Cortijo-7 sovrum, pool och trädgårdar

Bobadilla,  Málaga,  Andalucía,  spanien
Sold

Sammanfattning

  • bedrooms 7
  • bathroom 4
  • Property Size: 531 sqm
  • Land Size: 689 sqm
  • Lugn privat miljö med fantastisk utsikt i alla riktningar
  • 7 sovrum, 4 badrum plus exteriör duschrum och toalett
  • Sover bekvämt upp till 14 personer
  • Högspecifikation möbler och inredning
  • Vatten, el, internet och bra för bevattning och pool
  • 10m x 5m pool
  • Utomhusliv och nöjesområde
  • Utility block, 2 garage och verkstad
  • Omfattande terrasser, trädgårdar och grönsaksplot
  • Stor gästfrihet affärspotential

detaljer

Cortijo La Fabrica, Bobadilla Pueblo, Antequera
Betydande fristående fastighet med affärspotential

Cortijo, som inte har några nära grannar och vacker utsikt över den omgivande landsbygden och bergen, ligger inom några få minuters promenad från den traditionella byn Bobadilla och 10 km från den viktiga staden Antequera. Platsen ligger cirka 200 meter från en lugn väg och närmar sig en kort spår typisk för området.
Sedan 2001 har fastigheten genomgått en omfattande utveckling och modernisering. Under 2018 har Cortijo varit helt målad. I oktober 2018 installerades en septiktank. Det finns 2 separata bostäder på platsen.

Huvudhuset har 2 lounger, kök och toalett på bottenvåningen.
Huvudloungen har dubbla aspekter på främre trädgårdar och terrasser och pool på baksidan.
Den andra loungen har altandörrar på terrasserna och det öppna loungen.
Det professionella köket har beredning och lagring av rostfritt stål. Det finns många höga, vita köksaggregat med skåp och lådor som också har ett inbyggt kylskåp, ett kyl / frys och en Bosch-ugn. Ett Bosch-rostfritt stålprogram erbjuder ytterligare matlagningsmöjligheter. Köket kompletteras med en Bosch-diskmaskin och en matsvit med Kartell. Det finns ett stort fönster från golv till tak och dörren till de bakre terrasserna.
Mått:
Main Lounge: 9.50mx 3.42m
Second Lounge: 4.83mx 2.75m
Kök: 5.60 mx 4,00 m

Huset har 4 dubbelrum och 3 badrum.
Sovrum 1 har ett helkaklat badrum med duschkabin, badkar, toalett och handfat med en liten söder -yta terrass. Dessutom har sovrummet en extra västerläge terrass.
Sovrum 2 har ett helkaklat badrum med duschrum med toalett och handfat.
Sovrum 3 har ett delat helkaklat badrum med duschrum med sovrum 4. Badrummet består av dusch, handfat och toalett.
Sovrum 4 har garderober och en stor utomhusterrass mot söder och väster. erbjuder underbar utsikt över bergen. Dessutom finns det utanför trapp som leder direkt till poolen och verktygsområdet.
Det finns separat tillgång till badrummet från varje sovrum.
Landningsområde med inbyggda garderober.
Mått enligt följande:
Sovrum 1: 4,0 mx 3,4 m
Sovrum 2: 3,5 mx 2,3 m
Sovrum 3: 3,2 mx 2,5 m
Sovrum 4: 4,3 mx 3,0 m
Stor terrass: 11,0 mx 5,5 m

Huset är helt dubbelglasat, är centralt uppvärmt (gas), har en stock spis och luftkonditionering i det stora receptionen. Lyxiga Roche Bobois-möbler ger en omedelbar modern känsla vid inresan från det mer traditionella utsidan. Fantasiv belysning i hela och garderob / lagringsenheter kompletterar den moderna interiören.

En andra oberoende bostad med en våning har ett vardagsrum / kök med gasspis, kyl och frys, diskmaskin, matsal och vardagsrum med musiksystem. Den är utrustad med vedspis och luftkonditionering. Det finns 3 sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch, toalett och handfat. Boendet har en avskild vinstäckt bakre terrass och tillgång till alla utomhusanläggningar och trädgårdar fram och bak.
Mål enligt följande:
Lounge / kök: 6,70mx 3,80m
Badrum: 3,04 mx 1,25 m
Sovrum 1: 3,20 mx 2,35 m
Sovrum 2: 4,10 mx 2,37 m
Sovrum 3: 4,10 mx 2,50 m

Båda bostäderna är välskött med skarp dekoration och högkvalitativ finish i hela.
Externt till huvudhuset är gaslagring, kombipanna och rackade förvaringsutrymmen.

Lika viktigt för andalusiska boenden är det yttre utrymmet som har mycket i den här egenskapen. Framtill finns mogna anlagda trädgårdar med ett stort utbud av träd, buskar och fleråriga växter, inklusive en stor variation av iris och rosor. Fruktträden, inklusive aprikos, plommon, äpple, päron, körsbär och fikon kompletteras av en stor grönsaksträdgård som tillsammans ger god beskärning och en viss självförsörjning. Det finns en funktionstänk och designerstol. Alla trädgårdsområden bevattnas automatiskt från en plats på plats. Trädgårdsskötsel och poolunderhållstjänster finns tillgängliga från en lokal socialföretag på kontrakt. En privat gated drive ger tillgång till fronten med gott om parkeringsplatser.

Till baksidan finns det omfattande terrasserade områden (639 kvadratmeter) och stor pool (10m x 5m). Terrassen utanför köket är ett idealiskt område för att äta utomhus. En arkitektoniskt designad paviljong ger ett skuggat äta- / avkopplingsområde på ena sidan av poolen. Poolen och alla terrasser har yttre belysning. En viktig förbättring av fastigheten är verktyg, dusch, kök och grillplats. Denna stora anläggning har utformats för att tillhandahålla allt som behövs för "utomhusliv". Verktygsområdet har en tvättstuga, oberoende varmvattenanläggning, gott om förvaring och professionell diskbänk för rostfritt stål. Duschområdet har en stor duschkabin, designer handfat och separat toalett och handfat. Köket har ett stort kylskåp, frysskåp, diskmaskin, dubbel professionell handfat och hyllor och lagringsenheter i rostfritt stål. Den länkade täckta 'öppen lounge' och grillplats är ett annat skuggat ätande, avkopplande och underhållande område med sitt eget musiksystem och belysning. Det finns en inbyggd traditionell grill, matlagning / diskbänk / matlagningsområde och ett musiksystem. Den öppna loungen är 5,90 m x 5,45 m.

Den bakre gränsen har privat grindad åtkomst från banan. Det bakre muren har en stor verkstad och 2 garage, som ger gott om förvaring för fordon, cyklar och utemöbler. Utomhusutrymme för torkning av tvätt leder till en anlagd medelhavsträdgård med produktivt citronträd och trälagringsområde.

Fastigheten är försedd med el, vatten, internetuppkoppling med wi-fi, full 4G mobil täckning , ett övervakat larmsystem och vanliga säkerhetsfunktioner. Det finns en brunn som tillför vatten för bevattning till alla trädgårdar och poolen. Cortijo La Fabrica är en utsedd lantlig finca utan Plus Valia-beskattning.

Sedan köpet 2001 har fastigheten använts som ett privat hem. Den har emellertid utvecklats på ett sätt som ger den möjlighet till en mängd olika affärsmöjligheter, inklusive bed and breakfast, Airbnb, temainriktade pauser, språkinlärning, utomhusaktiviteter, matlagningskurser och många andra möjligheter. Alternativt kan det fortsätta vara ett vackert hem med gott om plats för vänner och familj. Det kan sova upp till 14 personer bekvämt. Webbplatsen är helt muromgärdad, grindad och inhägnad och är mycket säker för barn med gott om plats för utomhusaktiviteter.

De stora historiska och kulturella centra i Granada, Cordoba, Sevilla, Ronda och Malaga är lättillgängliga med väg- och järnvägsförbindelser. Malaga flygplats ligger mindre än 1 timme från fastigheten med antingen bil eller tåg. Costa del Sol är 1 timme och Costa Tropical 1,5 timmar med bil. Madrid ligger bara 2,5 timmar med höghastighetståg från den närliggande Antequera Santa Ana-stationen som länkar till de nationella och europeiska järnvägsnäten.

Ytterligare detaljer:
Det byggda området är: 531 kvadratmeter < br /> Tomtområdet är: 1059 kvadratmeter
Poolen är: 50 kvadratmeter

Till salu av ägaren.
Pris: € 360 000 (inklusive alla möbler, inredning , servis och linne krävs)





Plats

Platsfoton

Kontakta säljaren

Denna fastighet har nu sålts

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss