× frankrike spanien Italien portugal grekland Sydafrika Kalkon cypern irland bulgarien polen Nya Zeeland jamaica
Sparade egenskaper
× Annonsera ditt hem vittnesmål Vanliga frågor
Börja med att skriva ett bynamn och välj sedan ett alternativ i menyn.
Funktioner

egendom i Bulgaria

76 egenskaper

£55 000

Obrochishte,  Dobrich,  bulgarien
Land

Landet ligger 3 km från havet och närmaste utväg - Albena och också 25 km från Varna flygplats. (100 m från huvudvägen). Det har redan förberett projekt för två tvillinghus 98 kvm. var och en med utsikt mot berget, i närheten har också en sjö. Det är en utmärkt plats för två familjshus eller låt dem hyras, har en hög efterfrågan på turister i det området. Vi har all nödvändig dokumentation och hjälper också till att den kan tillhandahållas för den potentiella köparen och även för att bygga husen också.

€36 000

Ravninata,  Pamporovo,  bulgarien
2 sovrum House

Fastighet belägen i hjärtat av de magnetiska Rhodope-bergen, mindre än en timme från de grekiska stränderna vid Medelhavet. Den inkluderar ett nybyggt söderläge två våningar stenhus (148 kvm) med franska fönster som inramar den fantastiska 360 utsikten över bergets högsta toppar i fjärran och en stor trädgård (952 kvm). Årsskatt för fastigheten är otroligt låg - 12 euro. Fastigheten har byggnadstillstånd för ytterligare två konstruktioner.

€285 000

Sofia,  Sofiya-Grad,  bulgarien
2 sovrum Platt

Vacker, rymlig lägenhet i centrum av Sofia, belägen på Tsar Osvoboditel Boulevard mellan Sofia University och Eagle Bridge. Det är inom några minuters promenad till affärer, restauranger, två Billa stormarknader, tunnelbanestationen och San Stefano Plaza. Sofia flygplats ligger bara 20 minuter bort. Lägenheten ligger på 4: e våningen, bakom San Stefano Plaza, och är väldigt tyst eftersom den inte har utsikt över huvudgatan.

€400 000

Pancharevo,  Sofiya-Grad,  bulgarien
5 sovrum House

Detta 5 sovrum hus i ett gated community med tre andra familjehus och en pool är perfekt för en familj eller det perfekta pensionatet för alla som vill uppgradera från London eller Dublin till ett stort hus som ligger bredvid British International School strax utanför Sofia. Platsen är tyst men 15minutes från centrala Sofia och har en perfekt utsikt över det närliggande Vitosha berget. Området är mycket populärt bland Sofias utlänningar och diplomatiska samhällen.

€65 000

Pamporovo,  bulgarien
2 sovrum House

Mysigt 2-vånings bergs hus med fin panoramautsikt, belägen i det gateda moderna komplexet Pamporovo Village, 15 km från staden Smolyan. Avståndet till skidbackarna är 4 km. Beläget mitt i vackra tallskog ger det utmärkta förutsättningar för skidaktiviteter och en mängd utomhusaktiviteter under alla årstider, samt rekreation och underhållning . En restaurang med café och utomhuspool finns på plats. Det nybyggda huset färdigställdes 2006 av högkvalitativa byggmaterial och modern finish. Den första nivån har en yta på 55,69 kvm.

€390 000

Ribaritsa,  Lovech,  bulgarien
10 sovrum House

Ribarica ligger vid foten av Teteven Balkan bergen, vid floden Beli Vit, 12 kilometer från Teteven, 74 kilometer sydväst om Lovech och 138 kilometer nordost om Sofia. På grund av sitt bergiga läge 701 meter över havet är det en populär berget utväg. Från och med 2015 har den en befolkning på 1.064. Erbjudet till salu är Family Hotel i Ribarica. Fastigheten består av ett familjehotell (pensionat) 390 kvm. med 4 lägenheter, hus för ägarna (kontor) bebyggelse 90sq.m.

£55 000

Verinsko,  Sofia,  bulgarien
5 sovrum House

Huset består av 2 våningar med uthus för träförråd och verktyg. har också en källare.

€35 000

Novo Selo,  Vidin,  bulgarien
2 sovrum House

Fullt förskräckt 2 sovrum friliggande hus med alla möbler, armaturer och tillbehör ingår, som har blivit renoverade under de senaste åren. Det är en mycket bra reparation och är mycket ren och städad. Det är av det omgivande området och i ett mycket eftertraktat område av Novo Celo, ca 100 meter med utsikt över floden Donau. Det finns luftkonditionering runt huset som konverterar till värme under vintern. En vedeldad brännare i vardagsrummet ger riklig värme vid behov. Dubbelglasrutor runtom.

€59 000

Manastir,  Varna,  bulgarien
3 sovrum House

Denna unika egendom ligger vid stranden av en kommunal sjö nära den lilla staden Provadia och är lämplig för permanent boende, som ett fritidshus eller som en attraktiv affärsförslag. Provadia, som har ett bra utbud av stormarknader, barer och restauranger ligger bara 10 minuters bilresa bort. Den vackra Svarta havet staden Varna ligger en 35 minuters bilresa bort och den internationella flygplatsen ligger 30 minuters bilresa.

£55 000

Novo Oryahovo,  Varna,  bulgarien
3 sovrum House

Fantastiskt hus i mitten av den lilla pittoreska byn 5 miles från orörd sandstrand och 20 miles från Varna-halv miljon stad med allt det har att erbjuda och internationell flygplats. Huset är uppdelat i 3 enbädds lägenheter, alla med Det är egen ingång. Två av dem är färdiga till höga specifikationer-laminatgolv, kaklade badrum, nya elektriska ledningar och nya VVS. Den tredje är "grov byggnad" på tegel och tak. Med en del investeringar kan omvandlas till magnifika plattor.

1 2 3 4 ... 8 >

bulgarien

Bulgaria has captured the imagination of British bargain hunters in recent years. With housing stock ranging from seaside apartments and villas on the Black Sea coast, to ski lodges in resorts like Bansko and Borovets, traditional village homes inland, and flats in the capital, Sofia, the country offers property to suit all tastes, at prices way lower than in most of the rest of Europe. Off-plan developments in the Black Sea regions have proved particularly popular with investors hoping to capitalise on Bulgaria's entry into the EU, although some pundits forecast an eventual over-supply of property, and point to poor quality construction and lax planning controls.

http://bulgariatravel.org/en

© 2004 - 2019 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss