7 sovrum Restaurant

Rennes-les-Bains,  Aude,  Occitanie,  frankrike
€545 000

Sammanfattning

  • bedrooms 7

detaljer

BUSY RESTAURANT-BAR MED TRE APARTMENTS FOR SALE.

En blomstrande och mycket populär restaurang / bar ligger precis vid La Place, i hjärtat av byn. Fastigheten omfattar tre separata lägenheter ovanför restaurangen.
Den charmiga och livliga restaurangen är en mycket populär matsal i området, med plats för upp till 30 personer och ytterligare 50 utomhus på torget.

Förutom det fullt utrustade köket med tvättstuga i galley-stil finns det flera intilliggande rum och extra utrymmen för förvaring. Av eventuellt intresse är att den ursprungliga bagerens ugn fortfarande är in situ, inramad bakom en skiljevägg. Detta kan lätt öppnas för förnyad tillgång. De dubbla offentliga toaletterna är idealiskt belägna mellan restaurangen och baren, vilket gör det enkelt för alla kunder och utan att det behövs utomhusklienter för att gå igenom restaurangen själv .


Första våningen, 2 Bed Apartment
Med utsikt över torget, är den första våningen, tvåbädds lägenhet nyinredd och orörd i hela, med attraktiv parkettgolv som lägger till rena , modern känsla. De viktigaste vardagsrummen är rymliga nog att bekvämt fungera som både vardagsrum och matsal.
De två sovrummen är både stora nog att användas som dubbel eller tvilling.
Ljus, utrustat kök, Modernt tegelbad .

Andra våningen, 1 Bed Apartment
Med utsikt över bytorget är den vackra vardagsrummet med ett sovrum och en ljus och fräsch lägenhet med ett fullt utrustat kök. Inbyggda skåp och hyllor ger gott om utrymme för väsentliga detaljer. Badrum, kontorsområde och dubbelrum ligger alla längs korridoren som innehåller ytterligare skåputrymme.
Det ljusa och rymliga dubbelrummet är inrett i pastell toner och öppnar ut mot en balkong, tittar över mot kyrkan och kullarna bortom.
Spotlighting och speglat monterat skåp lägger till rumets ljusa och luftiga känsla.
Det vackert kaklade duschrummet innehåller ytterligare skåp / förråd och det intilliggande kontors- / arbetsområdet med ytterligare hyllor, skapar en idealisk och effektiv användning av rymden.

Toppvåning, 4 Bed Apartment
Mycket stor, ljus upplyst vardagsrum med kök.
Sovrum 1 3.5m x 5m
Sovrum 2 3.5m x 5m
Sovrum 3 3m x 4m
Sovrum 4 2.5m x 3.5m Attic rum med eget toalett.
Tillträde via egen trappa. Ljust och rymligt badrum med hörnbad och grön tegelvägg som skiljer in dusch.
Stora verktyg och förvaringsrum 4m x 4.5m , kan användas som ytterligare sovrum.
Separat toalett.

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss