This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

Fantastisk investering. Turkler, Turkiet

Turkler,  Alanya,  Antalya,  Kalkon
€230 000

Sammanfattning

  • bedrooms 3
  • bathroom 2
  • Property Size: 122 sqm
  • Year built: Off-plan
  • Havsutsikt
  • Soligt södra Turkiet
  • Privat strand
  • Många köpare lägenhet alternativ
  • Fantastiska faciliteter
  • Attraktiva priser utanför planen

detaljer

Innan vi läser denna fastighetsbeskrivning vill vi ge råd till eventuella köpare angående vissa förändringar som den turkiska regeringen nyligen har infört.
a) Över många regioner i Turkiet har regeringen nu satt ett block för att utfärda uppehållstillstånd till utlänningar. Om du vill köpa och bo som permanent bosatt, se till att regionen du söker att bo fortfarande kan tillåta utfärdande av ett bostadsvisum.
b) Den turkiska regeringen har också nyligen utfärdat nya lagar som särskilt riktar sig till ryska medborgare mellan 18 och 60 år. Det är nu extremt svårt för dem att få ett boendetillstånd om de inte är syskon till en befintlig fastighetsägare.
c) Ska du köpa en lägenhet av en exploatör som för närvarande är under uppbyggnad, kontrollera sedan igen att den här fastigheten är belägen i en region som fortfarande tillåter heltidsboende.
d) Om du ombeds att betala en deposition, godkänn endast det lägsta eftersom det finns många fall där utvecklare inte på byggnation eller inte kan få sin "Iskan" som är ett godkännandeintyg av regeringen att fastigheten är byggd enligt statliga föreskrifter.
e) Utan denna "Iskan" kommer du INTE att kunna få din "Tapu" ( lagfart) och du kan förmodligen förlora alla pengar som betalats i förskott.

DEN HÄR FASTIGHETEN LIGGER I EN REGION DÄR RESIDENTITET FORTFARANDE KAN ERHÅLLAS.

Är det någon som vill köpa en lägenhet i Södra Turkiet? I så fall kan jag erbjuda dig projektet Magic Hills Residence, som nyligen har börjat byggas och kommer att byggas i två etapper med fas ett färdigt i juli 2023 och fas två kommer att slutföras december 2023. Detta kommer att vara en av de bästa innovativa bostadsområden som har byggts i regionen under många år. Baserat på utvecklarnas erfarenhet inom bygg- och fastighetsområdet som vunnits under de senaste 19 åren, kan de erbjuda ett magnifikt modernt lyxkomplex som kommer att tilltala de mest kräsna köpare.
Magic Hill Residence kommer att ligga i Turkler (ett av resortområdena i Alanya), på en av de fem kullarna med magnifik panoramautsikt över havet och den omgivande naturen, bara 200 meter från den vackra Medelhavskusten med en privat strand som har ett mjukt insteg i vattnet och är en av de bästa i denna region.
En annan viktig fördel med detta projekt är att i det närliggande området Avsallar, som ligger i närheten, har restriktioner tillämpats från och med den 1 juli 2022, för att balansera antalet lokalbefolkningen till utlänningars. I grund och botten innebär det att utländska köpare från och med det datumet INTE längre kan få långvarig uppehållsrätt att bo i Avsallar och nu endast kan använda sin fastighet som säsongshus eller som investering. Här, på Magic Hills, kommer eventuella fastighetsägare i detta komplex att ha all rätt och möjlighet att få uppehållstillstånd.
Komplexet kommer att bestå av 9 kvarter om vardera fem våningar och kommer att erbjuda totalt 144 individuellt utformade lägenheter. Ett utmärkt urval av layouter finns tillgängligt från 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 till 3+1 och 4+1 duplex, av vilka några kommer att ha egen pool och miniträdgård.
Infrastrukturen i detta boende kan konkurrera med ett femstjärnigt hotell. Exteriören kommer att innehålla två simbassänger i olympisk storlek med loungeområden för solstolar och parasoller, barnpooler, en utomhusjacuzzi och en relaxpool. En utomhusamfiteaterbiograf, tennisbanor och en specialutrustad grillplats kommer också att stå till din tjänst. Inredningen kommer att bestå av spa, gym, spelrum, biograf, barnklubb och egen restaurang. Det kommer att finnas ett magnifikt anlagt område skapat av en professionell landskapsdesigner.
Alla sociala områden och lägenheter i projekten kommer att byggas och inredas som återspeglar utvecklarnas mångårig erfarenhet av byggnation och kommer att använda den senaste tekniken inom konstruktion och design , samt att använda material och beslag av högsta kvalitet. Högeffektiva energibesparande anordningar kommer att installeras i alla lägenheter. Varje lägenhet kommer att ha ett modernt "smart hem"-system som använder teknik för ansiktsigenkänning, och du kommer att kunna styra besökare med din telefon/dator, var du än är, var som helst i världen. För invånarnas komfort kommer även höghastighets ultratysta hissar att installeras, som kan anropas utan att ens lämna sin egen lägenhet. Det kommer också att finnas fiberoptiskt internet.
För de boende i komplexet kommer en fotgängartunnel att tillhandahållas, som gör att du snabbt och säkert kan komma åt din egen strand med en mjuk ingång till havet, vilket är idealiskt för barn.
På grund av det utmärkta läget på sluttningen kommer de flesta av lägenheterna att ha panoramautsikt över havet eller de pittoreska Taurusbergen.
Turkler är ett växande område som blir allt mer populärt bland människor funderar på att köpa fastighet som permanent eller fritidshus, samt de som vill köpa fastighet att hyra ut. I omedelbar närhet hittar du alla bekvämligheter du behöver för en bekväm livsstil, liksom i grannstäderna Avsallar och Konakli, det finns ett komplett utbud av urban infrastruktur, inklusive ett köpcentrum, stormarknader, butiker, medicinska faciliteter, ett stort antal restauranger med lokala och internationella rätter. På veckomarknaderna som hålls i alla dessa områden kan du köpa frukt och grönsaker odlade i en ekologiskt vänlig region samt kryddor, souvenirer och en mängd olika textilprodukter, kläder och skor. Alanyas centrum ligger en kort bilresa bort och lätt att nå med bil eller kollektivtrafik.
Detta område är känt för sin friska, förorenade luft och sitt hälsosamma mikroklimat på grund av kombinationen av barrskogar, berg och havet.
Alanya Gazipasa flygplats ligger cirka 40 km och Antalya flygplats är cirka 110 km

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss