Privatförsäljning

Privat försäljning över hela världen sedan 2004

MagnoliaProperty.se existerar för att hjälpa hemägare att sälja eller låta egen egendom utan att använda en fastighetsmäklare. Det lanserades 2004 och har sedan hjälpt tusentals individer att spara tusentals euro i agentavgifter.

Idag annonserar MagnoliaProperty.se över 5000 fastigheter över hela världen. Vi tillhandahåller en mer proaktiv och effektiv annonseringstjänst än de flesta fastighetsmäklare medan du tar ut 0% provision. Vi annonserar fastigheter till försäljning på åtta olika språk, tillhandahålla en professionell fotograferingstjänst i hela världen och andra användbara verktyg för förtjänst.

Anslut med oss

Företagsinformation

MagnoliaProperty.se är ett handelsnamn på Property Web Solutions Ltd. Vår adress är Acorn Nursery, Milton Road, Stadhampton, Oxford, OX44 7XX, Storbritannien.

Företagsnummer: 6542967

Momsregistreringsnummer: GB 211134179

vittnesmål

Hej, jag har precis accepterat ett erbjudande om mitt hus så jag skulle vara tacksam om du kunde ta bort det från din webbplats och någon av dina associerade internationella webbplatser. De potentiella köparna såg det från början på din sida men erbjudandet har kommit via de lokala fastighetsmäklarna."
Fiona del Aguila, april 2022

Jag har i morse fått veta att köparen till min fastighet har skrivit på köpekontraktet. Ta därför ner min annons eller märk den som såld. Magnolia-annonsen har varit till stor hjälp och jag rekommenderar dig till vänner."
Barbara Sheridan, april 2022

Association of International Property Professionals Association of International Property Professionals (AIPP) finns för att förbättra standarder för professionalism på den internationella fastighetsmarknaden. Som medlem av AIPP har vi frivilligt åtagit oss att reglera industrin.

© 2004 - 2022 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss