3/4-säng Fristående villa med byggnadsplan

Entradas,  Beja,  portugal
Sold

Sammanfattning

  • bedrooms 3
  • bathroom 3
  • Property Size: 251 sqm
  • Land Size: 1480 sqm
  • Year built: 2007
  • Enorm lounge
  • 3 badrum
  • separat matplats
  • Utkanten av den vackra byn
  • Stor tomt ingår i försäljningen
  • Fullt utrustat kvalitetskök
  • 3 stora sovrum
  • Vacker lantlig miljö
  • 4: e sovrum / kontor / omklädningsrum
  • Fantastisk miljö så lugn

detaljer

En underbar möjlighet att äga en utmärkt utformad och välbyggd 3/4-bäddsvilla inklusive en 740 kvm stor tomt med planeringstillstånd (för närvarande inställd på vacker trädgård) belägen i denna lantliga miljö i utkanten av en mycket vacker by med sin pittoreska kullerstensgator, gamla byggnader och framstående kyrka. De nuvarande ägarna har älskat varje sekund här och det är en mycket motvillig försäljning. Byn är ett mycket sällsynt och överraskande fynd som omges av den fantastiska böljande landsbygden, olivlundar, vingårdar och apelsinlundar. Utsikten från vardagsrummet och terrassen över ängen erbjuder ett föränderligt landskap från en stor täcke av gyllenbrun till en filt av livlig grön med konstant mörk och silvrig grön av olivträden. Denna fantastiska villa består kort av en stor entré, gästtoalett / duschrum för familjer, enormt vardagsrum för att underhålla vänner och familj med den fantastiska utsikten också delad av matplatsen, fantastiskt utrustat kök med hög kvalitet med integrerade Zanussi-apparater (diskmaskin, ugn , spis och kylskåp), stort, fullt utrustat tvättstuga, sovrum med eget badrum, stort dubbelrum med vackert badrum, 3: e dubbelrum och ytterligare en studie / sovrum fyra / omklädningsrum. Den fantastiska täckta verandan är idealisk för middagar eller avkoppling med den fantastiska utsikten som leder ner till den vackra poolen (8 x 4 m) med stor privat, inte förbises solbadterrass. En stor källare med torr huvudhöjd under Verandah har poolutrustningen och ger också lagringsutrymme för trädgårdsutrustning och andra DIY-verktyg. På fronten finns ett stort integrerat garage med fjärrkontrollens dörröppning och ett stort verkstadsbänkområde och lofttillgång som ger en enorm mängd lagringsutrymme för alla de saker som används sällan.

Den attraktiva främre trädgården är utrustad med automatisk bevattning och inrymmer den underjordiska gaslagertanken och kompletterar utsidan av lågt underhåll så att 'lås upp och gå' för dem som inte behöver permanent vistelse. En annan utmärkt fördel med denna fastighet är att den inkluderade i försäljningen är en värdefull byggnadsplan på 740 kvm. med nuvarande dispositionsplaneringstillstånd. Denna tomt är intilliggande och för närvarande ordnad som en vacker välfylld och underhållen trädgård fylld med färgglada rinnande buskar, växter, rosor och en fruktträdgård med oliv, apelsin, granatäpple, citron, lime, kumquat, fikon, plommon, äpple, päronmandel och avacado . Glöm inte druvavinerna också. Trädgården har ställts in på lågt underhåll och bevattnas helt med det vatten som tillförs från det licensierade borrhålet. Den nuvarande planeringstillståndet för konturer skulle tillåta en annan fastighet upp till 250 kvm. av din egen design.

Byens pittoreska centrum ligger bara en kort promenad bort och har vackra välskötta trädgårdar i huvudgatan med restauranger, kaféer, ett bibliotek / internetkafé, läkarkirurgi, apotek , små livsmedelsbutiker och ett samhällscentrum. Det finns ofta sociala evenemang och fiestor under hela året, inklusive roststektar och danser - mestadels gratis! Området är omgivet av vackra landskap och lätt vandrade spår för att dra nytta av den lugna böljande landsbygden och det varierade underbara fågellivet som detta område är känt för. Det är en riktigt härlig plats i Portugal där man kan bosätta sig. Det är väldigt lugnt och en verklig glädje att sitta ute på kvällarna och bara reflektera hur lyckligt det är att kunna titta på stjärnorna, höra fåglarna roa och bo i detta vackra område i Portugal.

Denna fantastiska villa har utmärkta högkvalitativa lutnings- och vriddubbla uppvc-glaserade fönster och dörrar utrustade i alla med energiglas och insektsskärmar, interna mahognidörrar av hög kvalitet och architraves, vackra kaklatgolv, golvvärme i hela bränsle från en underjordisk gaslagringstank som används på de få inte så soliga dagarna och stöds av soltakspaneler som ger mer än tillräckligt med varmt vatten under de många soliga dagarna. Fastigheten är fristad med el, vatten och dränering samt har sitt eget borrhål som används för att bevattna trädgården och poolunderhållet. Bredband och fast telefon med kabel-TV. Rännan är monterad på alla fasetter på taket. De stora städerna Castro Verde 10 km och Beja 30 km har alla moderna bekvämligheter inklusive hypermarknader, månatliga utomhusmarknader, akut / olycka 24-timmars hälsocenter, utmärkt fullt utrustat sjukhus, restauranger, barer, film och många andra fritidsanläggningar, båda bara en kort bilresa bort . Faro flygplats, stränder i Algarve och stränderna på västkusten ligger bara drygt en timme bort.
Huset skulle vara en utmärkt investering eftersom det finns stor efterfrågan på uthyrning av god kvalitet i detta område både av långsiktiga och korta turistlägen.

Detaljer om boendet är:
ENTRANCE HALL 5.42mx 4.33m (17'9 ”x 14'2”)
Vackert ljus och rymlig med säker glaserad ytterdörr och full längdsidaglaserade panelfönster, dörr till garage och båge vidare in i huset.

GÄSTGÅRD / FAMILY DUSCHRUM
Fantastiskt stort duschrum med vitt 2 st svit med piedestal tvättställ och toalett, Stort inlopp med helkaklat duschkabin med drench och separat handhållen duschstav, glas sidopanel, avgasfläkt och mest attraktiva golv- och väggplattor.

BUTIK / MASKINFÖRBORD
En väsentlig promenad -i skåp som innehåller reglage för det "golvvärmesystemet" och reservenhetens solvärmeanläggning och erbjuder massor av sto raseriutrymme.

STOR SUPERB LOUNGE 8,70mx 5,44 m (28'6 ”x 17'10”)
Funktionsspis med utrustad bränsleeffektiv Fogo Montana-spis, men hur attraktiv eldstaden är, kontaktpunkten måste vara den fantastiska utsikten, som presenterar ett ständigt föränderligt rum med årstiderna! Det finns två dubbla uppsättningar av hög kvalitet lutnings- och svängdörrar som leder till den täckta terrassen med den fantastiska utsikten.

DINING ROOM 3.60mx 3.60m (11'9 ”x 11'9”)
Välvgång från loungen, lutning med dubbla sidor och vrid fönster för att ta in den vyn och dubbel luta och svänga dörrar.

Täckt VERANDAH 6,7mx 3,19 m (22'0 ”x 10'5”)
Med belysning, klinkergolv och smidesjärn balustrading med breda trapp som leder ner till poolterrassen där du kan njuta av utomhusmåltider eller eftermiddagsdrycker och spetsar. Det är helt enkelt underbart att sitta på en kväll och höra fåglarna och se och räkna stjärnorna och dina välsignelser. Det är så lugnt.

FULLT MONTERADE KÖK 3,5 mx 3,57 m (11'6 ”x 11'8”)
Utmärkt gott utbud av massivt trägolv och väggenheter med vit granitstil bänkskivor, inbyggd tvättställ med dubbelskål med mixerkran, lutning och vridning av fönster till sida, integrerade apparater av hög kvalitet (kylskåp och diskmaskin), ögonhöjd ugn och fyra gasspisar med fläktlucka över, kaklade plaskbackar och dörr till tvättstuga.

UTILITY ROOM 3.50mx 1.67m (11'6 ”x 5'5”)
Utrustad med samma högkvalitativa golv- och väggenheter som i köket med kompositbänkskivor i granit, inbyggd dubbelskål rostfritt stål diskbänk med mixerkran, kaklade väggar, VVS och plats för en tvättmaskin. I ett av de väggmonterade skåpen finns värmepannan i Worcester Gas. Ytterdörren med halv glaspanel (även lutning och vridning) leder till den breda terrassen med gott om utrymme för torkning.

INNER HALL
Åtkomst från loungen och ger total integritet till sovrum med sovrum och studie.

MASTER SOVRUM 6.5mx 3.76m (21'4 ”x 12'4”)
Fantastiskt, rymligt rum med fantastisk utsikt över poolen och ängen genom det stora fönster och dubbla dörrar (både lutning och vridning) som leder till den täckta verandan, mittlampan, AirCon-enheten som erbjuder uppvärmning och kylning.

LUXURY ENSUITE
Mycket rymligt med stort hörnbadkar, handfat, toalett, stor skräddarsydd hörndusch med glasväggar och bred ingångsdörr, drenchdusch och handhållen duschstav, elegant kaklade väggar och vippa och vrida fönstret med integritetsglas åt sidan.

STUDIE / SOVRUM FOUR 2,55mx 1,89 m (8'4 ”x 6'2”)
För närvarande en studie, men idealisk som en barns sovrum.

SOVRUM TVÅ 4,93 mx 3,57 m (16'2 ”x 11'8”)
Detta är ett annat fantastiskt rum. Helfodrat utbud av garderober av kvalitetsinredning med både hängutrymme och hyllplan avslutade med lätt glidande skjutdörrar i full längd, fönster till sida, AirCon-enhet som erbjuder uppvärmning och kylning och dörr till vackert stort lyxigt badrum.

LUKSURIUS ENSUITE BATHROOM
Stort rum med panelerbad med mixerkranar och handhållen duschfäste, handfat, handfat, toalett och attraktivt helkaklat golv och väggar.

SOVRUM TRE 3.57mx 3.50m (11 ' 8 "x 11'6")
Ytterligare ett stort sovrum med dubbelsäng, fristående garderob, kaklat golv och fönster till sida.

INTEGRAL GARAGE 5.42mx 4.33m (17'9 ”x 14'2 ”)
Bredare än genomsnittet och har en fjärrkontroll elektrisk upp och över dörr, verkstadsområde med tvättställ och tillgång till det stora taklagret. Vattenmjukgöraren är inrymd i ett diskret skåp som förser hela huset med mjukt vatten.

UTANFÖR:
FRONT GARDEN
Rosor och buskar planterade på varje sida av uppfarten

Skjutgrinden leder till parkeringsplatsen och garaget och en andra gångport med en härlig blommande valv över leder till ytterdörren med släta banor i hela plattan, ganska plantering och tillgång till underjordisk gaslagring.

SWIMMING POOL 8m x 4m (26'3 ”x 13'1”) / STOR SUNBATHING TERRACE
Romerska entrésteg, poolbelysning, ytterligare stege och trappa ut poolhölje. Terrassen erbjuder massor av privat utrymme för underbadning, grill, underhållande eller bara avkopplande efter simning. Att sitta ute på kvällen är helt enkelt underbart. Du kan berätta om dagen, räkna stjärnorna och dina välsignelser. Detta kommer att missas hårt.

YTTERLIGARE FÖRVARING
Under den täckta verandan finns ett stort källarområde med huvudhöjd för poolpumpen och utrustningen, plus idealiskt utrymme för trädgårdsredskap.
< br /> GARDEN / PLOT
De angränsande 740 kvm. trädgård är en byggnads tomt med planeringstillstånd (nuvarande) och ingår i försäljningen. Dessa trädgårdar är mycket välfyllda med färgglada växter, blommande buskar och fruktträd och är lätta att underhålla och dra nytta av automatisk bevattning, det finns en tegelbyggd timmeraffär och en upphöjd dekorativ hörnsäng. Detta vackra område kan fortsätta att vara trädgårdar eller kan utvecklas med ett nytt hus på upp till 250 m² för storfamilj / turistföretag eller att sälja separat om det inte krävs.

BOREHOLE:
Fullt licensierat borrhål för fyllning / underhåll av pooler och automatisk bevattning av trädgården.

Golv planer

Plats

Kontakta säljaren

Denna fastighet har nu sålts

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss