Privatförsäljning

Privat försäljning över hela världen sedan 2004

MagnoliaProperty.se existerar för att hjälpa hemägare att sälja eller låta egen egendom utan att använda en fastighetsmäklare. Det lanserades 2004 och har sedan hjälpt tusentals individer att spara tusentals euro i agentavgifter.

Idag annonserar MagnoliaProperty.se över 5000 fastigheter över hela världen. Vi tillhandahåller en mer proaktiv och effektiv annonseringstjänst än de flesta fastighetsmäklare medan du tar ut 0% provision. Vi annonserar fastigheter till försäljning på åtta olika språk, tillhandahålla en professionell fotograferingstjänst i hela världen och andra användbara verktyg för förtjänst.

Anslut med oss

Företagsinformation

MagnoliaProperty.se är ett handelsnamn på Property Web Solutions Ltd. Vår adress är Acorn Nursery, Milton Road, Stadhampton, Oxford, OX44 7XX, Storbritannien.

Företagsnummer: 6542967

Momsregistreringsnummer: GB 211134179

vittnesmål

Jag är glad att kunna meddela att vår villa i Diamante har sålts. Vi hoppas kunna slutföra försäljningen i september. Bra jobbat och tack för all hjälp. Må vi framföra våra lyckönskningar till dig och ditt företag och ett hjärtligt tack."
Bernard Berry OBE Military, juli 2022

Vi hade många förfrågningar och tre visningar via din hemsida och har sålt nu till en av dessa köpare. Att använda Magnolia visade sig vara ett utmärkt beslut, tack."
Linda Ashcroft, juli 2022

Association of International Property Professionals Association of International Property Professionals (AIPP) finns för att förbättra standarder för professionalism på den internationella fastighetsmarknaden. Som medlem av AIPP har vi frivilligt åtagit oss att reglera industrin.

© 2004 - 2022 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss