× frankrike spanien Italien portugal grekland Sydafrika Kalkon cypern irland bulgarien polen Nya Zeeland jamaica
Sparade egenskaper
× Annonsera ditt hem vittnesmål Vanliga frågor
Börja med att skriva ett bynamn och välj sedan ett alternativ i menyn.
Funktioner

egendom i Dordogne

32 egenskaper

Premie
property in Campagne
Premium Listing
Premium Listing

€525 000

Campagne,  Nouvelle-Aquitaine,  frankrike
3 sovrum House

Fantastisk ladugårdsomvandling i en härlig by mittemot den vackra Campeau of Campagne, 6 km från Les Eyzies och 3 km från Le Bugue med alla bekvämligheter. Detta är en av de största stenhylorna / Sechoirs i Dordogne renoverade av en stenhugger till en högkvalitativ 3 bäddar, 2 badrum, 2 mottagningshus med mindre än hälften av ladugården med stor potential för utvidgning om det behövs. Med ett nytt tak till en kostnad av över 100k sitter ladugården mitt i sin 36 tunnland mark med en 350 m. uppfart och en 700m. flodfasad på Vezere. Det är mitt i en vacker by med en prisbelönad restaurang bara 500 meter. borta.

£160 000

Carlux,  Nouvelle-Aquitaine,  frankrike
3 sovrum House

Idealiskt beläget på ett lugnt privatägt komplex av 12 gites nära alla de upptagna stora turistområdena i Dordogne och Lot, är Dahlia ett välskött fritidshus på huvuddränering. Omfasad och dubbelglasad år 2008 monterades en ny elektrisk konsumentenhet 2018. Den elektriska vattenvärmaren över natten har två tankar en för varje badrum. Inklädda vedeldade eldar konvegerar värme på övervåningen plus elektriska väggvärmare nedervåningen. WiFi finns tillgängligt.

€420 000

Lalinde,  Nouvelle-Aquitaine,  frankrike
6 sovrum House

Två härliga fristående och smakfullt renoverade 3 sovrum egenskaper mycket privat beläget inom 1,5 hektar vackra anlagda marker. Dessa lanthem är helt slutna och lätt anpassade för betning om det behövs. Båda hemmen har en pool och är väldigt avskilda från varje andra. De är lämpade för gemensam familjejobb eller en som är lön för inkomst. Långa huvudingången genom grindar som länkar till ytterligare gated entré. Närmaste affärsverksamhet Lalinde, 7kms, Bergerac Airport 25 minuter.

€375 000

Pressignac-Vicq,  Nouvelle-Aquitaine,  frankrike
4 sovrum House

 På land över 2 hektar hittar du detta magnifika stenhus, daterat till omkring 1650 och dess separata gästboende. Både sympatiskt renoverade för att behålla charmen i åldern men med modern funktionalitet. Dateras från 1650 var detta enastående hus ett viloläge på en gammal gren av pilgrimsfärden till Santiago de Compostela. Det erbjuder nu komfort och rymliga rum samtidigt som den behåller sin karaktär och äkthet. Det finns potential att skapa ytterligare beboeliga utrymmen.

€265 000

Douchapt,  Nouvelle-Aquitaine,  frankrike
4 sovrum House

Huvudbyggnaden är en gammal bondgård (206 kvm) som består av ett stort lantkök (25 kvm), 4 sovrum (ett på första våningen med duschrum, 3 på bottenvåningen), 2 extra badrum och en 2: e våning mindre kök som gör att en del av fastigheten kan separeras som en gîte (kök, vardagsrum, sovrum, badrum), lämnar 2 badrum och 2 sovrum i huvudbyggnaden. Huvudbyggnaden har golvvärme genom hela värmeväxlingspumpen (pompe à chaleur). Det finns en bifogad ladugård (150 kvm) och pannrum, och en stor uthus (100 kvm dépendance) och hangar för renovering.

Premie
property in Chalagnac
Premium Listing
Premium Listing

€298 000

Chalagnac,  Nouvelle-Aquitaine,  frankrike
7 sovrum House

Superb, 7 sovrum, traditionell perigord stil egendom, erbjuder exceptionellt välskött karaktärsboende över tre våningar. Bottenvåningen har en stor L-formad vardagsrum / matsal, med vedeldare, stenväggning, underbara ekbjälkar och underbara välvda fönster och en fransk dörr på 3 aspekter, vilket gör det till ett mycket ljust och luftigt rum. Det moderna fullt utrustade köket har kaklat golv och ekbjälkar. Det finns också en hall, garderob, 2 stora luftiga sovrum och ett stort duschrum. Den nedre våningen består av 2 sovrum, med badrum, kök / matsal / TV-lounge med franska dörrar leder ut till baksidan uteplats och pool område (Detta kan användas som en fristående lägenhet).

€150 000

Montignac,  Nouvelle-Aquitaine,  frankrike
3 sovrum House

(Defiler vers le bas pour le descriptif Francais) Property comprises of 2 stone barns, courtyard, covered terrace and small garden. One barn has been converted to an open plan, energy efficient home, the other is partly converted for use as a spare bedroom/office/store. It could be further converted for rental, habitation or be used for storage, workshop, garages and/or home business. On the ground floor are the kitchen, lounge-diner, laundry and shower room.

Premie
property in Les Eyzies-de-Tayac-Sireuil
Premium Listing
Premium Listing

€299 000

Les Eyzies-de-Tayac-Sireuil,  Nouvelle-Aquitaine,  frankrike
4 sovrum House

Rymligt hus med 4 sovrum (ett på huvudvåningen) och en större än genomsnittlig uppvärmd pool. Denna eleganta fastighet ligger imponerande i mitten av cirka 2 tunnland mark inklusive ett litet trä, precis ovanför den fantastiska turiststaden Les Eyzies de Tayac. Omgiven av skogar och fält och natur drar nytta av en stor mängd utrymme och avskildhet. De nästa fastigheterna ligger inom gångavstånd, men ligger inte direkt intill varandra. Under sommaren är huset en framgångsrik semesterfastighet, så det finns en affärsmöjlighet om det tilltalar. Det är lika perfekt för året runt bo eller som fritidshus. Det finns två huvudgolv till detta välbyggda hus och en hel källare. Rummen är rymliga och eleganta med högt i tak.

Premie
property in Teyjat
Premium Listing
Premium Listing

£299 950

Teyjat,  Nouvelle-Aquitaine,  frankrike
4 sovrum House

***** VILLKOR NU AVGÄRGLIG JUNI till OKTOBER 2019 ***** 4 sovrum med 3 sovrum och 3 sovrum. Behöver betraktas som fullständigt uppskattad! Fastigheten består av 2 bostäder. Huvudbyggnaden består av 4 dubbelrum (ett badrum med golvvärme och handdukshandfat), kök / matrum (spis och diskmaskin ingår), vardagsrum (10m vid 7m) med 18KWh vedeldad brännare, två familjer badrum (en på övervåningen med golvvärme och handduksstork och en nere också med handdukshandduk. En övre och nedre terrass leder till trädgården. En nyligen belagd takutbyggnad ger skugga för uteservering. Garage ligger vid sidan av huset. Det finns två träförrådsområden.

Premie
property in St Estephe
Premium Listing
Premium Listing

€315 000

St Estephe,  Nouvelle-Aquitaine,  frankrike
5 sovrum House

En härlig 5 sovrum stor familjens fritidshus med pool och vacker fiskesjö. Beläget i ett lugnt landsbygd mellan städerna Piegut och Nontron (10 minuter bort). Fastigheten har en stor familjelounge, modernt kök matsal och 5 dubbelrum. Grand Etang De St Estephe är en 5 minuters cykeltur bort med strand, barer och restauranger. Det här är den perfekta fastigheten för familj och vänner att njuta av lata varma somrar i total avskildhet men bara 10 minuter bort från alla lokala bekvämligheter och behov.

1 2 3 4 >
© 2004 - 2019 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss