Helt renoverad 7/8 sovrum karaktär

St Brice En Cogles,  Ille-et-Vilaine,  Bretagne,  frankrike
€350 000

Sammanfattning

  • bedrooms 8
  • bathroom 3
  • Property Size: 260 sqm
  • Land Size: 1918 sqm
  • Year built: 1800
  • Utmärkt läge vid gränsen till Normandie och Bretagne
  • Renoverad och redo att flytta in
  • Anlagda trädgårdar med ett brett utbud av buskar
  • Behåller massiva ekbjälkar och några exponerade granitväggar
  • Perfekt läge för att besöka Storbritannien enkelt
  • Dubbelglasfönster i huvuddelen av fastigheten
  • Mycket väl isolerad med energiklass c i diagnostik
  • Separat trädgård med fruktträdgård och brödugn
  • Nätvatten och en brunn som ger vatten till trädgården
  • Potentiell inkomst om den körs som 2 fritidshus eller ett stort familjehem med annex för besökare /

detaljer

260m2 beboelig yta 1918m2 Tomt
Helt renoverat inklusive nytt tak

Vårt vackra hem på över 14 år ett före detta bondgård är till salu. Vi har bestämt att det är dags att minska storleken någonstans i detta vackra område i Bretagne Ille et Vilaine.

.Stenen Longere ligger i den charmiga byn Ardilloux. Det finns fem andra hus och alla grannar är mycket vänliga och hjälpsamma. Huset har behållit många funktioner som ekbjälkar och stenväggar men med alla moderna bekvämligheter. För tillfället är det uppdelat i 3 hus, som heter Les Etoiles (stjärnorna) detta är ägarens boende Le Soleil (solen) huset med 3 sovrum med falsk vägg som enkelt kan öppnas för att ge ett 5/6 sovrumshus och La Lune(the Moon) 2 sovrum del av huset men åtskilda av en granitvägg. Varje del av huset fick namnet så på grund av den fantastiska stjärnhimlen och fantastiska solnedgångar.

Les Etoiles, (66m2), har en öppen planlösning med matsal och vardagsrum; ett ljust rum med dubbla dörrar på varje sida och 3 fönster. En uppsättning dörrar leder till en altanterrass som leder till en stor uteplats. Det finns en insatsbrännare och en diskret w.c. under trappan. På övervåningen finns en stor trappavsats som idag används som kontor. Det finns 2 sovrum 12x12m2 och ett 3:e mindre rum, används för närvarande för förvaring. Det finns ett stort modernt badrum med dusch och badkar och dubbla handfat.

Nästa del av huset som kallas Le Soleil är skild från Les Etoiles av en ljudisolerad vägg som innehåller 3 sovrum och drivs för närvarande som en fritidshus.
När väggen öppnas ägarnas område och detta skulle göra ett härligt familjehem med 5/6 sovrum. Skolor ligger i närheten av en i Tremblay 5 minuter och St Brice en Cogles 10 minuters bilresa. Det går en skolbuss som stannar vid huset.

Som det ser ut har det här området en egen ytterdörr som leder till en lounge/matsal med en vedeldad Godin. Loungen har en 3-sits soffa, 3 bekväma fåtöljer och även en bäddsoffa. Det separata köket har halogenhäll och elektrisk fläkt. Den har även tvättmaskin, diskmaskin och torktumlare. Badrummet med dusch har nyligen renoverats. På övervåningen finns 3 sovrum, varav ett med egen dusch, samt en separat toalett som nås från alla sovrum. Det finns radiatorer i två av sovrummen och på trappavsatsen.

Liksom med de tidigare två delarna av huset har La Lune en egen ytterdörr. Detta öppnar in i vardagsrum/kök/matsal med öppen planlösning som har en magnifik original öppen spis med vedeldare från Godin. Pentryt innehåller mikrovågsugn, gasspis, kylskåp, matbord och 4 stolar. På övervåningen finns ett vackert sovrum med egen dusch och ett andra sovrum som leder till en Julia-balkong med trappsteg ner till en liten inhägnad trädgård. (Skulle köparen önska att hyra ut stugorna kan denna användas som en inhägnad privat trädgård för gästerna). Det finns ett separat badrum med ett fullstort badkar och dusch över. Varje sovrum och badrum har radiatorer.

Trädgårdar omger huset med väletablerade buskar. Ett område används för badminton. Även om huset är anslutet till vattenledning är det bra att ha den charmiga brunnen för att vattna trädgården. Tvärs över den lugna landsvägen finns en äppelodling, en vackert renoverad bakugn och en gungställning.

Huset ligger på D97 mellan Tremblay och Chauvigné och det är väldigt lite trafik (främst traktorer från tid till annan) till tid eller hästar och cyklister som passerar). Den närmaste byn Tremblay har några attraktiva hus från 1000-talet, borgmästarens kontor med ett postkontor, en traditionell bar och en ny boulangerie som snart kommer att öppnas för dessa croissanter och franska baguetter. Det finns också ett litet spa-supermarket med ett utbud av matvaror och en utmärkt delikatessbutik. Närmaste stormarknad är Super U i St Brice en Cogles, bara 10 minuters bilresa bort. St Brice i sig är en liten men livlig stad med restauranger, caféer/barer, banker, butiker, hotell, pool och postkontor. Det finns en vanlig gatumarknad på vardagar.

Även om byn ligger i en lugn lantlig miljö nära shoppingområden och alla fantastiska sevärdheter. Det är bara 25 minuter från det fantastiska spektaklet Mont St Michel och det fantastiska medeltida slottet i Fougeres. St Malo med sina härliga sandstränder och Cancale (Europas ostronhuvudstad) och Rennes, huvudstaden i detta område, ligger bara 50 minuters bilresa bort. Rennes är en livlig universitetsstad som kombinerar ett blomstrande modernt shoppingområde, biografer, teatrar och musikställen med historisk arkitektur, kaféer och kullerstensgator i centrum. Den har den näst största matmarknaden i Frankrike.


KORTHET: 260m2 beboelig yta. Trädgård 1912 m2
Ett öppet kök/matsal/vardagsrum 66m2
2 sovrum 12m2
Badrum 9,50m2

Vardagsrum/matsal32m2
Kök 9m2< br />Duschrum 4m2
3 sovrum 10m2 ,12m2 ,16m2


Kök/vardagsrum/matsal 32m2
2 sovrum 8,6m2, 10m2
Badrum 3,6m2
Oljecentralvärme
Fosse godkänd besiktning
Vattnet
Nytt tak
Energiklass C Utsläpp B (fullständig diagnosrapport finns)
< br />DETTA ÄR EN PRIVAT FÖRSÄLJNING UTAN FASTIGHETSFÖRMÅLARAVGIFTER
Jag tillhandahåller gärna fler bilder och svarar på andra frågor

Plats

Platsfoton

Kontakta säljaren





© 2004 - 2024 MagnoliaProperty.se | villkor | integritetspolicy | Om oss | Kontakta oss