× frankrike spanien Italien portugal grekland Sydafrika Kalkon cypern irland bulgarien polen Nya Zeeland jamaica
Sparade egenskaper
× Annonsera ditt hem vittnesmål Vanliga frågor

Om oss

MagnoliaProperty.se existerar för att hjälpa hemägare att sälja eller låta egen egendom utan att använda en fastighetsmäklare. Det lanserades 2004 och har sedan hjälpt tusentals individer att spara tusentals euro i agentavgifter.

Idag annonserar MagnoliaProperty.se över 5000 fastigheter över hela världen. Vi tillhandahåller en mer proaktiv och effektiv annonseringstjänst än de flesta fastighetsmäklare medan du tar ut 0% provision. Vi annonserar fastigheter till försäljning på åtta olika språk, tillhandahålla en professionell fotograferingstjänst i hela världen och andra användbara verktyg för förtjänst.

Företagsinformation

MagnoliaProperty.se är ett handelsnamn på Property Web Solutions Ltd. Vår adress är Acorn Nursery, Milton Road, Stadhampton, Oxford, OX44 7XX, Storbritannien.

Företagsnummer: 6542967

Momsregistreringsnummer: GB 211134179

vittnesmål

Property in Cyprus En köpare på mindre än en vecka. I hennes första veckas reklamfilm fann vi Kimberley Aldridge en köpare för sin egendom på Cypern.

Visa testimonials

Medlemmar av AIPP

Association of International Property Professionals Association of International Property Professionals (AIPP) finns för att förbättra standarder för professionalism på den internationella fastighetsmarknaden. Som medlem av AIPP har vi frivilligt åtagit oss att reglera industrin.

© 2004 - 2019 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss