Villa nära Rio Ebro (San Jeroni)

Móra d'Ebre,  Tarragona,  Cataluña,  spanien
€185 000

Sammanfattning

  • bedrooms 2
  • bathroom 2
  • Property Size: 120 sqm
  • Land Size: 12 Acres
  • Year built: 2006
  • Spektakulära panoramavyer
  • Rymliga rum
  • Lyxigt utrustat kök
  • Inte fjärrlantligt boende
  • Vedspis
  • Utvecklingspotential med andra fastigheten
  • Elnät via Endesa
  • Designad med funktionshindrad åtkomst i sinnet (Ramp)

detaljer

Våren 2024

Stort hus på landet byggt på fungerande jordbruksmark. Mandel/Oliver/Spannmål.
(Granne tar hand om alla aspekter av detta åt oss - så inget behov av våra egna traktorer eller andra maskiner)

Fantastiska 360 graders vyer över den attraktiva flodstaden Mora d'Ebre och framstående kullen La Picossa i väster. Utsikten förändras magnifikt med årstiderna.

Väl beläget för Mora La Nova järnvägsstation (med 5 tåg per dag till/från Barcelona till nordöstra delen och till Zaragoza och Madrid i väster), lokal busstation , County Hospital, många nationella stormarknader och huvudvägar till kusten och ett antal kvalitetsgolfbanor inom räckhåll. (Costa Dorada, Bonmont, Gaudi Reus Golf Club på Reus & flera banor på Port Aventura resort i Salou)

Huset har elnät, septiktank avloppssystem och vattenförsörjning.

Arkitekt designad och byggd (alla ritningar och tillstånd finns att se) 2006 på platsen för en tidigare "casita", huset erbjuder alla moderna boendebekvämligheter, är helt vind- och vattentätt med braskamin och har TV-antenn , luftkonditionering och Verisure Alarm System installerat.

Foton bör ge dig en bra "känsla" för fastigheten, men ett besök kommer säkert att imponera på dess höga läge på sluttningen.

Beläget 4 km på en asfalterad väg till campo från Mora d'Ebre, en stor stad vid floden Ebro när den flyter sydoståt via Tortosa till Ebrodeltat vid Medelhavet.

Det finns många olika metoder och vägar för att resa till detta fast egendom. Färja från Storbritannien till Bilbao (300 miles med bil från Mora) eller Santander (350 miles med bil från Mora) kör sedan via Rioja och Aragon. Eller färja till Calais/Dunkirk och kör de 750 milen genom Frankrike över Millau Gorge Bridge och ytterligare 200 miles söderut till Mora på AP7 AutoPista-nätverket (nu fritt från vägtullar) eller genom att använda vad som är flera dagliga flyg från många brittiska flygplatser till ( främst) Reus, (under hög- och axelsäsonger) men också till Barcelona eller Girona eller Zaragoza (till och med Valencia och Castellon nu, som ligger lite längre söder om Ebrodeltatområdet) Flyg som trafikerar Reus under sommaren är Jet2, Ryanair, och Tui. Många Ryanair-flyg direkt till REUS under sommaren från Irland, Holland, Belgien och Tyskland.

Alla dessa flygplatser har utmärkta tågtjänster till Mora d'Ebre eller biluthyrning på ankomstflygplatsen. Väldigt billig hyrbil under axelsäsonger hos BCN & REU.

Med AP.7 motorväg och N.420 kan du resa söderut från GRO på 2,5 timmar, BCN på 1,5 timmar eller REU på 45 minuter. Och inte ett hål på vägen!! (tja, relativt få jämfört med de genomsnittliga vägarna i Storbritannien för närvarande)

Många andra europeiska flygbolag flyger in till Barcelona El Prat (BCN) varifrån du kan ta tåget eller tunnelbanan direkt från terminal T1/T2 till Sants för vidare förbindelser på den nationella järnvägstjänsten (RENFE.es) och sydväst ner till Mora La Nova eller Hospitalet de l'Enfant.

Katalonien är den perfekta platsen för att leva en medelhavsstil, samtidigt som du fortfarande ger dig flexibiliteten att använda den som bas för att resa vidare söderut och västerut in i Spanien eller norrut in i Frankrike och in i alpområdet och vidare mot Italien. Använd www.accorhotels.com och även Travelodge.com och särskilt Booking.com eller TriVaGo.com för att hitta ditt övernattningsboende när du reser och det kunde verkligen inte vara enklare. Tågtrafiken till Barcelona Sants tar cirka 2 timmar. Anslut till Tarragona för tåg söderut till Valencia. Båda städerna är väl värda regelbundna övernattningsbesök. Lämna bilen, ta tåget, y disfrute "una dulce vida".

Det finns ett litet förvaringsutrymme (dvs. skjul!) på baksidan av fastigheten för trädgårdsredskap etc. och en andra byggnad ligger på den nedre delen av fastigheten (se platskarta) som kan vara ombyggd för användning på marken eller för försäljning som ett hus (55 kvm fotavtryck). Många människor har gjort en sådan ombyggnad och sedan hyrt ut sin andra fastighet under semestermånaderna.

Fråga när som helst för ett snabbt svar. Tack för mirar.

Möjlighet till ett "fastighetsbyte" mot en brittisk eller alternativ spansk fastighet skulle övervägas för dem som funderar på att flytta ut på heltid för att gå i pension.

Många brittiska och andra europeiska grannar inom en radie på 1 km, men det finns inga "next door" grannar i brittisk mening. Gott om öppna ytor.

+++++

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss