Privatförsäljning

Privat försäljning över hela världen sedan 2004

MagnoliaProperty.se existerar för att hjälpa hemägare att sälja eller låta egen egendom utan att använda en fastighetsmäklare. Det lanserades 2004 och har sedan hjälpt tusentals individer att spara tusentals euro i agentavgifter.

Idag annonserar MagnoliaProperty.se över 5000 fastigheter över hela världen. Vi tillhandahåller en mer proaktiv och effektiv annonseringstjänst än de flesta fastighetsmäklare medan du tar ut 0% provision. Vi annonserar fastigheter till försäljning på åtta olika språk, tillhandahålla en professionell fotograferingstjänst i hela världen och andra användbara verktyg för förtjänst.

Anslut med oss

Företagsinformation

MagnoliaProperty.se är ett handelsnamn på Property Web Solutions Ltd. Vår adress är Acorn Nursery, Milton Road, Stadhampton, Oxford, OX44 7XX, Storbritannien.

Företagsnummer: 6542967

Momsregistreringsnummer: GB 211134179

vittnesmål

Jag har nu undertecknat ett skuldekontrakt för försäljning av min fastighet. Tack för din service som jag tycker är mycket bra och prisvärd. Jag kommer att rekommendera din tjänst om jag känner till någon som vill sälja."
Joe Scott, maj 2023

Kan du ta bort annonsen eftersom fastigheten nu är såld? Tack så mycket för den utmärkta hemsidan. Tack så mycket för den utmärkta hemsidan."
Perihan Torun, april 2023

Association of International Property Professionals Association of International Property Professionals (AIPP) finns för att förbättra standarder för professionalism på den internationella fastighetsmarknaden. Som medlem av AIPP har vi frivilligt åtagit oss att reglera industrin.

© 2004 - 2023 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss