This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

Magnifikt lyxkomplex, Avsallar

Avsallar,  Alanya,  Antalya,  Kalkon
€440 000

Sammanfattning

  • bedrooms 4
  • bathroom 2
  • Property Size: 250 sqm
  • 400 meter havet
  • Fyra sovrum
  • 2 badrum
  • Fullt utrustad
  • Privat pool
  • centralt läge

detaljer

Innan vi läser denna fastighetsbeskrivning vill vi ge råd till eventuella köpare angående vissa förändringar som den turkiska regeringen nyligen har infört.
a) Över många regioner i Turkiet har regeringen nu satt ett block för att utfärda uppehållstillstånd till utlänningar. Om du vill köpa och bo som permanent bosatt, se till att regionen du söker att bo fortfarande kan tillåta utfärdande av ett bostadsvisum.
b) Den turkiska regeringen har också nyligen utfärdat nya lagar som särskilt riktar sig till ryska medborgare mellan 18 och 60 år. Det är nu extremt svårt för dem att få ett boendetillstånd om de inte är syskon till en befintlig fastighetsägare.
c) Ska du köpa en lägenhet av en exploatör som för närvarande är under uppbyggnad, kontrollera sedan igen att den här fastigheten är belägen i en region som fortfarande tillåter heltidsboende.
d) Om du ombeds att betala en deposition, godkänn endast det lägsta eftersom det finns många fall där utvecklare inte på byggnation eller inte kan få sin "Iskan" som är ett godkännandeintyg av regeringen att fastigheten är byggd enligt statliga föreskrifter.
e) Utan denna "Iskan" kommer du INTE att kunna få din "Tapu" ( lagfart) och du kan antagligen förlora alla pengar som betalats i förskott.

DEN HÄR EGENDOMEN ÄR I EN REGION DÄR FÖR NUVARANDE HELTID INTE KAN ERHÅLLAS.
DET ÄR MEN EN FANTASTISK REGION FÖR SEMESTER OCH FASTIGHETSPORTFÖLJ INVESTERINGAR PÅ HYRESMARKNADEN.

Har du någonsin gått in eller bott på ett 5* hotell och föreställt dig hur det skulle vara att kunna njuta av en semester i sådana omgivningar. Om så är fallet är det här chansen att inte missa med detta projekt. Detta magnifika nya komplex erbjuder 5*-stjärnigt boende till överkomliga priser. Från 141 000 euro kan du investera i ett lägenhetskomplex som består av två kvarter som erbjuder totalt 102 lägenheter på 8 våningar. Du kan välja mellan antingen en av 1 + 1 lägenheter, 2 + 1 lägenheter eller antingen 2 + 1 duplex, 3 + 1 duplex eller 4+1 duplex.
Beläget i Avsallar (Alanya regionen) är det inom bekvämt gångavstånd av byns centrum och den ständigt populära onsdagsbonde- och klädmarknaden där det alltid finns många bra fynd att göra. Det är också en lätt promenad på 600 meter till en av de finaste sandstränderna som finns i regionen som också är attraktiv inte bara för sin sand utan också för att den har en svag sluttning i havet vilket gör det till en fantastisk plats för barn att ta sina första simsteg i öppet vatten samt göra det lätt för kroppen för den äldre generationen. Under sommarsäsongen finns det många möjligheter att ta en solsäng under ett parasoll och lata dig dagarna borta.
Komplexet har byggts med de bästa materialen och varje lägenhet kommer att vara utrustad med högsta standard med köksskåp i akryl med bänkskivor i granit, luftkonditionering, dubbelglasade aluminiumfönster och altandörrar som leder till dina balkonger. Byggnaderna har också byggts med värme- och ljudisolering för att minimera eventuella störande ljud från de omgivande områdena. Golvvärme tillhandahålls i badrummen och betjänas av ett elektriskt varmvattensystem. Externt kommer det att finnas det senaste dörrlåssystemet med fingeravtryck till varje block med en dörrtelefon så att gästerna kan meddela sin ankomst. Tillgång till internet finns till alla områden med ett centralt satellit-TV-system. Hissar tar dig snabbt till ditt golv och generatorer finns tillgängliga i det osannolika tillfället att det huvudsakliga elsystemet skulle misslyckas.
24-timmars säkerhet kommer att tillhandahållas med CCTV-säkerhetssystem som täcker marken. Parkering tillhandahålls.
Detta unika projekt är ett livscenter där du kan leva varje ögonblick av din semester till fullo. Komplexet erbjuder ett totalt utbud av faciliteter som kommer att hålla alla livsstilsägare nöjda. Det finns en utomhuspool med solstolar och parasoll, lekplats, vattenrutschbanor och skulle dagarna vara lite pigga eller kanske en lite kylig natt så kan du koppla av i inomhuspoolen eller njuta av ett turkiskt bad, bastu eller ta en avkopplande massage. För de mer energiska finns det ett fullt utrustat gym eller kanske en lat kväll genom att spela en omgång biljard eller bordtennis med dina vänner.
Trädgårdarna kommer att underhållas av heltidsanställda trädgårdsmästare och det kommer inte bara att finnas möjligheten att vara värd för din egen BBQ i området som tillhandahålls men att också njuta av din mat i en av hytterna medan du njuter av trädgårdens skönhet med den extra attraktionen att titta på eller till och med använda den som en fantastisk fotomöjlighet det dekorativa vattenfallet.
Avsallar är en snabbt växande by men har fortfarande kvar en gammaldags charm. Det finns gott om stormarknader, butiker, restauranger som erbjuder ett urval av rätter, alla belägna i hjärtat av byn. Centralt beläget mellan de två största flygplatserna Antalya 100 km eller Gazipasa 68 km.
Så, om du drömmer om att semestra nära Medelhavet och du värdesätter eller drömmer om en avslappnad resortlivsstil med avskildhet, kontakta mig och få professionella råd och svar på alla frågor du kan ha för att göra din dröm bli verklighet. Likaså erbjuder varje lägenhet en stor möjlighet som investeringsportfölj för lång- eller korttidsuthyrning.
OBS. Tillsammans med många andra regioner i Turkiet finns Avsallar för närvarande med på listan över distrikt som inte beviljar uppehållstillstånd till några utländska ägare. För närvarande överklagas detta beslut men utlänningar kan fortfarande köpa fastigheter i Avsallar för investeringar och personlig rekreation. Vänligen klargör alla detaljer med våra chefer.



Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss