygplats

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss