Hus med 4 sovrum i Zimbali Coastal Resort

Zimbali, Balito ,  KwaZulu-Natal,  Sydafrika
$997 049

Sammanfattning

  • bedrooms 5
  • bathroom 6
  • Property Size: 550 sqm
  • Land Size: 1082 sqm
  • Year built: 2000

detaljer

Designad av en prisbelönt designer har denna fastighet utsökta funktioner hela tiden, från anpassade ljusarmaturer till unika materialval och smart designade skåp.

10 Club Drive är ett fullt möblerat lyxhus med 4 sovrum med eget badrum, vardagsrum med öppen planlösning, matsal, kök som vetter mot en fullängds uteplats med vacker pool och gott om plats att underhålla. Underhållningsområdet har utsikt över den orörda golfbanan medan rummen på övervåningen har utsikt över havet i fjärran. Hemmet är omgivet av naturlig vegetation och du kan förvänta dig besök från mongoose, buck och vackra fåglar.

Vik runt glasdörrar och fönster översvämmer fastigheten med naturligt ljus under dagen och på natten kan du höra havsvågorna krascha på stranden.

Förutom den vackra hem hittar du ett dubbelgarage med direkt tillgång till huset genom köket. Det finns gott om parkeringsplatser på den asfalterade uppfarten utanför och ytterligare ett enkelrum med eget badrum.

Det ligger 15 minuters bilresa från Durbans King Shaka International Airport och nära Ballito köpcentrum och många restauranger. Detta hem är den perfekta stranden tillflyktsort eller investering fastighet.

Du hittar ingen annan plats som den!

För en virtuell turné, följ länken nedan (endast tillgänglig på Magnolia Property-webbplatsen):
https://my.matterport.com/show/?m=ejuBnmNdazX

ZIMBALI ESTATE

Zimbali har etablerat sig som den ikoniska egendom längs KZNs norra kust och har skapat ett prejudikat för lyxgods som bor nationellt och internationellt. Den noggrant utvalda egendomen innebär att invånarna är säkra på ett engagemang för kvalitet i alla aspekter och är ett starkt investeringsalternativ som garanterar livslängd i linje med marknadens efterfrågan. Som en etablerad och internationellt hyllad egendom erbjuder Zimbali premiumfaciliteter inom en säker gated estate. Bo i oöverträffad lyx på Zimbali Coastal Resort.

translate.video

Youtube Video

Plats

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss