× frankrike spanien Italien portugal grekland Sydafrika Kalkon cypern irland bulgarien polen Nya Zeeland jamaica
Sparade egenskaper
× Annonsera ditt hem vittnesmål Vanliga frågor
Börja med att skriva ett bynamn och välj sedan ett alternativ i menyn.
Funktioner

egendom i Bulgaria

78 egenskaper

€65 000

Nesebur,  Burgas,  bulgarien
1 sovrum Platt

Den här fastigheten ligger på ett komplex i St Villas. Med en pool med utsikt över havet till Nessebar och Sunny Beach. 65 kvm. 1 säng, 1 badrum, 1 stort vardagsrum. Kök, TV-område och balkong.

£60 000

Tyzha,  Stara Zagora,  bulgarien
5 sovrum House

Detta vackra hus ligger i byn Tyzha. Det finns underbar utsikt bakifrån eftersom huset ligger vid foten av bergen, och byn ligger intill centrala Balkan nationalpark och ligger under bergens högsta punkt och är idealisk för vandrare och naturälskare. Det tar 5 timmar att gå från huset till den högsta punkten. Den närmaste floden ligger 10 minuters promenad från byns baksida, bra för fiske och bad och är en lokal rekreationsplats. Huset har 5 sovrum, 2 badrum och 2 kök. Huset har restaurerats sympatiskt.

€150 000

Kniajevo,  Yambol,  bulgarien
5 sovrum House

Den internationella jakthallen "Kolhida". Tre nivåer, två entraner, två enorma gästhallar med sin egen wather suplier nära floden Tundza och jägarfålder. Tillverkad av sten. Quaiet. Med bra kök. Asfalt roud och parkering. Många träd. Nära till det finns ett kloster. Nära till Turkiet.

Premie
property in Khadzhidimovo
Premium Listing
Premium Listing

€850 000

Khadzhidimovo,  Blagoevgrad,  bulgarien
22 sovrum House

Hotel "Gradinata" (betyder "trädgården") är ett väl utvecklat företag och en favoritdestination för lokalbefolkningen och turister från hela världen. Ett fantastiskt hotell mitt i en stadspark, byggd 2013 med 14 rymliga dubbelrum (varav 10 har balkonger), plus 4 lägenheter, vardera med två sovrum och ett kök / vardagsrum med balkonger och 50 kvm utrymme. Hotellet ligger i den vackra lilla staden Hadzhidimovo i Bulgarien. Bottenvåningen är en rymlig restaurang med 80 sittplatser, renoverade 2019. Ett perfekt läge: - Nära den grekiska gränsen och en enkel och kort resa bort från den vackra grekiska kustlinjen. - Hotellet lockar många turister som stannar vid sin resa till den bibliska staden Philippi, bara 96 km bort.

€265 000

Sofia,  Sofiya-Grad,  bulgarien
2 sovrum Platt

Vacker, rymlig lägenhet i centrum av Sofia, belägen på Tsar Osvoboditel Boulevard mellan Sofia University och Eagle Bridge. Det är inom några minuters promenad till affärer, restauranger, två Billa stormarknader, tunnelbanestationen och San Stefano Plaza. Sofia flygplats ligger bara 20 minuter bort. Lägenheten ligger på 4: e våningen, bakom San Stefano Plaza, och är väldigt tyst eftersom den inte har utsikt över huvudgatan.

£50 000

Obrochishte,  Dobrich,  bulgarien
sovrum Land

Landet ligger 3 km från havet och närmaste utväg - Albena och också 25 km från Varna flygplats. (100 m från huvudvägen). Det har redan förberett projekt för två tvillinghus 98 kvm. var och en med utsikt mot berget, i närheten har också en sjö. Det är en utmärkt plats för två familjshus eller låt dem hyras, har en hög efterfrågan på turister i det området. Vi har all nödvändig dokumentation och hjälper också till att den kan tillhandahållas för den potentiella köparen och även för att bygga husen också.

€36 000

Ravninata,  Pamporovo,  bulgarien
2 sovrum House

Fastighet belägen i hjärtat av de magnetiska Rhodope-bergen, mindre än en timme från de grekiska stränderna vid Medelhavet. Den inkluderar ett nybyggt söderläge två våningar stenhus (148 kvm) med franska fönster som inramar den fantastiska 360 utsikten över bergets högsta toppar i fjärran och en stor trädgård (952 kvm). Årsskatt för fastigheten är otroligt låg - 12 euro. Fastigheten har byggnadstillstånd för ytterligare två konstruktioner.

€400 000

Pancharevo,  Sofiya-Grad,  bulgarien
5 sovrum House

Detta 5 sovrum hus i ett gated community med tre andra familjehus och en pool är perfekt för en familj eller det perfekta pensionatet för alla som vill uppgradera från London eller Dublin till ett stort hus som ligger bredvid British International School strax utanför Sofia. Platsen är tyst men 15minutes från centrala Sofia och har en perfekt utsikt över det närliggande Vitosha berget. Området är mycket populärt bland Sofias utlänningar och diplomatiska samhällen.

€65 000

Pamporovo,  bulgarien
2 sovrum House

Mysigt 2-vånings bergs hus med fin panoramautsikt, belägen i det gateda moderna komplexet Pamporovo Village, 15 km från staden Smolyan. Avståndet till skidbackarna är 4 km. Beläget mitt i vackra tallskog ger det utmärkta förutsättningar för skidaktiviteter och en mängd utomhusaktiviteter under alla årstider, samt rekreation och underhållning . En restaurang med café och utomhuspool finns på plats. Det nybyggda huset färdigställdes 2006 av högkvalitativa byggmaterial och modern finish. Den första nivån har en yta på 55,69 kvm.

€390 000

Ribaritsa,  Lovech,  bulgarien
10 sovrum House

Ribarica ligger vid foten av Teteven Balkan bergen, vid floden Beli Vit, 12 kilometer från Teteven, 74 kilometer sydväst om Lovech och 138 kilometer nordost om Sofia. På grund av sitt bergiga läge 701 meter över havet är det en populär berget utväg. Från och med 2015 har den en befolkning på 1.064. Erbjudet till salu är Family Hotel i Ribarica. Fastigheten består av ett familjehotell (pensionat) 390 kvm. med 4 lägenheter, hus för ägarna (kontor) bebyggelse 90sq.m.

1 2 3 4 ... 8 >

bulgarien

Bulgaria has captured the imagination of British bargain hunters in recent years. With housing stock ranging from seaside apartments and villas on the Black Sea coast, to ski lodges in resorts like Bansko and Borovets, traditional village homes inland, and flats in the capital, Sofia, the country offers property to suit all tastes, at prices way lower than in most of the rest of Europe. Off-plan developments in the Black Sea regions have proved particularly popular with investors hoping to capitalise on Bulgaria's entry into the EU, although some pundits forecast an eventual over-supply of property, and point to poor quality construction and lax planning controls.

http://bulgariatravel.org/en

© 2004 - 2020 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss