2 sovrum Apartment

Fréjus,  Var,  Provence-Alpes-Côte d'Azur,  frankrike
Sold

Sammanfattning

  • bedrooms 2
  • bathroom 2
  • Property Size: 67 sqm
  • Year built: 1800
  • Unikt läge i gågatan i katedralen
  • Fullt utrustad townhouse lägenhet på två nivåer med utsikt över torget, 4 sovplatser
  • Rymlig söderläge terrass med utemöbler och grill
  • 2 km från fantastiska stränder och tvillingresort St Raphael
  • Lokala shopping på din tröskel och två gånger per vecka marknader
  • Parkeringsplatser finns i närheten
  • Lönsam semesteruthyrning affär tillgänglig om så önskas
  • Direktflyg från de flesta regionala flygplatser till Nice
  • Coach service från Nice flygplats till Frejus Center
  • Perfekt läge för dagsutflykter till Nice, Cannes, Monaco och St Tropez

detaljer

Fin nyligen renoverad lägenhet i den historiska stadskärnan i Frejus med utsikt över den charmiga katedralen med sina livliga utomhusrestauranger och marknader två gånger i veckan. Bara 2 km från fantastiska stränder och sportar en stor söderläge solterrass, denna bekväma, välutrustade egendom sover 2/4 på två nivåer i ett ombyggt provencalsk radhus.

Frejus ligger mellan Cannes och St Tropez vid floden Argens mynning på en plats som valts av Julius Caesar 49 f.Kr. som hans första flottbas i Frankrike. Detta rika romerska arv är uppenbart i hela staden som stolt bevarar resterna av den stora akvadukten, den romerska teatern och arenan.
Stadens centrum är den historiska katedralen med sin berömda mosaik kupoliska gotiska domkyrka, inrymmer ett åttonde århundrade åttkantigt dop och pittoreska kloster. Med sina charmiga Micocoulier-träd och utomhusrestauranger, är detta gågata, där vår lägenhet ligger, värd för en marknad för lokala produkter och hantverk två gånger i veckan på onsdag och lördag morgon.

Lägenheten ligger på andra och tredje våningen i det konverterade radhuset (medägare på första och bottenvåningen), nås via en brant stenbrickad trappa som betjänar byggnaden, där vi har gjort intressant användning av det ursprungliga boendet genom att skapa ett bostadsområde som bekvämt kan sova fyra personer, ökar till sex om du använder bäddsoffa i bottenvåningen.

Den första nivån har en fin stor vardagsrum / matsal med ett öppet fullt utrustat kök och dubbla balkongfönster som öppnar vid torget. I vardagsrummet finns en stor bäddsoffa som kan omvandlas till en dubbelsäng om antal kräver - vi har tenderat att använda detta ytterligare alternativ endast för vänner eller familj. Framför detta rum finns ett bra sovrum med dubbelsäng med två enkelsängar och ett fönster med dubbla glas. Det stora kaklade badrummet leder också bort från det viktigaste vardagsrummet och innehåller ett bad i full storlek, över-bad-dusch, toalett och handfat i stor speglad fåfänga-enhet. Ett verktygsområde under trappan utanför sovrummet innehåller tvättmaskin och lagringsutrymme. Hela lägenheten är golvbelagd i hela.

Den övre nivån, nås med en liten trappa, har ett rymligt vardagsrum som fungerar som det andra sovrummet med bekväma möbler och en stor öppen spis, typisk för regionen. Hela glaserade skjutdörrar öppnar sig mot den stora takterrassen med en söderläge aspekt som ger en perfekt solfälla hela dagen för soldyrkare. Terrassen har utemöbler och en grill för att njuta av måltiderna 'al fresco' tillsammans med kyl / frys för att kyla drycker. På denna nivå finns det två finskinnsoffor av skinnkvalitet, av vilka den stora omvandlas till en bekväm dubbelsäng i full storlek. Framför vardagsrummet finns ett duschrum med duschkabin, bidé, toalett och tvättställ i en liten fåfänga. Båda nivåerna har ljudsystem, DVD-spelare och tv-apparater - Storbritanniens TV-kanaler finns tillgängliga via internet Wi-Fi-anslutning på övervåningen.

Frejus är idealiskt beläget för några av de finaste stränderna på Cote D 'Azur, den närmaste var i Frejus Plage, bara 2 km från lägenheten, 10 minuter med bil, bra betjänad med busstransport och bara 30 minuters promenad om du vill. Port Frejus ligger i den västra änden av Frejus Plage, med sin stora småbåtshamn och imponerande yachter, väl värt ett besök också för sina fina restauranger och vanliga hantverksmarknader. Tvillingstaden St Raphael ligger öster strax utanför Frejus Plage med en härlig hamn, många bra restauranger och en viktig järnvägsstation med kustvägar till de intressanta, livliga städerna i Nice och Cannes och de glittrande orterna Juan Les Pins, Antibes, Menton och Monte Carlo - passagerarfärjor lämnar också St Raphael för en times korsning till St Tropez. Nöjen från Cote D'Azur väntar och Frejus är den perfekta basen, en fantastisk stad i sig självt och inom räckhåll för många attraktiva städer och byar som har en mängd historiska och kulturella attraktioner för att inte nämna bra shopping. De populäraste sporterna finns i närheten - fantastiska golfbanor, tennisbanor, vattensporter och för vandrare, Esterel-bergen. Regelbundna tåg- och busstjänster från Frejus centrum ger bekväm transport längs kusten så långt som till den italienska gränsen.

På affärssidan av saker har vi haft betydande framgångar att låta fastigheten som en semesteruthyrning på en kommersiell grund under nästan 25 år. Vi avslutade först den formella uthyrningen i januari 2016 och för närvarande begränsar ockupationen till oss själva plus vänner och familj. Vi har alltid haft lägenheten som ett andra hem, huvudsakligen utanför säsongen, och under åren har våra många semesteruthyrningsgäster imponerats mycket av det unika läget i stadens historiska centrum och med standarden på utrustningen och de faciliteter som erbjuds. Vi har njutit av processen med att förbättra fastigheten genom åren men anser att det nu är dags att vidarebefordra den till nya ägare. Om någon potentiell köpare skulle vara intresserad av en liknande semesteruthyrningsmetod, är jag säker på att vi av vår egen erfarenhet kan ge lite råd och vägledning (finansiella konton tillgängliga för allvarligt intresserade parter).

Fastigheten erbjuds till salu till ett pris för att inkludera alla möbler, inredning och utrustning som ger köparen möjlighet att förvärva en nyckelfärdig lägenhet som ett fantastiskt andra hem med möjlighet att generera beprövade hyresintäkter om så önskas. Vår fastighet ägs för närvarande av ett brittiskt aktiebolag (först registrerat 1991) och om potentiella köpare var intresserade kunde betydande besparingar uppnås genom att förvärva våra aktier i detta företag snarare än en direkt fastighetsförsäljning av företaget, samt genom att undvika kostsamma notarisavgifter på 7-8% av inköpspriset. Perfekt för ett syndikerat köp med flera parter, inga bekymmer för valutakurser, alla transaktioner som genomförs i GBP och köpprocessen avsevärt förkortade - mer information finns endast tillgänglig på begäran från allvarligt intresserade parter.

Golv planer

Lower level floorplan

Plats

Kontakta säljaren

Denna fastighet har nu sålts

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss