Privatförsäljning

Privat försäljning över hela världen sedan 2004

MagnoliaProperty.se existerar för att hjälpa hemägare att sälja eller låta egen egendom utan att använda en fastighetsmäklare. Det lanserades 2004 och har sedan hjälpt tusentals individer att spara tusentals euro i agentavgifter.

Idag annonserar MagnoliaProperty.se över 5000 fastigheter över hela världen. Vi tillhandahåller en mer proaktiv och effektiv annonseringstjänst än de flesta fastighetsmäklare medan du tar ut 0% provision. Vi annonserar fastigheter till försäljning på åtta olika språk, tillhandahålla en professionell fotograferingstjänst i hela världen och andra användbara verktyg för förtjänst.

Anslut med oss

Företagsinformation

MagnoliaProperty.se är ett handelsnamn på Property Web Solutions Ltd. Vår adress är Acorn Nursery, Milton Road, Stadhampton, Oxford, OX44 7XX, Storbritannien.

Företagsnummer: 6542967

Momsregistreringsnummer: GB 211134179

vittnesmål

Vi har idag tackat ja till ett erbjudande på vårt hus så det behöver inte annonseras längre. Vi fick ett stort antal potentiella kunder från din sida och sålde så småningom till en av dem, ett holländskt par. Tack för en utmärkt service."
Brian Thurlborn, november 2021

Det var ett stort nöje att hitta ditt företag och ännu mer att uppleva det professionella och noggranna sättet du genomförde ditt företag. Vi är glada och ser fram emot ett lyckat avslut."
Mr Bernard Berry OBE, augusti 2021

Association of International Property Professionals Association of International Property Professionals (AIPP) finns för att förbättra standarder för professionalism på den internationella fastighetsmarknaden. Som medlem av AIPP har vi frivilligt åtagit oss att reglera industrin.

© 2004 - 2021 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss