Vanliga frågor

Below are the questions we are asked most often, they also give a good outline of the service that we offer. If you still have a question we would be very happy to hear from you. You can contact us here.
Räknar du provisionen på försäljningen?
Nej, vi tar inte ut provisioner. När du har betalat vår första noteringsavgift finns inget annat att betala. Jämfört med en fastighetsmäklare kan vi därför spara dig tiotusentals euro, vilket kan vara en besparing för dig eller brukade sänka priset på din egendom vilket ger dig en mycket bättre chans att sälja.
Vad är dina avgifter?
Våra avgifter börjar från €15 per månad med rabatter tillgängliga för sex eller tolv månaders reklamperioder. Priser och detaljer kan ses här: fastighetsannonsavgifter.
Vilken information måste jag ge för att annonsera min egendom?
Du måste ge oss bilder av din egendom och en skriftlig beskrivning. Du kommer även att kunna fylla i en lista med fastighetsfunktioner och information om din fastighets plats.
Hur tillhandahåller vi informationen och bilderna?
All information kan laddas upp via vår hemsida. Vi har ett mycket lättanvänt system, men om du föredrar att du kan maila eller skicka detaljer och foton till oss, eller om dina uppgifter och foton redan är tillgängliga på annat håll kan vi ta dessa och skapa din annons för dig.
Hur översätts vår annons?
Vi använder Google Translate för att översätta din fastighetsbeskrivning och detaljer på tio språk. Detta är mycket effektivt och är alltid noggrannt för att ge köpare den information de behöver. Men om du föredrar kan vi ordna att din beskrivning professionellt översätts till en extra kostnad på cirka 30 euro per språk. Vänligen kontakta oss för en offert.
Hur kommer vi igång?
Du börjar med att registrera din egendom här: https://www.MagnoliaProperty.se/register.
Du kommer då att kunna skapa din fastighetsannons, och när du är nöjd med hur det ser ut kan du aktivera det och betala.

vittnesmål

Property in Cyprus En köpare på mindre än en vecka. I hennes första veckas reklamfilm fann vi Kimberley Aldridge en köpare för sin egendom på Cypern.

Visa testimonials

Medlemmar av AIPP

Association of International Property Professionals Association of International Property Professionals (AIPP) finns för att förbättra standarder för professionalism på den internationella fastighetsmarknaden. Som medlem av AIPP har vi frivilligt åtagit oss att reglera industrin.

© 2004 - 2023 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss