Övre våning 3 sovrum / 3 sovrum, terrass, garage, pool

Benidorm,  Alicante,  spanien
€330 000

Sammanfattning

  • bedrooms 3
  • bathroom 3
  • Property Size: 160 sqm

detaljer

Denna lista har nyligen sänkts i pris för 30% från 470 000 till 330 000!

Denna underbara takvåning ligger i Benidorm (La Cala) på översta våningen i en tegelhus i flera våningar.
Lägenheten är den enda på hela våningen med inga andra angränsande lägenheter på samma våning.
Storleken på lägenheten är 130 kvm PLUS terrassen - 30 kvm; totalt - 160 kvm
Inhägnad yta med tillgång till pool för invånare; poolen har olika sektioner för barn och vuxna.

Underjordisk parkering med tillgång till hissen som kan ta dig direkt till parkeringen eller från parkering direkt till din våning. (en parkeringsplats ingår i priset)

500 meter till sandstranden;

Det finns 3 sovrum med 3 privata badrum; varje sovrum är inrett med en queen size-säng och en stor garderob.

Stort vardagsrum (vardagsrumsdel) med soffa (kan även användas som säng), TV, matbord för 4 personer och luftkonditionering (värme / kyla)

Fullt utrustat kök med vitvaror inklusive: spis, ugn, mikrovågsugn, kyl, vattenkokare, praktiska skåp och lådor.
Tvättmaskin och diskmaskin;
apparater av hög kvalitet (tyska företaget "AEG)

En av de mest beundrande bonusarna för denna lägenhet är en stor, privat terrass med vacker panoramautsikt över staden och havet.
En del av terrassen ligger under taket som gör att du fortfarande kan njuta av utomhusatmosfären i din familj eller dina vänner under regniga dagar, under en solig och klar dag kan du njuta av din tid under vackra öppna himmelutsikt på en solsäng och glädjer stjärnfallet. Terrassen är utrustad med bekväma utemöbler, solskydd och grill.
Det finns också ett alternativ t du kan förhandla med bostadsförvaltningen om möjligheten att utnyttja utrymmet på taket på byggnaden. I det här fallet har du dubbelt utrymme för utomhusaktiviteter!

Denna fantastiska kombination av en stor, fullt möblerad och utrustad lägenhet med stor privat terrass på översta våningen skapar en fantastisk atmosfär av avskildhet och lugn och gör det känns som att du bor i en bekväm lägenhet, radhus och bungalow samtidigt! Området är väldigt lugnt och tyst, din sömn och tupplur kommer inte att störas med några ljud som är ett stort plus! Förutom det kan du fortfarande njuta av aktiv och underhållande tid närmare stranden där många restauranger och barer finns. (300-500 meter från bostaden)

Denna fantastiska takvåning kan passa perfekt som för en stor familj så för affärsändamål. Med tre sovrum och 3 badrum kan takvåningen användas som ett minihotell.

Det är troligt att du kan hitta ett billigare och billigare alternativ på nedre våningar i samma byggnad eller andra angränsande bostäder, Men översta våningen och en stor terrass gör denna takvåning riktigt speciell!

En annan stor fördel är ett perfekt område nära allt du behöver. Stora stormarknader och köpcentra ligger inom 5-20 minuters promenad (Carrefour, Mercadona, Leroy Merlin, Lidl, Aldi, IKEA, LaMarina, Consum, Supercor Expres), filialer från olika banker, skolor och sjukhus. Bekväm kollektivtrafik, busshållplats och taxipark ligger inom 200-250 meter från bostaden.


Om du har några speciella frågor relaterade, tveka inte att kontakta mig av WhtsApp (16179059883) eller på bagdasarian.tel@gmail.com

Inga byråer snälla du

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss