This advert is no longer active. The property may have been sold or taken off the market.

 Villa med 2 sovrum i lugnt, lantligt läge

Amaliada,  Ilia,  Dytiki Ellas,  grekland
€89 500

Sammanfattning

  • bedrooms 2
  • bathroom 1
  • Property Size: 90 sqm
  • Land Size: 1325 sqm
  • Year built: 1980
  • Fantastisk utsikt
  • Enkel åtkomst till flygplatsen
  • Vandrings- och cykelmöjligheter
  • Tillgång till de "joniska" öarna
  • Nära till kustorter
  • Enkel åtkomst till arkeologiska platser / museer
  • Både sommar- och vinterdestination

detaljer

Denna fastighet har tjänat sitt syfte som familjesemesterbostad i nästan 40 år och det är nu dags att byta ägande!

Designad och byggd av sina nuvarande och enda ägare tillbaka till början av 1980-talet. denna 2-sovrum / 1-badrum (90 kvadratmeter) lantlig villa är nu till salu. Eftersom ägarna - ett grekiskt pensionerat par som bor permanent i Aten nu kommer till en ålder gör avståndet 300 km från Aten det successivt svårare för dem att besöka så ofta som de brukade och njuta av det till dess fulla potential. < br />
Denna villa ligger på en kulle utanför byn 'Dafni', nära staden 'Amaliada' på Peloponnesos nordvästra kust, och erbjuder fantastisk utsikt över de omgivande områdena och det är den perfekta platsen för vandrings- och cykelentusiaster! Med många väg- och cykelvägar för vandring och cykling och bara några kilometer från "Pineios Dam & Lake" är möjligheterna till en hälsosam och avkopplande livsstil, nära naturen och bort från stressande stadsboende oändliga!

Fastigheten (allt elektrisk) har alla nödvändiga bekvämligheter - inklusive luftkonditionering (för varm och kall luft) och en eldstad i eldstaden i loungen. Även om infrastrukturen (rören) finns för ett centralvärmesystem, har de nuvarande ägarna inte installerat en eftersom kombinationen av luftkonditioneringsenheter och eldstad har tillräckligt för att ge dem vad som krävdes när det gäller temperaturreglering under hela året !

Med 0,1325 hektar (1325 kvadratmeter) säkert inhägnad mark som omger villan och en vacker trädgård på östra sidan av tomten, erbjuder fastigheten oändliga möjligheter för trädgårdsskötsel och odling av grödor i hela året då det lokala klimatet främjar sådana aktiviteter maximalt.

Villan är för närvarande fullt möblerad och det finns möjlighet för de flesta (om inte alla) elektriska apparater och möbler som ska säljas med fastigheten - som del av det begärda priset! Det finns också en enda bilport och ett 15 kvadratmeter stort lagerrum för verktyg och utrustning. Det finns också låsbara förråd under balkonger för extra förvaring och öppna / externa förvaringsplatser för stockar.

Byn 'Dafni' ligger inom gångavstånd och grundläggande bekvämligheter finns tillgängliga där som en mini- marknadsföra. Närmaste stad är 'Amaliada' - beläget 12 km från fastigheten eller 16 minuters bilresa. Eftersom 'Amaliada' är en stad med 20 000 människor, erbjuder den alla bekvämligheter man kan begära - inklusive en biograf, enstaka teaterföreställningar och musikfestivaler under sommaren.

För att njuta av havssimning och promenader vid kusten, "Kourouta" - bland de bästa sandstränderna i Grekland, är bara 18,5 km / 27 minuters bilresa bort. "Kourouta" är en fullständig kustort och det finns därför många möjligheter och aktiviteter tillgängliga för underhållning där under hela dagen - mellan april och oktober.

Fastigheten kan också användas som en "gateway" för att utforska öarna i "Joniska havet"! Med hamnen "Kyllini" på 36,5 km / 35 minuters bilresa bort kan du enkelt få tillgång till färjorna därifrån till öarna "Zante" och "Kefallonia"!

Lägg till till smak, är villan lättillgänglig från Araxos flygplats (nära staden 'Patras') - belägen 45 km / 51-minuters bilresa bort! Det finns många flyg direkt från Storbritanniens flygplatser till "Araxos" flygplats mellan april och oktober och därför är åtkomst från och till relativt lätt för det bättre och varmare halvan av året.

Alternativt och under vintermånaderna , Athens internationella flygplats ligger 316 km / 3,5 timmars bilresa bort.

Slutligen finns enkel åtkomst från villan via bil till ett antal turistattraktioner - såsom: Ancient Olympia Archaeological Site & Museum, traditionella bergsbyar i 'Ilia' och 'Arcadia', Ancient Theatre of 'Ilida' och många andra.

Den här egenskapen är borta från folkmassorna men inte långt borta från allt du kan tänka på gör som en del av att utforska den grekiska kulturen!

Golv planer

Existing Plan & Elevations Existing Site Plan

Plats

Platsfoton

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss