5 sovrum hus med fantastisk utsikt

Pegomas/Mouans-Sartoux,  Alpes-Maritimes,  Provence-Alpes-Côte d'Azur,  frankrike
Sold

Sammanfattning

  • bedrooms 5
  • bathroom 3
  • Property Size: 280 sqm
  • Land Size: 4610 Acres
  • Year built: 1990
  • Stort familjehus med panoramautsikt över bergig terräng, Grasse och Pegomas by
  • Separat fristående 1 sovrum med potential att lägga till ett extra våning
  • Lugn och trevlig inställning utan grannar med utsikt över
  • Stor platt markarea med potential att utveckla eller separera och sälja med förbehåll för planeringsgodkännande
  • Pool, stor källare med parkering för 2 bilar inuti och parkering för 10 bilar på uppfart
  • Nära till affärer och stormarknader, strand och motorväg
  • Nära till Nice flygplats och Cannes
  • Lågt föroreningsområde med ren luft och en skog bara några steg bort
  • Bra lokala franska skolor i närheten tillsammans med flera kända internationella tvåspråkiga skolor
  • Ridning och andra fritidsaktiviteter finns i närheten med Fitlane gym bara 4 minuters bilresa bort

detaljer

Detta hus ligger 4 minuters bilresa från den nya detaljhandeln parken i Mougins som har Fitlane, Biocoop och många nya restauranger och butiker för trendigt boende och stil. Du kan ta 5 fotspår och vara i en naturlig skön skog med ridning, mountainbike spår, löpbanor och frisk ren luft. Det är inte nödvändigt att ta bilen för att köra till en plats för att gå din hund och inte behöva oroa dig om ditt barn eller husdjur går utanför, eftersom det här huset ligger i en privat väg utan genomfart. Om du letar efter ett hem som ligger inom räckhåll för allt och du vill koppla av eller expandera, eller till och med skapa en betydande avkastning på investeringen så måste det här huset ses. Huset byggdes 1988 och är 280m (kvadratmeter ) med övergripande mark totalt ca 4 610m (kvadratmeter). Huset har en mycket stor källare som är ca 120m, vilket skulle ta fastigheten till ca 400m om den kombineras. Källaren är främst ett dubbelgarage med 2 extra rum och en stor hall och kan användas som en dun för män, ett lekrum eller ett mycket bekvämt förråd som är torrt, kaklat och varmt. Fastigheten ligger på toppen av en kulle med inga grannar med utsikt över, även om det finns grannar i närheten så att fastigheten inte känns avlägsen. Huset ligger ca 160m över havet med enastående utsikt över bergig terräng och utsikt över Pegomas by och Grasse. Fastigheten ligger på gränsen till Mouans-Sartoux och Pegomas kommun och backar till skogen av Mouans-Sartoux nära byn Mouans-Sartoux samt kommunen Mougins men kostar mycket mindre per kvadratmeter än de områdena trots att de är så nära.

Om fastigheten (hus och lägenhet) ) hyrdes ut till gäster under juli och augusti hyresintäkterna skulle vara € 600 till € 800 per natt. Detta skulle minska något för månaderna april till slutet av juni och september till oktober. Avkastningen på investeringen är mycket bättre än att hålla pengar i en bank till historiskt låga räntor och den här egenskapen kan generera en andra inkomst om den inte används som bostad.

Det finns också potential för utveckling som Fastighetens totala landmassa består av 2 tomter där en av tomten kan säljas på och separeras från befintlig egendom. Vi har haft citat från lokala experter på jorden (Geometre Expert Foncier) där detaljer har givits om att skilja marken. Detta kräver fortfarande att planeringstillstånd ska slutföras, men möjligheten är där och om det godkänns kommer värdet på marken och egendomen att ökas dramatiskt.

Det ligger inom gångavstånd från fastigheten en kemist, bageri , postkontor, café, restaurang mm .. Det finns 8 stora och moderna stormarknader inom 15 minuters bilresa med närmaste stormarknad bara 5 minuters bilresa bort. Det finns flera franska skolor inom 6 minuters bilresa samt en internationell skola (EIB) i Pegomas. Fastigheten ligger i en lugn miljö med ren luft och mindre förorening på grund av minsta trafikflöde som tenderar att var lokalbefolkningen besöker närliggande skog eller pendlar till och från jobbet. Den närmaste huvudbyn är Pegomas som är ett kommande område med nya utvecklingar som byggs. Nice flygplats ligger 20 minuters bilresa bort, närmaste strand, mellan Cannes och Mandelieu, ligger ca 8 minuters bilresa bort. Monaco är 45 minuters bilresa och San Remo i Italien kan nås på en timme. Det finns en lokal anslutningsväg till A8, som kallas Penetrante, och detta ger snabb och enkel tillgång till Grasse sjukhus (10 minuters bilresa) eller Cannes och A8 (12 minuter). A8 är huvudmotorvägen som går längs den sydöstra delen av Frankrike och förbinder till platser som Nice, St.Tropez, Aix-en-Provence, Toulon etc. ..

Huset har ett stort entréområde med hall, ett franskt kök, matsal / vardagsrum med öppen spis, 5 separata sovrum och 3 badrum med 2 separata toaletter. Det finns också en 1 sovrum fristående lägenhet intill fastigheten med egen ingång och den här lägenheten kan enkelt anslutas till huvudhuset vid behov.

Huset har en fantastisk utsikt över den omgivande bergen oavsett vilken tid på året med solen som skiner på fastigheten från cirka 09:30 timmar fram till 17:00 timmar under vintermånaderna och 22:00 timmar under sommarhöjden.

Det finns en infinity pool bara några korta steg från huset som är lätt att underhålla och är ca 72m (kubikmeter) (12m x 6m i storlek). Det finns också ett poolhus i närheten som kan omvandlas till något större, eftersom det finns en liten tomt direkt bakom vilken en gång användes som en grönsaksplåst, men kan nu användas för att förlänga och skapa ett litet pensionat, gym, bastu , kontor mm ....

Fastigheten värms av golvvärme som styrs av en elektrisk Technibel-pump och rinnet upphettas med en oljepanna. Rörelsekostnaderna är cirka 1 200 euro per år för oljebränslen och ca 200 euro per månad för el.

Det finns en stor uppfart som leder upp till fastigheten med tillräckligt med parkering för upp till 10 bilar.

Fastigheten har huvuddränering, dold trädgårdssprinklersystem för gräsområdena, kranar anslutna till elnätet för vattning eller slangar och dessa är prickade kring trädets huvuddelar, en duschkran för pool, barnen svänger och glider med en speciell säkerhetsgummiyta, tillsammans med ett trähus och en låsbar skjul för ytterligare trädgårdslagring. Om du letar efter ett franskt hem att bo eller använd som sekundärt hem det här huset är ett perfekt tillfälle att köpa i ett kommande område nära allt som behövs för dagens vardag.

Plats

Kontakta säljaren

Denna fastighet har nu sålts

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss