4 sovrum hus, titel gärningar, pris reduceras

Pervolia,  Larnaka,  cypern
£210 000

Sammanfattning

  • bedrooms 4
  • bathroom 2
  • Property Size: 200 sqm
  • Land Size: 299 sqm
  • Year built: 2006

detaljer

Funktioner:
Titelaktioner.
Full centralvärme.
Full luftkonditionering.
Etablerat hörnplot.
Privat trädgård.
Pergola och Hot Tub. Delvis möblerad.
Inte att missa.
Priset är öppet för förnuftiga erbjudanden.

Beskrivning:

Huset är placerat på kanten av Kiti / Pervolia gränsen, i byn Pervolia. Det är en kort promenad till Pervolia snabbköp och restauranger, och under 5 minuters bilresa till stränderna.
Byn Pervolia har en dagis , en grundskola, postkontor, frisörer och en utmärkt läkarmottagning. Allt som krävs för dag och dag bor med havet på din tröskel. Kiti har ett stort utbud av faciliteter, inklusive stormarknader, apotek, banker och restauranger.
Det ligger under 10 minuters bilresa till Larnaca flygplats. Huset ligger i närheten av motorvägen till Limassol och Nicosia, med resan tiden ca 45 minuter till Nicosia. Denna hörnplot egendom är i utmärkt skick, väl underhållen av nuvarande ägare, med fältvyer, inklusive utsikt över det berömda Stavrovouni-klostret.
Huset är ljust och luftigt och består av följande;

Bottenvåningen:
Bottenvåningen är rymlig och öppen planlösning, området är anpassningsbart för att passa alla familjer individuella behov. För närvarande har det två sittplatser, en matplats och kök med granitbänk, som leder till ett verktyg.
Det finns en gästtoalett.
Det finns ingångstelefoner på båda nivåerna i hemmet.

På övervåningen:
Det stora sovrummet har en duschrum, ett omklädningsrum med golv till tak garderober och en stor balkong.
De andra tre sovrummen är alla bra storlek dubblar, med golv till tak garderober. Ett av sovrummen har en Juliette balkong. Badrummet ligger på denna våning.
Det finns en granitrappa med ett glasmålat fönster i trapphuset.

Trädgården;
Från matsalen kan du träna ut på området Pergola där bubbelpoolen ligger, för att koppla av och njuta av den cypriotiska sätten att leva utomhus medan man tittar över fälten till klostret på baksidan av huset.
Det finns många sittplatser runt trädgården för att du ska trivas, som är privat och säker, med en mängd buskar, blommor och några fruktträd.
Huset har också en carport. Huset säljs delvis möblerat, vilket inkluderar alla vitvaror, mikrovågsugn, kyl och frys, ugn och spis.

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss