Annonsera ditt hem

0% kommissionen. Enorm exponering. Tolv landsmarknader. detaljer Create advert

Annonsera ditt hem

Create advert

Din annons översatt till nio språk

Din annons kommer att översättas till nio språk och publiceras på webbplatser som riktar sig till köpare i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Portugal, Italien, Tyskland, Nederländerna, Österrike, Schweiz, Sverige, Danmark och Ryssland!

Internationella portaler

Vi kommer att marknadsföra din egendom på enorma internationella fastighetsportaler och placera din egendom framför miljontals europeiska fastighetsjägare.
Zoopla.co.uk
detaljer | Exempel på annons
Primelocation.com
detaljer | Exempel på annons
Huisenaanbod.nl
detaljer | Exempel på annons

Price

Tre månader
€90
6 months
€120
12 months
€240 €60,00

Erbjudandet upphör: söndag 11 juni

COVID-19 ERBJUDANDE

Vi driver vår största försäljning någonsin för att göra det lättare för dig att annonsera under dessa svåra tider. 75% rabatt på vår 12 månaders lista!

Därför erbjuder vi mer exponering för din fastighet än de flesta fastighetsmäklare gör, men debiterar bara 5 euro per månad istället för tusentals euro i provision.

Och med köpare förfrågningsnummer på en högsta tid och lockdown över, är nu en bra tid att annonsera.

Create advert

vittnesmål

Jag har nu undertecknat ett skuldekontrakt för försäljning av min fastighet. Tack för din service som jag tycker är mycket bra och prisvärd. Jag kommer att rekommendera din tjänst om jag känner till någon som vill sälja."
Joe Scott, maj 2023

Kan du ta bort annonsen eftersom fastigheten nu är såld? Tack så mycket för den utmärkta hemsidan. Tack så mycket för den utmärkta hemsidan."
Perihan Torun, april 2023

Vi har sålt vår fastighet i Frankrike och jag är mycket glad att kunna säga att ledningen kom från din hemsida. Han tittade bara på vårt hus och älskade det! Tack för all din hjälp och för pengarna du har sparat oss."
Rosemary Perry, januari 2023

Vanliga frågor

Räknar du provisionen på försäljningen?
Nej, vi tar inte ut provisioner. När du har betalat vår första noteringsavgift finns inget annat att betala. Jämfört med en fastighetsmäklare kan vi därför spara dig tiotusentals euro, vilket kan vara en besparing för dig eller brukade sänka priset på din egendom vilket ger dig en mycket bättre chans att sälja.
Vad är dina avgifter?
Våra avgifter börjar från €15 per månad med rabatter tillgängliga för sex eller tolv månaders reklamperioder. Priser och detaljer kan ses här: fastighetsannonsavgifter.
Vilken information måste jag ge för att annonsera min egendom?
Du måste ge oss bilder av din egendom och en skriftlig beskrivning. Du kommer även att kunna fylla i en lista med fastighetsfunktioner och information om din fastighets plats.
Hur tillhandahåller vi informationen och bilderna?
All information kan laddas upp via vår hemsida. Vi har ett mycket lättanvänt system, men om du föredrar att du kan maila eller skicka detaljer och foton till oss, eller om dina uppgifter och foton redan är tillgängliga på annat håll kan vi ta dessa och skapa din annons för dig.
Hur översätts vår annons?
Vi använder Google Translate för att översätta din fastighetsbeskrivning och detaljer på tio språk. Detta är mycket effektivt och är alltid noggrannt för att ge köpare den information de behöver. Men om du föredrar kan vi ordna att din beskrivning professionellt översätts till en extra kostnad på cirka 30 euro per språk. Vänligen kontakta oss för en offert.
Hur kommer vi igång?
Du börjar med att registrera din egendom här: Create advert Du kommer då att kunna skapa din fastighetsannons, och när du är nöjd med hur det ser ut kan du aktivera det och betala.
© 2004 - 2023 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss