Villa med 3 sovrum och stuga med 1 säng.

Pegeia,  Paphos,  cypern
£459 000

Sammanfattning

  • bedrooms 4
  • bathroom 4
  • Property Size: 225 sqm
  • Land Size: 780.26 sqm
  • Year built: 2014
  • Helkaklad pool med solpump
  • Centralvärme, tillhandahållande.
  • Parkering för 3 bilar
  • Framgångsrik verksamhet

detaljer

Fullständig lagfart - för båda fastigheterna.
Framgångsrik verksamhet 20k + PA
Fullt registrerat företag hos Cyperns turistråd

Både Villa Balmoral och stugan med 1 sovrum är imponerande och unikt designade stenbyggd, byggd enligt brittisk standard, hel hålväggsisolering, med moderna och kvalitetsbeslag genomgående. Bara 200 meter från Peyia Village-torget och alla dess bekvämligheter erbjuder villan fantastisk utsikt över Peyia, Coral Bay och Medelhavet från de flesta områden i huset och villapoolområdet.

Titta på solnedgångarna från fastigheterna. balkong eller veranda och ta sedan en lugn promenad till Peyia Village för lunch eller middag i en av de många fantastiska traditionella tavernorna där du hittar några av de bästa gästfriheterna i Paphos. Strandresorten och bekvämligheterna vid Coral Bay ligger bara några km bort vid kusten och du har en utmärkt bas för att utforska byarna som Kathikas med dess vingårdar och många fantastiska restauranger eller över till Akamas naturreservat som är värd för ett av de bästa orörda stränder på Cypern (Lara).

Privat beläget inom en stor hörntomt i ett centralt område i den gamla byns centrum i Peyia, denna imponerande 3 sovrum, 2,5 badrum fristående Cypern villa med pool har designats, möblerad och anlagd till högsta standard och erbjuder en verklig smak av traditionellt cypriotiskt byliv.

Den helt luftkonditionerade villan har alla moderna bekvämligheter såväl som fördelaktiga extrafunktioner som 8m x 4m Private pool med romerska trappor, ledstång och sitthylla, lång täckt veranda med matbord (till plats för 6), stenbyggd grill, 3 dubbelstora sovrum med fantastiskt badrum till master bedroom, ett familjeduschrum med stor duschkabin , garderob & designkök med alla moderna apparater inklusive diskmaskin. Villan erbjuder också rullstolsanpassat utrymme med ramper som ger tillgång till villan och poolområdet.

Allt i villan kännetecknas av den vackra stenbyggnaden, omgivande stenmurar, de tjocka träskenorna och pelarna och vassa samtida detaljer på insidan som glasblocksskärmar i badrummen och krom/glasräcket på trappan. Utöver Cyperns solsken, utsikten mot Medelhavet och de stora uteplatserna/loungen.


När man når villan från den bakre uppfarten, öppnar huvuddörren upp till en ljus och luftig reception där du omedelbart blir tagen med moderna designfunktioner i detta fantastiska hem.

Till vänster finns det stora vardagsrum/kök med öppen planlösning som är mycket modern i sin design men också mycket bekväm och hemtrevlig kl. samtidigt. Loungen består av en braskamin (för lite svalare kvällar under lågsäsong), takfläkt, luftkonditionering och tillgång ut till verandan via altandörrar.

Köket är stort, mycket modernt och erbjuder lyxiga omgivningar. Huvudapparater inkluderar midjehöjd Siemens separat spis och fläkt, tvättmaskin, diskmaskin och stor kyl/frys (alla Bosch), dubbel keramisk diskho med blandare och altandörrar ut till verandan. Ett bord och 4 stolar i det här området möjliggör avslappnad frukost eller kaffe.

Om du går tillbaka till receptionen/hallen hittar du den moderna garderoben med wc och handfat. Tillgång från detta område nås sedan till 2 sovrum. Den första till höger består av en king size-säng, inbyggda garderober, toalettbord med spegel, takfläkt och luftkonditionering.

Det andra sovrummet på bottenvåningen består av 2 stora enkelrum stor säng. Tillgång från detta sovrum kan nås till den stora verandan och fönstret erbjuder underbar utsikt över den privata poolen och ut mot havet. Detta sovrum har också en takfläkt, luftkonditionering, stora inbyggda garderober, toalettbord och pall.

Mellan sovrummen finns ett stort duschrum med stor duschkabin, wc, tvättställ. handfat. Duschskärmen är gjord av glasblock vilket ger en mycket modern känsla.

När du går uppför övervåningen till sovrummet går du uppför en bred marmortrappa med smart designad balustrad avslutad med glas och krom. Längst upp till vänster hittar du en dörr ut till en stor balkong som är perfekt för att slappa och beundra utsikten. Det stora sovrummet i sig har en super king size-säng, stora inbyggda garderober, takfläkt, luftkonditionering och toalettbord med spegel. Altandörrar leder ut till en balkong som vetter direkt mot havet.

Sist men absolut inte minst är det vackra badrummet till det stora sovrummet. Badrummet är stort, modernt och designat i slående färger. Den stora duschkabinen är omgiven av glasblock. En-suiten har också bra förvaringsenheter, stort handfat och wc.

Villan är helt luftkonditionerad med takfläktar som hjälper till med god cirkulation, har myggnät monterade på utvalda fönster och har en tillförsel av färskt dricksvatten till köket.

Vattnet värms upp av solpaneler på taket med back-up nedsänkning vid behov.

*Villan är tillgänglig för rullstolar på grund av ramper placerade runt fastigheten.

Villa Balmoral nås via en gated uppfart med fotgängare som lätt kan ta emot 2-3 bilar. Detta område är också skuggat under större delen av dagen.

På framsidan av huset, som nås från kök, hall eller vardagsrum, finns den stora L-formade verandan som är den idealiska platsen för avkoppling i skugga och njuter av utsikten.

Vid sidan av huset finns en stenbyggd grill (nära köket) som hjälper till med uteservering och utomhusliv hela tiden.

Nedför en liten uppsättning stentrappor och du är vid det privata poolområdet med stenlagd uteplats för att slappa intill.

Den privata poolen med kurva är 8m lång och 4m bred. Dess grunda ände nås med trappsteg och ledstång i romersk stil för enkel åtkomst.

Poolen har fördelen av 2 filterpumpar som drivs av kostnadseffektiv solenergi.

Memot styvsonen poolen finns en sitthylla som låter dig sitta och koppla av, svalka dig. Allt detta medan du beundrar en vackert tillverkad stenbyggd exteriör eller de färgglada blommorna på de omgivande hibiskushäckarna.


1 sovrumsstuga - Dessutom och inklusive en förtjusande traditionell cypernstuga med 1 sovrum, storlek 50 m2

Inträde från gatunivå genom traditionell träport. (Båda fastigheterna kan också nås via en inre grind.

Byggd och designad enligt exakta specifikationer som villan med 3 sovrum.
Fullt utrustat kök
Fullt utrustat garderober
Vackert modernt duschrum
Braskamin
Fullständig luftkonditionering
Tysk UPVC lutande fönster och dörrar
Invändiga persienner
Flyskärmar
Stor stenbyggd BBQ
Utedusch, kakel och glastegel.
Tegelbyggt trädgårdsskjul
Mogna fruktträd.
Omgiven av mogen hibiskushäck som säkerställer avskildhet hela tiden.


Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss