Fristående hus med trädgård och pool

Villanueva del Trabuco,  Málaga,  Andalucía,  spanien
€985 000

Sammanfattning

 • bedrooms 7
 • bathroom 7
 • Property Size: 569 sqm
 • Land Size: 1219 Acres
 • Year built: 1920
 • Fristående hus med separat fristående villa
 • Privat ekologisk pool och poolhus
 • Helt renoverat hela
 • Fem terrasser
 • Inomhus
 • Två kök
 • Sju sovrum
 • Sju badrum
 • Tomt tomt på 1 219 m²
 • Vackra mogna trädgårdar

detaljer

Fastigheten minskas från 1 125 000 £. Prissatt att sälja.

Intäktsmöjlighet! En verkligt unik, helrenoverad traditionell Cortijo på den fridfulla andalusiska landsbygden, men ändå i närheten av både Malaga och Granada.

Beskrivning av fastigheten: Cortijo Piedra är en traditionell bondgård som har genomgått omfattande reformer till höga specifikationer . Samtidigt som den traditionella karaktären bevaras, har stilen och moderna bekvämligheter lagts till för det moderna livet. Fastigheten är i utmärkt skick och de privata trädgårdarna har hållits till en mycket hög standard.

Boendet ligger på två huvudvåningar. En välkomnande entré på bottenvåningen ger tillgång till det pittoreska familjevardagsrummet som innehåller den ursprungliga eldstaden med en modern, effektiv, braskamin. Utanför vardagsrummet finns ett biblioteksområde med franska dörrar till den privata innergården. Gården har original kullersten genomgående och en vacker spaljé skapar en mycket speciell atmosfär.

Den rymliga och eleganta matsalen ligger öster om huset som är ett fantastiskt underhållande utrymme under vintermånaderna. Kontoret leder också bort från matsalen som är fylld av karaktär på grund av sina exponerade ursprungliga stenväggar. Fastighetens flexibilitet gör att detta kan användas som ett extra sovrum med dubbelsäng om så önskas.

Köket var unikt designat i linje med resten av fastigheten; det är husets nav med gott om förvaring och arbetsyta. Det finns två stora fönster mot trädgården och direkta franska dörrar ut till terrassen, vilket håller köket svalt på sommaren och varmt på vintern. Köket har också en braskamin, perfekt när man lagar mat på vintern.

Den ursprungliga trappan leder upp till andra våningen och ger ett stort urval av rum, alla ljusa, luftiga och individuellt designade - de flesta varav har fantastisk utsikt. Alla rum har fungerande fönsterluckor, vackra synliga takbjälkar, gamla stenväggar och kompletteras av subtila färgfärger samt ett eget lyxigt privat badkar eller dusch. Vissa har till och med franska dörrar till en privat terrass med utsikt över det antika klostret, som är upplyst varje kväll i den pittoreska byn Archidona.


Fastighetens tomt:
charmiga inhägnade tomter var skickligt utformade för att skapa en serie små trädgårdar som erbjuder en rad olika områden att koppla av i antingen i solen eller skuggan. Trädgårdarna har skötts perfekt under de senaste 15 åren. Fantastiska mogna rosenbuskar som täcker hela trädgården, en rad färska örter, olivträd och vinrankor gör det yttre utrymmet helt unikt inom detta område i Spanien.

Inom trädgårdarna finns en specialdesignad färskvatten ekologisk pool, som är härlig för ett uppfriskande dopp utan några skadliga kemikalier. Poolen kommer också komplett med ett poolhus som inte bara inrymmer det toppmoderna poolsystemet utan också är ett bra utrymme att underhålla.

Det finns flera utedass som följer med fastigheten. Allt detta skulle kunna vidareutvecklas för att skapa ytterligare boende och tillföra värde till den befintliga fastigheten. För närvarande används en som grovkök och resten som stora förvaringsytor.

De privata innergården och terrasserna är extremt rymliga, ljusa och luftiga och ger en fridfull oas för att bara koppla av och varva ner. Allt detta är en fantastisk förlängning av boendet.

Det finns också en skyddad parkeringsplats direkt utanför främre entrén samt ytterligare en parkeringsplats framför den fristående delen av fastigheten, med plats för tre bilar.


Separat fristående villa:
Förutom det stora huvudsakliga boendet finns det också ett separat bifogat, fristående boende till fastigheten.

Bostaden ligger på två huvudvåningar. En välkomnande hall på bottenvåningen ger tillgång till familjens vardagsrum och matsal som drar nytta av vackra högt takbjälkar samt en effektiv braskamin. Vardagsrummet har franska dörrar som vetter mot sin egen privata terrass, vilket är ett fantastiskt område för underhållning.

Utför vardagsrummet till höger ligger köksdelen som är utrustad med alla moderna faciliteter inklusive kyl och frys, tvättmaskin och diskmaskin. Köket har gott om förvaring och arbetsyta. Till vänster är huvudbadrummet med vackra kaklade väggar och fullstort badkar. Det finns också ett stort förvaringsskåp, hyllor för linne etc.

Den imponerande öppna trappan komplett med ljuskrona leder upp till andra våningen som består av två vackra sovrum vardera med otrolig utsikt över Granadabergen. Det stora sovrummet har en egen privat terrass med 180 graders utsikt över Archidona samt ett lyxigt duschrum med vackert marockanskt kakel. Alla rum har fungerande fönsterluckor och ny el.

Detta boende kan hyras ut helt separat till huvudbyggnaden, vilket genererar en sund inkomst under hela året.

Allmänna anmärkningar:
Ett toppmodernt larmsystem är installerat som har direkt tillgång till räddningstjänsten vid behov.
Båda bostadsområdena har centralvärme installerad.
All helt ny el och VVS.

Plats:
Cortijo Piedra är perfekt beläget strax utanför den lilla staden Villaneuve del Trabuco och ligger på en av de vackraste landsbygderna i Spanien, omgiven av olivfält och inbäddat vid foten av Sierras.

Villaneuva del Trabuco är en pittoresk liten stad med många tapasbarer och restauranger. Den har en fantastisk gemenskapskänsla med massor av faciliteter inklusive en gatumarknad och stormarknad varje vecka.

Cortijo Piedras utmärkta läge ger dig ett urval av fler än 20 golfbanor och dess närhet till Malaga och Granada erbjuder ett brett utbud av olika restauranger, köpcentra och historiska monument som Alhambra-palatset. Det är en utmärkt bas för en rad aktiviteter som:
          
Bakgrund och affärspotential:
Cortijo Piedra drevs som ett framgångsrikt bed and breakfast i boutiquestil från 2009 till 2013. Verksamheten belönades med ett Certificate of Excellence från Tripadvisor, samt den prestigefyllda Tripadvisor Travelers Choice-utmärkelsen. Detta ovärderliga affärsrykte är en klar tillgång för alla framtida ägare.

Även om det var extremt framgångsrikt, drevs det som ett livsstilsföretag och har därför stora möjligheter att bygga vidare på det utmärkta ryktet och maximera intäkterna. Webbplatsen har avsiktligt lämnats live och är tillgänglig för separata förhandlingar. Detta är verkligen en speciell perfekt formad fastighet!

Plats

Kontakta säljaren

© 2004 - 2022 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss