Flerfamiljshus, stort lyxigt pensionat/B&B

Arganil,  Coimbra,  portugal
€695 000

Sammanfattning

  • bedrooms 6
  • bathroom 6
  • Property Size: 850.7 sqm
  • Land Size: 3062 sqm

detaljer

Fastighetsbeskrivning
Denna lyxiga gästvilla har 6 rymliga sovrum med 6 badrum, 2 en-suite i hjärtat av centrala Portugal, några minuter från Arganil. Med många verandor att koppla av och njuta av utsikten eller simma i den lyxiga infinitypoolen. Det finns ett spelrum och en bar som sträcker sig över hela huset och vetter mot poolområdet. Nära en Blue Flag River Beach, restauranger och barer. Detta hus har den perfekta miljön för evenemang och semester. Det finns ytterligare ett annex för att utvecklas till ett gästhus eller ytterligare sovrum, vilket ingår i priset med en överenskommen budget på uppgraderingar från båda parter. Det finns 2 separata ingångar med 3 062 m² mark, inklusive fruktträd och en brunn.

Funktioner …
Hus 512,50m²
6 sovrum
6 badrum
Mark 3 062m²
Garage
Extra Annex 338, 20m²
3 sovrum 1 badrum
Möjlighet att konvertera (med överenskommen budget ingår i priset)
3 bilgarage
Totalt Byggd yta 850,70m²
Spelrum
Bar
Terrasser
BBQ Utanför matplats
Infinitypool
Tja

I detalj …
Denna utsökta fastighet har 2 separata ingångar. Den huvudsakliga ingången till pensionatet är från toppen av fastigheten med en layby från vägen och tillgång till ett garage för 1 bil. Gångentrén leder dig genom ett stenlagt område med växter och blommor för lågt underhåll till den moderna stora ytterdörren. Entrén öppnar upp mot ett stort välvt tak med träeffektkakel genomgående. Till höger har du två rymliga sovrum, ett en-suite, med en duschkabin. Allt är ljust och luftigt med högt i tak och mängder av fönster och glasdörrar överallt. Taket har vackra utsmyckade cornicing och crown listning hela. Uppmärksamheten på detaljer i hela denna fastighet är definitivt lyxig och imponerande. Till vänster om entréhallen finns den stora rymliga loungen med öppen spis som leder in till den formella matsalen, både med takdetaljer och ljuskronor för att fullborda rummens lyxiga känsla. Det finns dörrar som leder från båda rummen till en veranda, vilket ger många sittplatser och alternativ att ta in de vackra vyerna och omgivningarna.

Det finns ett modernt badrum på nedervåningen, tvättstuga och ett fantastiskt modernt matkök, med glasdörrar som leder ut till balkongen med utsikt över poolområdet. Köket har gott om förvaring, med 5 plattor keramikhäll och dubbel ugn. Detta mycket rymliga uppgraderade kök med fantastiska blå skåp från golv till tak ger gott om förvaring. Med en stor ö för förberedelse och extra sittplatser är den perfekt för tillställningar och evenemang, eller bara för en familj att njuta av.

Den slingrande trätrappan med spegeldetaljer leder till översta våningen. Där det finns 4 rymliga sovrum, ett en-suite, ett stort badrum med badkar och en sluten balkong med fantastiska moderna svarta och vita kakel, som kan ses på alla verandor och balkonger, vilket ger en modern nick till Portugals kakel och uppgradering av denna fastighet med en mycket modern känsla, tillsammans med utsikt över det omgivande området. Detta solrum är den perfekta vrån för att sitta och koppla av med din favoritbok. Det finns stora fönster i alla rum som släpper in mycket ljus och ramar in det ständigt föränderliga landskapet.

Från verandan leder en trappa ner till utomhusgrillen och matplatsen. Det är också här bilagan finns. Den nedre delen av huset har en stor veranda som leder till den stora 10x5m infinitypoolen. Det finns ett biljardbord, matplats och bar på nedervåningen, tillsammans med ett badrum för snabb åtkomst från poolen. Detta är det perfekta nöjesområdet med en öppen spis att njuta av under de kyliga vinternätterna. Poolområdet är helbelagt, med gott om plats för många solstolar med en fantastisk utsikt över den omgivande landsbygden.

Den nedre porten, öppnar till den nedre nivån av fastigheten som leder till annexet som för närvarande behöver renoveras och kan antingen uppgraderas från ett hus med 3 sovrum och 1 badrum, till 3 sovrum, alla med eget badrum eller en ytterligare 5 sovrum att lägga till i huvudbyggnaden som sedan kan omvandlas till ett boutiquehotell. Dessa uppgraderingar ingår i försäljningspriset med en överenskommen budget (uppenbarligen kommer det att ändras med utvalda inredningar och inventarier) Det finns också ett 3 bilgarage som går längst under annexet garaget kommer att röjas, städas och målas men omvandling av det skulle kräver ett projekt med rådet, men kan vara ett framtida alternativ om det behövs fler boenden. Det nedre trädgårdsområdet har många fruktträd och skuggade områden, med en vattenbrunn och tank med vatten som pumpas från den närliggande floden.

Huset har totalrenoverats med ny el, VVS, diesel centralvärme, nytt tak och dubbla glasrutor. Huset har el, vatten och avlopp. En ny supereffektiv panna med 3 solpaneler för varmvatten som ansluter till el om det inte finns tillräckligt med sol för uppvärmning. Alla inventarier ingår, ägarna är öppna för förhandlingar om möblerna som en separat affär.

Läge…
Denna fastighet ligger i den lilla socken Secarias i kommunen Arganil i centrala Portugal. Huset ligger några minuter från Cascalheira River Beach som belönades med "QUALITY OF GULD 2020" är en av de bästa flodstränderna i området med fantastiska restauranger och barer. Den romanska bron över flodstranden visar den rika kulturen i området och leder de vackra landskapen och omgivningarna. Den här delen av Portugal är perfekt för dem som vill komma bort från allt för att njuta av lugnet och stillheten, eller till och med de äventyrliga utomhustyperna med massor av aktiviteter, som vandring, kajakpaddling, terrängcykling eller motorcyklar.
< Den närmaste staden med stormarknader, banker och alla bekvämligheter är Arganil som ligger 6 minuter bort. Coimbra, den tredje största staden ligger knappt en timme bort. Porto ligger cirka 2 timmar bort, och Lissabon ligger cirka 2 ½ timme bort.

Detta är verkligen en fantastisk fastighet med så många alternativ som inte får missas!

Plats

Kontakta säljaren

© 2004 - 2022 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss