× frankrike spanien Italien portugal grekland Sydafrika Kalkon cypern irland bulgarien polen Nya Zeeland jamaica
Sparade egenskaper
× Annonsera ditt hem vittnesmål Vanliga frågor

Wicquinghem,  Hauts-de-France,  frankrike

€359 000  • House; • 9 sovrum • 480 sqm

detaljer

Ett fantastiskt tillfälle att köpa till en idyllisk livsstil och affärsmöjlighet.
Fastigheten är närmd från ett lugnt land Lane gränsad av en ström i det rullande landskapet i Bras de Bronne-området.
Fastigheten består av ett hus med fyra sovrum med en bifogad ett sovrums gite. Sammanlagt kring en gräsmattad fyrkant är två ytterligare 2 sovrum gites ger många alternativ på hur man använder boende.
In i huvudbyggnaden finns ett stort kök / matsal. Till vänster finns en hall som leder till duschrum, badrum och ett sovrum med inbyggd garderob. En dörr leder in till ett stort nyttaffärsområde som ger ytterligare potential för bostadsutrymme. Trappan leder upp till 3 dubbelrum och ett duschrum.
Ledningen direkt från köket är 30 kvm meter Lounge / diner. Rummet har en gammal timmerhöjd, fullt höjdtak, ekgolv, ett full längdfönster i ena änden och vid de andra franska dörrarna som gör det här rummet väldigt lätt och luftigt. De franska dörrarna leder till en stor uteplats och ägarens privata trädgård och trädbevuxna gräsmattor.
Genom anslutningsdörren finns en sovrums gite som kan stängas av och nås genom egna dörrar. Heather House består av en öppen planlösning, matplats och fullt utrustat kök. På första våningen finns ett stort sovrum, garderob och duschrum.
Field View har ett stort kök / matsal, lounge och W.C. På övervåningen finns två dubbelrum och ett duschrum. Gate House består av ett stort kök / matsal, vardagsrum och badrum medan på övervåningen finns två dubbelrum och en W.C. Utanför finns fyra användbara säkra butiker. Alla fastigheter har olje centralvärme och vedbrännare. Fastigheterna ligger på en tomt på 2140 kvadratmeter.
Detta underbara gite komplex ligger i den vackra byn Wicquinghem. I närheten finns den lilla staden Hucqueliers som erbjuder alla bekvämligheter. 20 minuter bort är den vackra medeltida staden Montreuil, Le Miserable grundades här och på sommaren utförs en utekväll, natt, produktion som alltid är populär bland semesterfirare.
Med en 30 minuters bilresa från Wicquinghem finns St Omer, Le Touquet, Boulogne och både A16 och A26 som ger enkel tillgång till hamnarna, kanaltunneln, Belgien, Holland, Paris och bortom.

Plats

Kontakta säljaren

© 2004 - 2019 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss