2-bädds villa i semi lantlig miljö

Crocy,  Calvados,  Normandie,  frankrike
Sold

Sammanfattning

  • bedrooms 3
  • bathroom 3
  • Land Size: 737 sqm
  • Stort kök med bänkskivor i massiv ek och klinkergolv
  • 2 helkaklade badrum samt nedre garderob
  • Hela innerdörrar i massiv ek
  • Centralt vakuumsystem / CCTV och larmsystem
  • Lounge / matsal, trappor och sovrum har mattor
  • Stort kvarter byggt uthus med el
  • Elnät, vatten / telefon / internet /
  • Oljecentral värme - panna och radiatorer
  • Integrerat garage + parkering utanför gatan för 4 bilar + en husvagn
  • Stort loft - möjlighet att konvertera till sovrum efter att ha fått bygglov

detaljer

Detta hus färdigställdes till en mycket hög specifikation. Det ligger i ett mycket trevligt semi-lantligt område med trevliga utsikter och byn är en blandning av lokala fransmän och några engelska familjer. Det finns även möjlighet att köpa ca. 3 tunnland mark i anslutning till huset som för närvarande har en liten fruktträdgård i sig, inhägnad och har tillgång till väg.

KÖK - Ingång genom ytterdörren från den främre uppfarten.
Utsett med Bänkskivor i massiv ek med en rad inbyggda lådor och skåp under, en rostfri 1,1/2 diskbänk, plus integrerad elspis, gasspis med frånluftsfläkt och diskmaskin. En rad monterade väggskåp och ett förvaringsskåp i full höjd. Plats för fullhöjd kyl/frys. Radiator. Dubbelglasfönster. 3 rader duntändare. TV- och telefonpoäng. Helkaklat golv och stänkbak. Nätmonterad brandvarnare för stigande värme. Central vakuumpunkt. Tillgång till garaget från köket via en branddörr för fotgängare.

LOUNGE/DINER - En dörr från köket leder in till den stora matsalen och det rymliga vardagsrummet med öppen planlösning. Heltäckningsmatta. Franska dörrar leder ut till den bakre trädgården. Dubbelglasfönster. Nätmonterad brandvarnare. Centerljus över matsalen + 2 monterade vägglampor, 2 taklampor med fläktar och 2 downlights i öppen planlösning. Extern ljusströmbrytare. TV-poäng och telefonpunkt. Central vakuumpunkt. Invändigt fönster bredvid glasade dubbeldörrar som leder in i nedervåningen.

NEDRA HALL - Det finns en ytterdörr från den bakre trädgården. Radiator. klädhängare. Kaklat golv.

W.C. - Tillgänglig från hallen och loungen på nedervåningen. Närkopplad toalett och fullstor handfat med förvaringsskåp under. Radiator. Kaklat golv. Utsugsfläkt.

TRAPPA - leder upp från vardagsrummet/matsalen till första våningens avsats/hall. Heltäckningsmatta. 2 små, infällda väggytor för prydnadssaker etc. Väggmonterad tavellampa.

FÖRSTA VÅNINGEN/HALL - Stort utrustat vädringsskåp med varmvattentank med inbyggd elpatron, duschpump, elektriskt ljus och hyllförråd för linne. Skåp i full höjd med övervakningsutrustning för CCTV, förvaring för den centrala vakuumslangen och tillbehör och plats för strykbräda/strykjärn. Avsatsen används idag som kontorslokal. Nätmonterad brandvarnare. Telefonpunkt. Central vakuumpunkt. Loftlucka med monterad stege för åtkomst till det stora loftet. Velux fönster. Det stora sovrummet och det andra sovrummet leder till vardera änden av trappavsatsen.

LOFT - Det finns ett stort loft med vattentankar och ventilationssystemet för luftvärmeåtervinning. Velux-fönster.

MASTER SOVRUM - Mycket rymligt dubbelrum med 2 inbyggda garderober med massiva ekdörrar. Centerljusarmatur med fläkt. 2 radiatorer. Heltäckningsmatta. Fönster med utsikt över den bakre trädgården och det andra med utsikt över framsidan av fastigheten. Larmpanikknapp monterad, plus tv- och telefonpoäng. Central vakuumpunkt.

Master en-suite - Rymligt fullt utrustat badrum med dusch över P-format badkar med monterad duschdörr i glas och sido-/ändpaneler. Underdel med cirkulärt tvättställ insatt i marmorskivan, med 3 lådor under. TOALETT. Cirkulär spegel med monterat rakljus och rakpunkt. Velux-fönster med utsikt mot framsidan av fastigheten. Helkaklat golv och väggar. Plats för en fristående hög enhet för handdukar, tvättkorg, stol etc. Kylare och separat handduksvärmare. Mittljusarmatur.

SOVRUM 2 - Ytterligare ett rymligt dubbelrum med ett stort öppet skåp. Det finns gott om plats för 2 fristående garderober. Det finns även plats för 2 barnsängar vid behov. Fönster med utsikt över den bakre trädgården.

Sovrum 2 med eget badrum - Stor inbyggd hörndusch. Underdel med cirkulärt infällt handfat, marmorskiva med dubbeldörrsskåp under och 2 små lådor till höger. Fönster med utsikt över framsidan av fastigheten. TOALETT. Mittljusarmatur och rakljus med rakpunkt. Cirkulär spegel. Monterat väggskåp för handdukar mm Radiator. 3 monterade handdukstorkar. Plats för tvättkorg och stol.

INTEGRALGARAGE - Det finns en invuxen tvättmaskin och fristående torktumlare, på en upphöjd sockel för enkel åtkomst. En oljeeldad panna ger all centralvärme via radiatorer och varmvatten. Ett litet inpassat handfat. Plats för fullhöjd kyl/frys. Styrenhet för centralvakuumsystem. Elektriska vägguttag och 2 taklysrör. Rulljalusi upp och över garageport. Det finns en branddörr för fotgängare som ger tillgång till den bakre trädgården och uppfarten. Detta kan lätt konverteras till ett sovrum med eget badrum på bottenvåningen, beroende på planering.

UTOMRÅDE - Fastigheten ligger på en avskild 1/5 hektar stor tomt. En stor blockbyggd byggnad med lutande tegeltak, Upvc-fönster och dörr, plus en stor dubbel trädörr. Det finns el och belysning i byggnaden. Den rymmer för närvarande också oljetanken med stor lagringskapacitet. Detta kan också konverteras till ytterligare gästutrymmen eller kontor.
De huvudsakliga trädgårdsområdena är anlagda till gräsmatta. I den bakre trädgården finns en fosseseptik underjordisk tank och dränering redan installerad om ett nätavloppssystem skulle installeras i byn. En underjordisk återvinningstank för regnvatten på 3 000 liter.

ALLMÄNT OCH SÄKERHET - Det finns ett CCTV-system utrustat med externa kameror. Det finns även ett larmsystem. Alla fönster och ytterdörrar, (med undantag för den yttre fotgängargarageporten), är upvc-dubbelglas, med fönstren försedda med elektroniska fönsterluckor som manövreras inifrån fastigheten. Möjlighet att förhandla om möbler och infästningar vid behov.

LÄGE - Den huvudsakliga färjehamnen är Caen/Ouistreham som ligger cirka 45 minuters bilresa från fastigheten, vilket gör den mycket tillgänglig från Storbritannien. Det finns mycket enkel tillgång till Falaise, cirka 9 km bort, och andra små byar. Falaise har William Erövrarens slott som håller många evenemang under hela året, som är väl värda ett besök. Caen, Herouville och Mondeville är stora shoppingkomplex och återigen bara cirka 30-45 minuters bilresa från huset. Det är möjligt att åka till ett hav/strand, av vilka det finns flera inom 1.00-1.30 timmars bilfärd, inklusive de berömda stränderna i Normandie under andra världskriget.


Plats

Kontakta säljaren

Denna fastighet har nu sålts

© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss