KOMMER HELT MÖBLERAD HEM/INVESTERING

Iznájar,  Córdoba,  Andalucía,  spanien
€598 000

Sammanfattning

  • bedrooms 6
  • bathroom 4
  • Property Size: 337 sqm
  • Land Size: 1545 sqm
  • Year built: 1950
  • Stor pool 13 mtr x 6 mtr med natursten byggt vattenfall.
  • Trädgårdsområde under den stora eken med utsikt över dammen och trädgårdarna.
  • Fiskdamm med vattenfall vid trädäcksområdet.
  • Söderläge med sol hela dagen från öst till väst.
  • Panoramautsikt över dalarna, olivlundarna och bergen. Delvis sjöutsikt när den är full.
  • Allrum bredvid kök med stor fristående vedbrännare. Separat skafferi till kök.
  • Vardagsrum med öppen spis i marmor. Marmortrappa till sovrummet och badrum
  • Internet WIFI installerat separat till båda delarna av fastigheten.
  • 2 x Utrustade kök med granitskivor och socklar. Vitvaror ingår.
  • Automatiskt bevattningssystem för trädgårdar från egen brunn som även fyller pool och fiskdamm.

detaljer

* SPECIALPRIS INKLUSIVE ALLA HÖGSTA KVALITETSMÖBLER, MÖBLER OCH BELYSNING FÖR DENNA UNIKA EGENDOM. LÄS PÅ OCH SE BILDERNA.

*Fristående hus på landet. Sovrum: 6. Badrum: 4. Receptionsrum: 3. Fastighetsstorlek: 337 kvm Tomtstorlek: 1545 kvm
Byggår: 1950
*Obs; Att fastigheten totalrenoverades från 2004 och välskött till idag 2024.
*Stor pool 13 meter x 6 meter med naturstenbyggt vattenfall.
*Däckområde under den storslagna eken med utsikt över fiskdamm och trädgårdar.
*Fiskdamm med vattenfall vid trädäcksområdet.
*Söderläge med sol hela dagen från öst till väst.
*Panoramautsikt över dalarna, olivlundarna och bergen .
*Allrum intill kök med stor fristående vedbrännare. Separat verktyg/skafferi till kök.
*Vardagsrum med öppen spis i marmor. Marmortrappa till master bedroom och badrum
*Internetroutrar installeras separat till båda delarna av fastigheten.
*2 x Utrustade kök med bänkskivor och socklar i granit. Alla apparater ingår också i verktyget/skafferiet.
*Automatiskt Toro bevattningssystem för trädgårdar från egen brunn som även fyller pool och fiskdamm.

*DETALJER.....

* MÖBLERAD LANDSRETREAT DITT DRÖMBOSTAD/INVESTERING SOM ÄR REDO ATT INflytta. DÅ VARFÖR INTE HÄR I OMRÅDET AV IZNAJAR-SJÖN, PROVINSEN CORDOBA, ANDALUSIEN. VILL VETA MER? LÄS DÅ VIDARE OCH SE PÅ DE FÅ FOTOGRAFIERNA AV FASTIGHETENS INTERIÖR OCH EXTERIÖR.

Fastigheten har 6 sovrum, 4 badrum, 3 vardagsrum, 2 kök och mycket mer och omges av högt. väggar och dekorativa räcken med två dubbla portar. Stor swimmingpool 13 meter x 6 meter som är ett djup överallt för säker simning med ett naturstenbyggt vattenfall i ena änden. Trädgård under den stora eken har utsikt över fiskdammen och vattenfallet. Separat vattenbrunn till nätanslutet vatten till huset för att fylla pool, fiskdamm och automatiskt bevattningssystem för vattning av trädgårdarna. Interiören består av Stort allrum/matsal med vedbrännare. Vardagsrum med öppen spis i marmor med inbyggd vedbrännare och marmortrappa som leder till master bedroom och eget badrum och gästrum. Bibliotek/Studium med bokhyllor. 2 x utrustat kök med granitskivor och socklar och alla vitvaror som ingår i priset och även i grovkök/skafferi. Plus mycket mer. Internet/WIFI installeras separat till 2 delar av huset och har bra anslutning för streaming. * Observera: Fastigheten är helt möblerad med handgjorda fodrade gardiner och persienner, stoppade sänggavlar med matchande quiltade sängöverkast och resårmadrasser av hög kvalitet, andra möbler inkluderar lädersoffor och stol också ett stort ekmatbord med förlängningar och 8 läderstolar plus mer, belysning och några konstverk. *OBS förutom vissa möbler, belysning och konstverk äger även personliga ägodelar.

-------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------------------------------

Båda de två köken och grovkök vitvaror ingår i priset för fastigheten och alla föremål i den hyrda delen av fastigheten som du skulle använda i köket och matbordet i allrummet som porslin, kastruller, stekpannor, bestick plus mycket mer ingår gratis. *Färdig att gå om du funderar på att hyra. Du behöver bara titta på fotografierna för att se kvaliteten på allt från dekoration till inredning. Fastigheten har en turistlicens för självhushåll som separat privat boende för ägarnas bostadsområden eller så kanske du bara vill ha hela fastigheten för dig själv och familjen. (Bra skolor i området).
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

*UTANFÖR...….

*Huset ligger mitt på sin tomt med hög väggar och räcken för avskildhet. Det finns många terrasser täckta och öppna. En stor pool med vattenfall, en gräsmatta, prydnadsträdgårdar med damm och täckt område under en storslagen gammal ek och plantering av palmer, pampas och yucca, även en mängd olika frukt- och citrusträd citron, apelsin, päron, äpple, plommon, körsbär och fikon och gott om parkeringsplatser. Vattenbrunnshuset är en attraktiv byggnad med sadeltak och servar Toros automatiska bevattningssystem. Det finns också en verkstad med arbetsbänk, kraft och ljus.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

PLATS...….

*Byn med sin lilla bar och skola för spädbarn , församlingshus, idrottsanläggningar och lekplats. 5 minuter med bil till en av de många barerna/restaurangerna i området och bara 8 minuters bilresa till sjön och staden Iznajar. Staden har alla bekvämligheter som behövs för vardagen, inklusive en vårdcentral (med 24-timmars ambulans), banker, affärer, barer, restauranger, en marknad etc. Asfaltvägen från fastigheten till staden är mycket bra skick eftersom det nyligen har byggts om och asfalterats. Iznajar har också en vacker sjö med naturlig strand, icke-motoriserade vattensporter och restauranger vid sjön. Staden är en välkomnande plats där lokalbefolkningen blandas glatt tillsammans med de många olika nationaliteter som bor i området. Det finns gång- och cykelklubbar och andra sporter som fiske och skytte när årstiderna tillåter och andra aktiviteter att delta i.

*Malagas och Granadas flygplatser ligger en timmes bilresa från fastigheten.

*Iznajar faller under provinsen Cordoba eftersom den ligger längst ner i provinsen och vars sjö också gränsar till provinserna Granada och Malaga, körning i vilken riktning som helst tar dig till en av Andalusiens historiska städer, Granada 1 timme 15 minuter, Cordoba 1 timme 15 minuter, Malaga 1 timme och Sevilla cirka 2 timmar.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________*

*Om du funderar på att flytta till Spanien eller redan bor i Spanien och funderar att flytta till den här delen av södra Andalusien där klimatet här är bra året runt eller så planerar du en resa till Spanien och området kring Iznajarsjön tilltalar dig och vill boka tid för att beskåda min fastighet så kontakta mig direkt.

*Jag kan även hjälpa dig vid behov med avseende på advokater och revisorer då jag har kontakt med ett mycket professionellt team som jag har använt i över 20 år och deras kontor ligger i Malaga och säljaren och köparen kan använda tjänsterna från samma advokatbyrå eftersom det inte finns någon intressekonflikt här i Spanien och detta gör processen att sälja och köpa mycket enklare än att ha att göra med två separata advokatbyråer och är kostnadseffektivt och snabbar upp processen. Men detta är bara ett förslag eftersom du kan bestämma vilken väg du ska ta.

* ÄR INTRESSERAD VARFÖR INTE GER MIG ETT ÄKTA ERBJUDANDE DÅ JAG KAN BARA SÄGA JA ELLER NEJ MEN KOM IHÅG DET INGÅR MASSOR AV KVALITETSMÖBLER, MÖBLER OCH BELYSNING OCKSÅ NÅGRA EXTRA TILL DET SPECIALPRIS 00598,00 EUROS.
MEN OM DU INTE VILL HA MÖBLER OCH INREDNING DÅ KAN JAG TA BORT OCH KOMMER ATT GÖRA EN AVSÄTTNING PÅ UPPGIFTSPRIS SOM ANGITS.


Golv planer

GROUND FLOOR.Outlined bold is separate accommodation for owner. Other area can be for holiday rental FIRST FLOOR.Outlined bold is separate accommodation for owner.Other area can be for holiday rental Attic Bedroom & Ensuite which is  above the ground floor 2 bedrooms, family bathroom & library/study

Plats

Platsfoton

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss