Fantastisk lantlig villa med stor pool

Anna,  Valencia,  spanien
Sold

Sammanfattning

  • bedrooms 4
  • bathroom 2
  • Property Size: 304 sqm
  • Land Size: 3,691 sqm
  • Year built: 1980
  • Privat, inte förbisedd
  • Lugn
  • Panoramautsikt över jordbruksmark apelsinlundar och berg
  • Gröna referenser (A)
  • Stor privat kaklad, filtrerad pool
  • Hela fastigheten totalrenoverad
  • Stort utbud av fruktträd
  • Enkel tillgång till Valencia eller Alicante flygplats
  • Xativa (20 minuter) centrala järnvägsstationen
  • Kusten 40 minuters bilresa

detaljer

Vacker, rustik, renoverad 4-bäddsvilla med full geotermisk centralvärme och luftkonditionering. Exteriören innehåller en stor pool med panoramautsikt över landskapet.
Två täckta terrasser perfekta för måltider utomhus. Dubbelgarage, tvättstuga, paellakök, verkstad och fantastisk utsikt över Caroigdalen.


På grund av sitt läge har villan fri utsikt över Anna, Caroigdalen och Carocheberget som är , på 1 126 meter, den högsta punkten i provinsen Valencia.
Denna helt renoverade fastighet består av fyra dubbelrum, två badrum, L-format vardagsrum/matsal och kök.
Exteriören innehåller en pool, två täckta terrasser, stort dubbelgarage, bilport, tvättstuga, paella kök, toalett och duschrum, verkstad, poolpumprum, mogna buskar, anlagda trädgårdar allt på en nivå och perfekt för rullstolsanpassade. Fastigheten drar nytta av geotermisk centralvärme, solenergidrivet varmvatten, automatiserade trädgårdsbevattningssystem, elnät, trådlöst bredband och en Freesat TV-maträtt. ( Fast telefon tillgänglig men inte ansluten) Byggtomten är helt inhägnad och husdjursvänlig. Tillgång till fastigheten sker via en fjärrmanövrerad entréport.
Det finns gott om plats för att parkera flera bilar, båtar eller husvagnar.


Villan ligger på den nedre tredjedelen av huset. område med terrasserad mark och detta område är helt inhägnat.
Främre höjden till villan är en täckt terrass, 33 kvm, inhägnad med balustrader. Utrustad med ström, takfläkt och ljus.

Lounge, 4,7 x 7,4
Ingång via ytterdörr till L-formad vardagsrum/matsal. Loungen är utrustad med en väggmonterad luftkonditioneringsomvandlare, många eluttag, TV-uttag, två värmeradiatorer takfläkt/ljus. Det finns en hörn med pelletskamin för biomassa. Fönster i två aspekter.

Kök, 2,7 x 4,0
Ett fullt utrustat modernt kök med inbyggd Neff dubbelugn, keramikhäll, fläkt, integrerad AEG diskmaskin, bänkskivor i marmor, gott om uttag, massor av förvaring, fönster till sidohöjd och dörr till bakre trädgård och pool.

Master Bedroom, 4,0 x 4,3
Inbyggd luftkonditioneringsomvandlare, värmeelement, takfläkt/ljus, monterad sängsida lyser två fönster mot sidohöjd, dörr till badrum. Sovrumssvit med möbler kvar.

En-suite, 2,0 x 3,4
Helt kaklat, innehållande, bidé, låg WC, handfat, duschkabin med termostatisk vattenkontroll, fläkt , värmeradiator, förrådsskåp, fönster mot bakhöjd.

Sovrum 2, 3,3 x 4,1
Värmeradiator, takfläkt, fönster mot sido aspekt. Sovrumssvit med möbler kvar.

Sovrum 3, 3,2 x 3,3
Värmeradiator, takfläkt, fönster mot terrassen på framsidan. Sovrumssvit med möbler kvar.

Sovrum 4, 2,7 x 2,8
Används för närvarande som arbetsrum, innehåller värmeradiator och fönster till sidohöjd. En del kontorsmöbler finns kvar.

Huvudtoalett/duschrum, 2,0 x 2,4
Helt kaklat, innehållande bidé, låg WC, handfat, duschkabin med termostatisk vattenkontroll, fläkt , värmeradiator, förrådsskåp och fönster mot bakhöjd.

Hela villan har keramiska klinkergolv, alla fönster och ytterdörrar är termiskt effektiva och dubbelglasade. Alla fönster är försedda med rulljalusier och myggnät.

Carport, 3,1 x 5,8
Öppen på två sidor med kraft och ljus, keramiskt klinkergolv och ingång till garage.
< br />Garage, 4,7 x 9,7.
Entré genom fjärrmanövrerad elpaneldörr, golv helkaklat, el och ljus med fönster och sidodörr. Garaget inrymmer bergvärmepumpen och förvaringstank för centralvärmevatten.

Tvättstuga, 2,0 x 3,1
Utrustad med dubbla handfat, vägg- och golvmonterade förråd, kaklade bänkskivor, div. eluttag och VVS för tvättmaskin och torktumlare. Fönster till sidohöjd. Tvättstugan rymmer nedsänkningscylindern för solenergi och VVS plus en väggmonterad gaspanna för att backa upp solen om det skulle behövas under vintermånaderna.

Poolomklädningsrum, 1,8 x 1,9
Helkaklat, innehållande dusch med termostatventil, WC och handfat.

Paella Kök, 3,4 x 5,1
Kakelgolv och bänkskiva i ena änden försedd med skorsten för grill, el och ljus .

Pool, 10,0 x 5,0
Helkaklat med romerska trappsteg till ena änden. Djup ända 2,7 meter, försedd med rostfri poolstege. Två LED-belysningsenheter och rengörande sugpunkt.

Pumprum för pool, 1,6 x 4,1
Innehåller pump, VVS och filter. Utrustad med automatisk tidsinställning för rengöring. Förvaring för poolutrustning och kemikalier.

Täckt bakre terrass 36 kvm
Kakelgolv, lindade sittplatser, försedd med takfläkt/ljusström och väggbelysningsarmaturer.

Verkstad, 3,9 x 4,1
Försedd med bänk och lite hyllor, kraft och ljus.

Resterande två tredjedelar av tomten är planterade med apelsin- och olivträd med bevattningssystem monterade. Andra fruktträd som granatäpple, nispero, persimon, persika, aprikos, körsbär och vindruvor är planterade över hela tomten.


Villan ligger vid den gröna och bördiga foten av Macizo Del Caroig-dalen nära den historiska byn Anna som ligger 197 meter över havet och har en befolkning på ca. 3000, Anna har blivit ett populärt turistområde på grund av den lokala Albufera (en naturlig sjö som matas av källor) och det nyligen renoverade moriska palatset. Byn erbjuder alla bekvämligheter som stormarknader, garage, hälsocenter, tandläkare, restauranger och barer etc.
Se den lokala webbplatsen -
https://www.tripadvisor.com/Tourism-g2589810-Anna_Province_of_Valencia_Valencian_Country-Vacations .html#photos;geo=2589810&detail=2589810&ff=260762389&albumViewMode=hero&aggregationId=101&albumid=101&baseMediaId=260762389&thumbnail=260762389&albumViewMode=hero&aggregationId=101&albumid=101&baseMediaId=260762389&thumbnail=MinWidth=31&cnfilter borta /&x autofilter=nära stan&nära=31&cnoffset endast byXauto=0 minuter borta /&filter i närheten av stan bil och har återigen ett mycket historiskt förflutet. Valencia och flygplatsen ligger cirka 45 minuter bort, Alicantes flygplats 1 timme och 10 minuter och Medelhavskusten ligger 40 minuters bilresa bort. Xativa har en central järnvägsstation som ger en billig och pålitlig service till Valencia och omgivande städer.

Alla mått är ungefärliga och i meter.

Golv planer

Villa floor plan. Energy efficiency certificate Land registery Land registry Land registery

translate.video

Youtube Video

Plats

Kontakta säljaren

Denna fastighet har nu sålts

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss