Stor affärspotential hus & 2 studior

Agios Nikolaos/Stoupa ,  Messinia,  Peloponnisos,  grekland
£525 000

Sammanfattning

  • bedrooms 4
  • bathroom 4
  • Property Size: 206 sqm
  • Land Size: 1017.75 sqm
  • Year built: 2005
  • Anlagda trädgårdar med lågt underhåll
  • Lämplighet året runt med braskamin & elradiatorer
  • Utanför stenbyggt förråd
  • 10 min promenad till stranden
  • Traditionell stenbyggd Tower House-Mani stil
  • Täckt veranda med utsikt över poolen
  • Fantastisk takterrass med 360 graders utsikt
  • 10m utomhuspool med filtrering och terrasser
  • Två intilliggande identiska studior med inbyggda garderober
  • Stora intäkter på uthyrning av studion

detaljer

Denna fastighet med sin fantastiska utsikt över havet och bergen ligger i ett lugnt läge med utsikt över Messinabukten. Fastigheten byggdes för 17 år sedan av en lokal välrenommerad byggare som bor i närheten och ligger cirka två kilometer från de vackra traditionella fiskebyarna i Agios Nikolaos och Agios Dimitris och fem kilometer från den mer livliga semesterorten Stoupa på Peloponnesos. Närmaste strand ligger bara tio minuters promenad bort med tavernor vid stranden.

Fastigheten består av ett traditionellt byggt stentorn Hus , byggt i typisk Mani - stil med öppen planlösning med vardagsrum och kök , med intilliggande wc . Det finns två franska dörrar som öppnar ut mot en täckt veranda med utsikt över poolen komplett med en uteplats i sten för att njuta av det underbara solskenet. Köksdelen är utrustad med massiva marmorbänkskivor med massiva träskåp nedanför och en Neff elektrisk dubbelugn och Keramikhäll för godis.
Det finns en stor Hunter-brännare och en elektrisk väggmonterad radiator och en luftkonditioneringsenhet med inverter som blåser varm och kall luft.
Loungetaket har vackra träbjälkar med utsmyckade väggar ljus och två underbara traditionella grekiska ljuskronor.
Golvytan är helkaklad, liksom resten av huset, och det finns sex dubbelglasade träfönster som ger rummet en härlig ljus atmosfär.
Det finns en trappa med trätrappor som leder till första våningen

Första våningen består av ett litet landområde med förvaringsutrymme för överskåp, som också rymmer den interna varmvattentanken, som leder till det stora sovrummet med eget kaklat badrum badrum, med ett stort badkar och blandare med takdusch, ett handfat som sitter i en härlig träenhet med skåp under, en stor matchande spegel ovanför med utsmyckade belysningsarmaturer, en låg wc och bidé. Sovrummet har fördelen av inbyggda dubbla garderober i massivt trä och integrerad dragenhet med tre stora skåp ovanför. Det finns franska trädörrar som leder ut mot en härlig täckt veranda med utsikt över havet och bergen. Det finns också en inverter-luft- luftkonditioneringsenhet som blåser både varm och kall luft.

Det andra sovrummet har också en inbyggd enkelgarderob i massivt trä med inbyggd dragenhet och ett monterat skåp ovanför, och ett litet inbyggt lågt skåp, där Det finns också franska dörrar som vetter mot den täckta verandan.
Det här sovrummet har också fördelen av en luftkonditioneringsenhet.

Verandan på första våningen har ett tegeltak med invändiga balkar, dra nedåt. persienner, perfekt för att äta ute eller bara koppla av, den har ett eluttag, en utomhusvattenpunkt och externa lampor

Från trappavsatsen finns en liten trätrappa som leder till en stor helkaklad takterrass, som täcker hela huset, med en yta på 52 kvm, underbar plats att sitta och koppla av, samtidigt som du beundrar den fantastiska 360's utsikten över havet och bergen, detta område har också fördelen av en utomhuskran och externt ljus.

I anslutning till fastigheten finns två parhus ateljéer med tegeltak och vackra traditionella träbjälkar i taket. Varje studio levereras komplett med bänkskivor i massiv marmor och inbyggda skåp och väggskåp i massivt trä. Det finns en inbyggd elspis och elektrisk ugn och grillenhet i varje studio. Det finns ett helkaklat badrum med dusch, handfat och wc till båda studiorna med fördelen av inbyggda garderober i massivt trä och dragskåp. Det finns franska dörrar som vetter mot deras egna privata verandor. Dessa vackra enheter kan hyras ut i andra hand helt oberoende av huvudbyggnaden.
Ateljéerna har var sin egen oberoende luftkonditioneringsenheter monterade.
Vi hyr för närvarande ut en av studiorna under hela året med Airbnb, vi kan också ordna licensiering av den andra till om du vill fortsätta med uthyrningen för att generera en mycket bra inkomst.
Kring huset och studiorna finns en stenbelagd terrass med en uteservering och ett uthus i sten, som för närvarande används för förvaring av trädgårdsutrustning och rymmer en tvättmaskin och kyl/frys. Uthuset har eluttag och lampor.

Huset är omgivet av flera fullt anlagda trädgårdsområden med häckar, buskar och fruktträd med en rejäl trädgårdsyta på framsidan av fastigheten som också har en egen fristående driva och parkeringsplats. Fastigheten har också förmån av 18 olivträd som skördas varje år för både sin olja och ätande oliver.

Det finns också två 1000 liters reservvattentankar som också är anslutna till både huset och studiorna för nödsituationer använd.




Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss